Bu laflardan sonra hala sevgili demeniz ayrı bir tuhaf. Çoktan mazi olmuştu benim için.Merhaba Arkadaşlar, bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşım mevcut işimdeki maaşımı çok düşük bularak bana "atanamamişsın"dedi. Yetmedi, kız kardeşi devlette öğretmen. 25 yıl olmuş atanali. Onunla beni kiyasladi. Sen doğu gorevi mi gordun. Benim kardesim çok zor şartlarda atandi. Görev yaptı . Sen de atansaydin bak 50 bin küsur maaş aliyordun ama atanamamişsın dedi. Ben de ağzının ortasına ettim. Bas bas bagirdim. Beni kardeşinle kesinlikle kiyaslayamazsin. Ben ne zorluklarla okudum dedim.
Özür dileyecegin yerde neler söylüyorsun , ben herşeyi kendi imkanlarimla okudum dedim. Ben gerekli puanı aldım kontenjan olmadığı için atamam olmuyor dedim. Yalandan bı özür diledi ama kızarak bagirarak. Hulâsa, En sonunda beni ağlattı . Bağırdı bayaa. Bana kaza yaptiricaksin sus artık dedi. Ben de arabadan inene kadar zerre konuşmadım. O günden beri de konuşmuyoruz. Lanet olsun ya. Yazarken yine sinirleniyorum.
Sorum şu.. hayatınızdaki adam sizi kardeşiyle, maaşıyla kiyaslio mu ? Bu doğru mu ? Ben yapsam burnumdan getirir. Hiç hoş da deil bence . Ben mi yanlış düşünüyorum? 16 senelik hocayim ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Hiç tanimamisim lanet olsun .
Kıyas yapılıyor mu sorum buyduBu laflardan sonra hala sevgili demeniz ayrı bir tuhaf. Çoktan mazi olmuştu benim için.
sence buna "evet doğru yapmis" diyen cikar mi? boylesine biptir atanmisini bul diyeceksin.Sorum şu.. hayatınızdaki adam sizi kardeşiyle, maaşıyla kiyaslio mu ? Bu doğru mu ?
E tabiki yapılıyor. Yok kardeşim atandı sen atanamadın. Ne demek bu kıyas değil mi ?Kıyas yapılıyor mu sorum buydu
Sevgilim di. Tabiki mazi.
Konuşma tarzı garipti ,, kendi ailesiyle ilgili de sorunları var. Onla ilgili konuşuyorduk. Sacmalamaya başladı ve zivanadan ciktiNerede hakaret etmiş göremedim. Ama genel olarak senin yaşadığın adaletsizliğe tepkisini yanlış dile getirmiş bence. Bazen erkekler böyle saçmalar işte. Lanet olsun özel sektörde çalışan öğretmene asgari ücreti layık gören sisteme. Erken arkadaşın sisteme sinirlenmiş ama yanlış yerse paylamış gibime geldi
Yok barışmak istemiyorum . Sadece merak ettiğim şey şu. Kıyas durumunu sizler de yaşadınız mı ? Ben çok tepki verdim çünkü. Gerçekten çok sinir olsum. Hoş mu görmem lazım yani böyle salakça bişeyisence buna "evet doğru yapmis" diyen cikar mi? boylesine biptir atanmisini bul diyeceksin.
zaten küsmüşsünuz. insallah gönlünü almaz da barisip basini yakmazsij
neyini hos goreceksin allahaskina kiyas yapmis, seni küçümsemis iste.Yok barışmak istemiyorum . Sadece merak ettiğim şey şu. Kıyas durumunu sizler de yaşadınız mı ? Ben çok tepki verdim çünkü. Gerçekten çok sinir olsum. Hoş mu görmem lazım yani böyle salakça bişeyi
Merak ettiklerinize cevap veriyorum.Konu saçma, konunun sonunda sorulan sorular daha saçma. Hayatına giren hiçbir kişi seni başka biriyle kıyaslayamaz. Bu sevgililik değil. Umarım hala birlikte değilsinizdir. Sen de bir garipsin çünkü. Sevgilinle maaşını paylaşmamalısın. Kocan değil, aynı evde yaşamıyor ya da ev geçindirmiyorsunuz. Ayrıca ağzına ettim, salakça şey gibi kelimeler yazıyorsun; ilişkide de böyleysen bence bunu bir düşün. Bütün bunlara izin vermemeyi öğrendiğin zaman güzel bir ilişki yaşarsın umarım.
Merhaba iyi akşamlar, bu adamı bırakman senin iyiliğine olacak diye düşünüyorum kesinlikle böyle saçma sapan hesaplar yapan birinin kendiyle problemleri vardır kendi kusurlarından dolayı sizin işinize bu şekilde yorum kıyas vs yapıyor evli bile olsanız böyle bir hakkı yok haddine değil siz bence uzak durun en iyisi ayrıca daha iyilerine layıksınızMerhaba Arkadaşlar, bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşım mevcut işimdeki maaşımı çok düşük bularak bana "atanamamişsın"dedi. Yetmedi, kız kardeşi devlette öğretmen. 25 yıl olmuş atanali. Onunla beni kiyasladi. Sen doğu gorevi mi gordun. Benim kardesim çok zor şartlarda atandi. Görev yaptı . Sen de atansaydin bak 50 bin küsur maaş aliyordun ama atanamamişsın dedi. Ben de ağzının ortasına ettim. Bas bas bagirdim. Beni kardeşinle kesinlikle kiyaslayamazsin. Ben ne zorluklarla okudum dedim.
Özür dileyecegin yerde neler söylüyorsun , ben herşeyi kendi imkanlarimla okudum dedim. Ben gerekli puanı aldım kontenjan olmadığı için atamam olmuyor dedim. Yalandan bı özür diledi ama kızarak bagirarak. Hulâsa, En sonunda beni ağlattı . Bağırdı bayaa. Bana kaza yaptiricaksin sus artık dedi. Ben de arabadan inene kadar zerre konuşmadım. O günden beri de konuşmuyoruz. Lanet olsun ya. Yazarken yine sinirleniyorum.
Sorum şu.. hayatınızdaki adam sizi kardeşiyle, maaşıyla kiyaslio mu ? Bu doğru mu ? Ben yapsam burnumdan getirir. Hiç hoş da deil bence . Ben mi yanlış düşünüyorum? 16 senelik hocayim ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Hiç tanimamisim lanet olsun .
Yapılmıyor.Kıyas yapılıyor mu sorum buydu
Sevgilim di. Tabiki mazi.
Ayyy sizin erkeklere hıyar demenize bayılıyorumAyrıldınız barışmayı düşünmüyorsunuz konu nie ? Kıyaslandık mı die mi ?
Yok kıyaslanmadık böyle bila da evlenmeyın zaten
Ayyy sizin erkeklere hıyar demenize bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?