Hakan Yaralının hastaları buluşalım

kızlar anatolia çok pahalı ya.acaba 2. denemeye kaç isticekler?anatoliadan hamile kalan biri varmı hiç forumda yaw?

ben de merak ediyorum Anatoliadan hamile kalan varsa sesimizi duysuun, bize umut olsun.. Aanatoliada hamile kalanlar burdayıııız bize umut verin..
xolix galiba 2. denemede fiyat birinciden biraz daha az ama çok değişmiyor, sen dondurulmuşlarla mı deneyeceksin, yoksa baştan mı?

forumdan benim bir arkadaşım var.şuan hamile ve interneti olmadığı için kk ya giremiyo.hakan yaralının hastası.7 yumurta toplandı.4 embriyo transfer edildi.şimdi 2 aylık ikizlerine hamile.darısı bizlere inşaallah hayırlısıyla sağlıkla.

kızlar benimleberabr transferi olan bi arkadaş vrdı anotolia.aynı gün olduk.hakan hocanın hastası oda.6.denemesini yaptırdı.bugün öğrendim hamileymiş.sadece 3 yumurtası oluşmuştu.7,7,6 hücrel,.hatta ağlamıştı çok sadece 3 die.ama çok şükür tuttu.10.gün değeri 50 idi.bana umut oldu..

ben de merak ediyorum Anatoliadan hamile kalan varsa sesimizi duysuun, bize umut olsun.. Aanatoliada hamile kalanlar burdayıııız bize umut verin..
xolix galiba 2. denemede fiyat birinciden biraz daha az ama çok değişmiyor, sen dondurulmuşlarla mı deneyeceksin, yoksa baştan mı?

canım benim dondurulmuşum yok.sıfırdan başlıcam..

merhaba arkadaşlar baştan beri yazılanları okudum yazıp yazmamakta kararsız kaldım sonra da aşırıya kaçmadan fikrimi belirtmek istedim bundan yaklaşık 2,5 yıl önce hevesli hevesli koştum anatolyaya eşim tesadüfen internetten görmüş ..yaklaşık 6 yıllık evliydim o zaman.tahlil ler filmler neyse hakan bey beni gördü 5 dakika yüzde altmış şans verdi..ama benim uygulayacağı tedaviye zamanım olmadığı için çünkü çalışıyorum biz düşünme payı istedik.çünkü ortamdanda hoşlanmamıştım her kes jet hızıyla konuşuyor koşuşuyor vs ama sağolsun çoğu tüp bebek merkezi bizi ayaklı dolar euro gibi gördüğünden yapıştılar bize. hemen kısa protokol uygulayalım falan derken zamanı bana göre ayarladılar .sonrada anca bi transferde bide donmuş embriyoları denerken yüzünü gördüm..ben yatarken kapının kenarından hızlıca konuşup gitti..diğer merkezlere gelince çok mu iyi diyeceksiniz labratuvarı iyi tecrübesiçok olan yerleri araştırın çünkü daha kaliteli embriyolar elde ettik biz pahalıdır diye istanbuldaki büyük hastanelere gelmedik inanki korktuğumuz gibi değilmiş aynı parayı orayada harcıyorsun.ankaradaki merkezlerde ucuz değil ben hakan hocadan sonra 3 denemede almanda geçirdim doktorum süleyman bey orasıda kalabalık ama işlerini iyi biliyorlar .tabiki bu kadar denemenin sonucu hala bebiş yok şu an diyetteyim kilo veriyorum spor yapıyorum kendimi maddi manevi hazır hissedince yine istanbul yolcusuyum..allah kimseyi bu yolda koymasın burada negatif sonuç alan arkadaşları okudukça aynı acıyı yüreğimde hissediyorum..rabbim ol demeyince olmuyor bunun en iyi örneği de benim heralde çünkü doktorlar bizim için önemli bir neden gösteremiyor..kimsenin kucağı boş kalmasın

canım yardımcı olabilirsem çok mutlu olrum.birkaç güne kadar yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşır herhalde Allahın izniyle.ankaraya gidebilirim.cevaplayamazsam kusura bakma nolur.gelince yine yazışırız.durumlardan haberdar ederiz birbirmizi.sağlıcakla kal canım.a.s.

haberlerini bekliyorum, merak ediyorum, şimdiden hayırlı olsun,gelince haber veeer, istiyorum ki inşallah Allahın izniyle hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalım, burdan birbirimize bu kez gebelik bölümünden güzel haberlerimizi iletelim, bebişlerimizle ilgili yazalım ve burdan konuştuğumuz günleri analım.. hayırlısıyla inşallah...
a.s.

