Soyle anlatayim. Hakaret edip gecerim dusuncesinde olan kendisiydi. Yazdiklarim icin " burada ilgi cekmeye calisan kezban" dedi. Ona guzel bir dille bu yaptiginin yanlis oldugunu, kimsenin dusuncesini begenmek zorunda olmadigini, begenmedigi zaman bu sekilde konusmamasi gerektigini soyledim. Bana kezbanlikta israr ediyorsun yani hem kezbanim hem liseliyim diyorsun dedi. Sinirlenmeme ragmen sakinligimi korudum ve bu sacmaliga daha fazla tahammul edemeyecegim yazdim. O da bana yazma arkadasim cocuk oyalamaktan hoslanmiyorum ben de yazdi.
Sorun bana liseli,kezban,cocuk demesi degil zerre kadar umrumda da degil. Ama o uslubu gorunce sartellerim atti ve sunlari yazdim:
Kullandigin kelimelerden nasil bir karekterin oldugu ortada. Birilerini assagilamak, hakaret etmek, yermek icin firsat kollayan beyinsizlerdensin, Bana diyorsun ama senin hareketlerin ergence dedim.
Tahrik var bildigin. Herkesin sabrinin bir siniri var. Bu konusmalar ozel mesaj bolumunde gecti. Iste durum bu yani. Hak vermenizi beklemiyorum ama gercekten dayanamadim.