Hakaret eden sevgili ?

coconut29

Guru
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
104
63
303
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar, bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşım mevcut işimdeki maaşımı çok düşük bularak bana "atanamamişsın"dedi. Yetmedi, kız kardeşi devlette öğretmen. 25 yıl olmuş atanali. Onunla beni kiyasladi. Sen doğu gorevi mi gordun. Benim kardesim çok zor şartlarda atandi. Görev yaptı . Sen de atansaydin bak 50 bin küsur maaş aliyordun ama atanamamişsın dedi. Ben de ağzının ortasına ettim. Bas bas bagirdim. Beni kardeşinle kesinlikle kiyaslayamazsin. Ben ne zorluklarla okudum dedim.
Özür dileyecegin yerde neler söylüyorsun , ben herşeyi kendi imkanlarimla okudum dedim. Ben gerekli puanı aldım kontenjan olmadığı için atamam olmuyor dedim. Yalandan bı özür diledi ama kızarak bagirarak. Hulâsa, En sonunda beni ağlattı . Bağırdı bayaa. Bana kaza yaptiricaksin sus artık dedi. Ben de arabadan inene kadar zerre konuşmadım. O günden beri de konuşmuyoruz. Lanet olsun ya. Yazarken yine sinirleniyorum.
Sorum şu.. hayatınızdaki adam sizi kardeşiyle, maaşıyla kiyaslio mu ? Bu doğru mu ? Ben yapsam burnumdan getirir. Hiç hoş da deil bence . Ben mi yanlış düşünüyorum? 16 senelik hocayim ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Hiç tanimamisim lanet olsun .

Bu laflardan sonra hala sevgili demeniz ayrı bir tuhaf. Çoktan mazi olmuştu benim için.

Nerede hakaret etmiş göremedim. Ama genel olarak senin yaşadığın adaletsizliğe tepkisini yanlış dile getirmiş bence. Bazen erkekler böyle saçmalar işte. Lanet olsun özel sektörde çalışan öğretmene asgari ücreti layık gören sisteme. Erken arkadaşın sisteme sinirlenmiş ama yanlış yerse paylamış gibime geldi

Konuşma tarzı garipti ,, kendi ailesiyle ilgili de sorunları var. Onla ilgili konuşuyorduk. Sacmalamaya başladı ve zivanadan cikti

Hakaret yaında az kalır. O kardesımın hayatı bu benım sonucta hayat herkese asil değil. Kardeşle kıyaslamak çok sacma

sence buna "evet doğru yapmis" diyen cikar mi? boylesine biptir atanmisini bul diyeceksin.
zaten küsmüşsünuz. insallah gönlünü almaz da barisip basini yakmazsij
Yok barışmak istemiyorum . Sadece merak ettiğim şey şu. Kıyas durumunu sizler de yaşadınız mı ? Ben çok tepki verdim çünkü. Gerçekten çok sinir olsum. Hoş mu görmem lazım yani böyle salakça bişeyi

Konu saçma, konunun sonunda sorulan sorular daha saçma. Hayatına giren hiçbir kişi seni başka biriyle kıyaslayamaz. Bu sevgililik değil. Umarım hala birlikte değilsinizdir. Sen de bir garipsin çünkü. Sevgilinle maaşını paylaşmamalısın. Kocan değil, aynı evde yaşamıyor ya da ev geçindirmiyorsunuz. Ayrıca ağzına ettim, salakça şey gibi kelimeler yazıyorsun; ilişkide de böyleysen bence bunu bir düşün. Bütün bunlara izin vermemeyi öğrendiğin zaman güzel bir ilişki yaşarsın umarım.

neyini hos goreceksin allahaskina kiyas yapmis, seni küçümsemis iste.
boyle biriyle evlensen ne hayrini göreceksin sanki?
ulke bekar memur kadin kayniyor, kkda bile konu açıyor memur kadinlar "herseyim var kocam yok" diye. bulaymis oyle birini madem. sanki ondan gizledin meslegini..gereksiz insan
ben asla hayatimdaki insani biriyle kiyaslamam, kendimi de kimseyle kiyaslatmam. daha iyisini anlatam biplesin gitsin daha iyisini bulsun

Merak ettiklerinize cevap veriyorum.
Evet tabiiki beraber değilim. İçim almıyor.
Maaşımı, kendisi paylaştığı için paylaştım. Evlenmeyi düşünüyorduk ilişkim ciddiydi bu sebeple.
Ağzına ettim , salakça şey diye yazdım çünkü bizbize konustugumuz için.
Her ne olursa olsun nezaketimi bozmadım. Lakin çok tepki verdim. Çünkü canımı yakti.
İzin vermedim ki tepki verdim zaten.
Cvp için teşekkürler

Merhaba iyi akşamlar, bu adamı bırakman senin iyiliğine olacak diye düşünüyorum kesinlikle böyle saçma sapan hesaplar yapan birinin kendiyle problemleri vardır kendi kusurlarından dolayı sizin işinize bu şekilde yorum kıyas vs yapıyor evli bile olsanız böyle bir hakkı yok haddine değil siz bence uzak durun en iyisi ayrıca daha iyilerine layıksınız