Nilen
inşallah hepimiz hepimiz bebişlerimize en kısa zamanda kavuşuruz.. istanbulu biz de baştan düşündük, özellikle memorial'ı, ama benim burdaki doktorum anatolia'yı önerdi, şimdi burdaki doktorum takip edecek, sadece anatoliaya yumurta toplamaya ve transfere yollayacak bizi.. bakalım hayırlısı.. senin için de hayırlısı olur inşallah...

bugün doktorla konuştuk.nisnda gel gene dedi.yumurtaların kalitesiz ondn tutmamış olabilir dedi..

yaaaa bu nasıl bişey yumurtan kalitesiz ne demek ben anlamadım ki, oooof valla hepimiz mutlu olalım istiyorum, ooof, Hakan bey mi dedi böyle?

ewet canım.ama bizde hiç problem yoktu.sadece eşimde morfoloji yüzde birdi.12 tane yumurtladım.8 i iyi çıktı.5 i döllendi.4 tane transfer edidi.7,6,6,5.7 olanda fragmantasyon yüzde 10 du.transferden sonra doktor yüzde elli şans dedi.ama olmadı.şimdide yumurta kalitesi düşüktür ondan dio.bilemiyorum walla.yanımdaki arkadaşa yüzde 30 şans vermişti.onunki tuttu.ayrıca hiçbir genetik inceleme şu bu yapmıcam dio.ilk üç denemede yapılmaz dio.şimdilik durumlar böle.sizden güzel haberler duyayımda moral olsun motive olayım yaw..

3300 dediler bize canım raporla..ilaçlar da 1000 o da raporla.. hatta ilaçları ordan aldık karsıdaki eczaneden..

arkadaşlar bi de transfer yapılmadan önce kalan embriyolarınızıda dondurmak için ayrıca para ödüyosunuz ...1150 gibi bi rakam hazırlıklı olun ...çünkü onu önceden söylemiyolar o gün söylüyolar ..bizim yanımızda para yoktu karta çektirmiştik...

bizde çok kararsız kalmıştık...ama sizlere yeni bi şans verir ..ağrısız acısız yeniden denemiş olursunuz

dondurulursa tabii bir kez daha aynı yerde deneme şansı oluyor dediğin gibi, dondurma işlemi yapılınca sadece transfer yapılıyor değil mi, ilaç falan kullanmıyorsun? sonra da bekleme dönemi başlıyor sanırım.. daha bunları sormak için benim için yani erken ama merak ettim sabırsız biri olarak:)

evet canım transfer yapılıyor ...ama rahmi hazırlamak için öncesinden ufak tefek ilaçlar
kullanıyorsun ...estrafem gibi...tabii ben nerdeyse iki buçuk yıl önce orda yapmıştım...ilaç
prosüdürleri değişmediyse...çünkü dönem dönem hangi ilaç firmasıyla anlaştılarsa onu kullanı
yorlarmış....mesela bende sizin gibi gonalf kullandım orda ama bana çok baş ağrısı yapıyordu...son denemelerim almanda oldu orası puregon kullanıyo allaha şükür pek ağrı falan yapmıyo...hepsi de bi nevi horman işte ....yükle yükle hiç yan etkilerinden söz eden yok ...allah sonumuzu hayretsin...

dediğin gibi aslında tüm bu hormonların bizlere bünyelere göre değisse de çok yan etkisi var, kimse bunları anlatma gereği duymuyor, mecburen kullanılıyor ama en az zarar verecek olanlar kullanılmalı herhalde.. dondurulmuşlarla denemek tabii bu uzun tedavilere göre herhalde daha kolaydır, birincide tutmazsa demek istemiyorum ama tutmazsa dondurulmuşlarla denemek için de mi 2-3 ay beklemek gerekiyor? buarada senin kaçıncı denemen? suan bekleme aşamasında mısın?

Back
X