Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende nisan gibi anatolıada tekrar denemeyi düşünüyorum ama çokta korkuyorum çok kötü günler geçirdim psikolojim çok bozulmuştu.Her negatif sonucunu aldığımda dünya başıma yıkılıyordu güçsüz hissediyorum artık kendimi.Bebeği olanlara okadar imreniyorumki inan şu cümleleri yazarken bile gözlerim doluyor.Bu yolda yürüyen herkese allah sabır versin işimimiz çok zor ama ne yapalım yapacak hiçbirşeyimiz yok allahtan başka sıgınacagımız kımse yok.Allah yardımcımız olsun.....beni durumlardan haberdar edersen sevinirim sana bol sanslar canım.Allah gönlüne göre versin......Arkadaşlar ben ankara anatolıa tüp bebek merkezinde tüp bebek denedim ama olmadı bana biraz ilgisiz gigi geldi merkez.Sizce doğru yermi kafam karışık.2-3 kere başka yerde deneyıp bu merkezde tutan arkadaşler yasadıklarınızı paylaşırsanız seviniri.
arkadaşım sana cevap yazdım hituci
ben de anatoliada başlıyorum, çarşamba ilk iğne ile başlıyoruz, doktorum Bülent bey ama Hakan bey değil.. ama ben korkuyoruuuuum, aklımda birsürü soru var..
Hituci teşekkürler anlattıkların için, arasıra başını ağrıtabilirim sorularımla, çünkü bu aşamada ya sabırsızlıktan ya panikten aklıma birsürü soru takılıyor.. doktoru da her an bulamayacağım için panik olup kalıyorum..çok sağol..
pınar istersen başka bir doktorun da fikrini alıp içini rahatlat bence... ben şimdi beklediğim,başka doktorlara gitmediğim zamanlara kızıyorum çünkü, bazen bazı şeyler zaman kaybı oluyor, en azından bir doktorun daha fikrini al, hem o kistlerle ilgili sorularını sor, ben herşeyi sormadan rahat edemiyorum o yüzden sizlere böyle on tane soru soruyorum hergün:)
mraba arkadşar bende hakan beyin hastsıyım.bugün kan testim oldum.sonucum negatif.alah inşsllllh size nasip etsin.kısmet değilmiş napalım.ya olmazsa die çok koruyordum.allah dayanma gücünüde veriyormuş.
mraba arkadşar bende hakan beyin hastsıyım.bugün kan testim oldum.sonucum negatif.alah inşsllllh size nasip etsin.kısmet değilmiş napalım.ya olmazsa die çok koruyordum.allah dayanma gücünüde veriyormuş.