Hakan Yaralının hastaları buluşalım

dediğin gibi aslında tüm bu hormonların bizlere bünyelere göre değisse de çok yan etkisi var, kimse bunları anlatma gereği duymuyor, mecburen kullanılıyor ama en az zarar verecek olanlar kullanılmalı herhalde.. dondurulmuşlarla denemek tabii bu uzun tedavilere göre herhalde daha kolaydır, birincide tutmazsa demek istemiyorum ama tutmazsa dondurulmuşlarla denemek için de mi 2-3 ay beklemek gerekiyor? buarada senin kaçıncı denemen? suan bekleme aşamasında mısın?

boş ver beni benim hikayem uzun deneme sayısını yazıp gözünüzü korkutmayayım ...biz nedensizler grubundayız...şu an beklemede sayılırım ...kilo vermeye çalişıyorum...maddi manevi hazır olunca yeniden devam...bakalım mutluluğu kaçıncıda yakalıyacağız...

sende birincide tutmazsa deme...tutsunda kardeşini donmuşlardan alırsın fena mı
olur ...çok ağır veya sebebsiz bi durum yoksa büyük ihtimal olur hiç merak etme...:emir_bebek: böyle haylaz bi bebeşin olsun arkadaşım
 
canım inşallah hepimizin 2009 da haylaz bebişleri olur, hem de bir değil iki hatta belli mi olur belki de üç:) bana moral verdiğin için sağol... hamile arkadaşları okudukça seviniyorum ve umutlanıyorum, sen de en kısa zamanda kavuşursun inşallah bebiş(ler)ine..
 
3300 dediler bize canım raporla..ilaçlar da 1000 o da raporla.. hatta ilaçları ordan aldık karsıdaki eczaneden..

ya ortalama 5000tl tutacak yani ya birincide tutmazsa ikincidedemi aynı parayı vericez..5-6 defa deneyenler var her seferinde bu para çok fazla demi..allah yardım etsin hepimize ne diyeyim.
 
tabii aklıma takılan bir diğer soru da mikro mu tüp bebek mi yumurtaları toplayınca mı karar veriyorlar? bana birşey demediler çünkü..bizim problemimiz sebebi bilinemeyen interfilite buarada..ben lucrinle başlayacağım, burdaki doktorum takip edecek, beni anatoliaya yumurta toplamaya ve transfere yollayacak sanırım sadece.. valla ne biliyim herşeyin hayırlısı, ama ben daha ilaçlara başlamadan çok korkmaya başladım, o iğneleri nasıl yaparım kendim, bunu da bilmiyorum..ilk iğnenizi kendiniz mi yaptınız? veeee nasıldı? yardımlarınızı bekliyorum..
bir de lucrinden sonraki aşamalar neler? gonal-f var, çatlatma iğnesi var, birsürü birşey var galiba.., ben panik oldum o kadar ilacı görünce

.
 
lucrin iğneleri için endişelenme , etrafında doktor yada hemşier bir tanıdığın varsa ilk 2 gün o yapabilir. sonra onun eşliğinde sen kendine deneyebilrisin. yada bir eczaneden yada tıp merkezinden yardım alabilrisin . sonra kendin yapabilrisin . ben kendimce böle bir yöntem buldum . 2. günün den itibaren iğneleri kendim yaptım . inan bende en az senin kadar tedirgindim . inan korkulacak bişey yok . sakin olmaya çalış
 
burcuncum,ilk yazdığın mesaj benim önceki mesajım mı? alıntısı mı yani? anlayamadım da...
buarada ben 16 gündür lucrin oluyorum canım, o meseleyi çözdüm.. şuan gonal flerle uğraşıyorum..şimdi haftaya yumurta toplama var, sonra da inşallah transfer, sen ne aşamadasın?
 
dervis evet , seninkini alıntı yapıp sana cevap vermek istemiştim ama . yeni olduğum için beceremedim.. kusura bakma ... ben 15 gün lucrin kullandıktan çikolata kisti çıktığı için ara verdik . pazartesi günü tekrar lucrine başlıycam .. ben daha işin başında sayılırım . gonalıda mı kendimiz yapıyoruz. herkese kolay gelsinn valla .
 
