Durumumun farkındayım.Yapılmıyor.
Ayrılmamışsınız ondan adım bekliyorsunuz.
Yallah bitti gitti diye noktayı koymamıs durumdasınız.
Bunu tartışma esnasında söyledim.Siz de deyin ki şu kişinin senin yaşında şusu busu var, sen neden armut topluyprsun? Böyle bir tanıdıkıa kıyaslayın bakalım
Zaten kıyaslamadan önce size yukarıdan bakması ayrılma sebebi, kıyas yapması ayrılma sebebi, 25 yılkı durumla bu günkü durumu aynı görecek kadar aptal olması da ayrılma sebebi.Bunu tartışma esnasında söyledim.
Ben yapsam başkalarıyla kiyaslasam hoşuna gider mi dedim.
Bana dio ki kıyasla nolcakki konuşuyoruz surda :))
Bu konuşma değil , hakaret artık dedim.
Ya böyle bir üslupla ilk defa karşılaştim ben .
Benim maaşım sevgilimi ilgilendirmez. Maaşımı bilmez ben de onunkini bilmem. Bir başkasıyla kıyaslanmaktan hoşlanmam ve bunu yapan kişinin karşısında ağlayıp da bağırmam, ilişkimi keserim. Artık hayatımdaki adam olmaz çünkü bu kıyaslamanın sonu gelmez.Merhaba Arkadaşlar, bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşım mevcut işimdeki maaşımı çok düşük bularak bana "atanamamişsın"dedi. Yetmedi, kız kardeşi devlette öğretmen. 25 yıl olmuş atanali. Onunla beni kiyasladi. Sen doğu gorevi mi gordun. Benim kardesim çok zor şartlarda atandi. Görev yaptı . Sen de atansaydin bak 50 bin küsur maaş aliyordun ama atanamamişsın dedi. Ben de ağzının ortasına ettim. Bas bas bagirdim. Beni kardeşinle kesinlikle kiyaslayamazsin. Ben ne zorluklarla okudum dedim.
Özür dileyecegin yerde neler söylüyorsun , ben herşeyi kendi imkanlarimla okudum dedim. Ben gerekli puanı aldım kontenjan olmadığı için atamam olmuyor dedim. Yalandan bı özür diledi ama kızarak bagirarak. Hulâsa, En sonunda beni ağlattı . Bağırdı bayaa. Bana kaza yaptiricaksin sus artık dedi. Ben de arabadan inene kadar zerre konuşmadım. O günden beri de konuşmuyoruz. Lanet olsun ya. Yazarken yine sinirleniyorum.
Sorum şu.. hayatınızdaki adam sizi kardeşiyle, maaşıyla kiyaslio mu ? Bu doğru mu ? Ben yapsam burnumdan getirir. Hiç hoş da deil bence . Ben mi yanlış düşünüyorum? 16 senelik hocayim ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Hiç tanimamisim lanet olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?