Selam arkadaşlar ben iki senedir hakan beyin hastasıyım. Hakan beyden önce birçok doktor tarafından ilaç vs. testler, laparaskopi , rahim filmine maruz kaldım. Hakan beyle uzun bir tedavi sürecine başladım. Bebeklerime kavuşmak isterken kanser öncesi oluşumlarımın olduğunu ilk muayenede öğrendim, tüp bebek tedavisi beklerken hiper plazi tedavisi görmeye başladım.dört ay sonra İlk tüp bebek tedavime başladım sonuç negatif oldu. İkinci tüp bebek tedavime başlamak için dört ay hakan beyin kapısını aşındırdım ama hakan bey yapılan testler sonucunda iptal etti sağlığım için gerekli olduğunu söyledi. ikinci tüp bebek tedavimde zaten kısıtlı olan yumurtalarım transfer aşamasına gelemediler. Transferim iptal oldu . Üçüncü tüp bebek tedavim için yedi ay sağlığımın izin vermesini bekledim yedi ay boyunca her ay git gel yaptım sonunda başladım. Benim çok zor ve ağır bir tedavi sürecim oluyordu. Bu sefer her şey güzel gitti ve sonuçda çok güzel oldu. Şuan on haftalık ikiz bebeklerime hamileyim şükürler olsun. rabbime şükrediyor ve bu mücadeleyi veren herkesin bu güzel duyguyu yaşaması için dua ediyorum. Sizleri çok iyi anlıyorum ama umutsuz olmamanızı diliyorum. Eninde sonunda en kısa sürede sizlerde meleklerinize kavuşacaksınız bunu unutmayın. Birde sizlere tavsiyem doktor kararınızda istikrarlı olmanın büyük faydasını göreceksiniz( ben pek çok dr. tarafından mağdur edildikten sonra buna kanaat getirdim). Sizlere umut olabilirsem çok sevinirim. umutlu sağlıklı ve mutlu kalın.
 
Flavius, inan okurken heyecanlandım, çok şey atlatmışsın, geçmiş olsun.. şimdi iyi olmana hele de hamile olmana çok sevindim.. hem de ikiz, Allah sağlıkla kucağına almayı, onları öpüp koklamayı nasip etsin..senin gibi bu yolda azimle ilerleyen ve azimle başaran arkadaşları okumak tabii ki bizlere de umut oluyor.. sağlıkla kal.. arada bize yaz da umudumuzu kaybettiğimiz zamnlarda moral ver bize, bebişlere de iyi baaakk:)
burcunnn gonal f'leri de eşim yapıyor bana, ama bu konuda bayağı maceram oldu, olmaya da devam ediyor:)gonal-f hakkında diye bir başlık açmıştım orda arkadaşların da fikirleri, bana destekleri var, ordan da okuyabilirsin, senin de tedavin hayırlı olsun..
 
Flavius, inan okurken heyecanlandım, çok şey atlatmışsın, geçmiş olsun.. şimdi iyi olmana hele de hamile olmana çok sevindim.. hem de ikiz, Allah sağlıkla kucağına almayı, onları öpüp koklamayı nasip etsin..senin gibi bu yolda azimle ilerleyen ve azimle başaran arkadaşları okumak tabii ki bizlere de umut oluyor.. sağlıkla kal.. arada bize yaz da umudumuzu kaybettiğimiz zamnlarda moral ver bize, bebişlere de iyi baaakk:)
burcunnn gonal f'leri de eşim yapıyor bana, ama bu konuda bayağı maceram oldu, olmaya da devam ediyor:)gonal-f hakkında diye bir başlık açmıştım orda arkadaşların da fikirleri, bana destekleri var, ordan da okuyabilirsin, senin de tedavin hayırlı olsun..


Sevgili derviş, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah ben meleklerimi kucağıma aldığımda sizlerinde meleklerinize kavuşmuş olmanızı tüm kalbimle diliyorum. Kesinlikle umudunuzu yitirmeyin, umutlu olmak bu zorlu mücadeleyi kazanmanın yarısı:lepi:. Ben en son tedavimde pozitif düşüncenin büyük etkisi olduğunu düşünüyorum!!!. Tüm kalbimle yanınızdayım her zaman.Bebeklere inşallah iyi bakabiliyorumdur. Hoşçakal.
 
dervis teşekkür ederim gonal f için söylediklerine . burda gerçekten çok güzel bir bilgi akışı var. inanın herkesi okudukça o kadar rahatlıyorum ki. hepimize allah kolaylık versin .
 
ilk olacak ,ama tüpden önce yapılmayan kalmadı . ilaç tedavisi , aşılama , rahim filmi falan 2 senedir uğraşıyorum anlayacağın
 
aynen.. bakalım hayırlısı, en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallah, tam ezan zamanı cuma akşamı bunları yazıyorum ... inşallah Allahım tedavimizi, çabamızı boşa çıkarmaz ve martta hamile oluruz, bu sene bitmeden de bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.. hayırlısı ile.. amiiiinnnnnnn
 
bende 2 kez aynı doktorda tedavi gordum olmadı ama duası var onu okudum oldu 6 yıl çocugum olmadı suan 2 tane var darısı olmayanlara
 
Back
X