Hakaret eden sevgili ?

Siz de deyin ki şu kişinin senin yaşında şusu busu var, sen neden armut topluyprsun? Böyle bir tanıdıkıa kıyaslayın bakalım
Bunu tartışma esnasında söyledim.
Ben yapsam başkalarıyla kiyaslasam hoşuna gider mi dedim.
Bana dio ki kıyasla nolcakki konuşuyoruz surda :))
Bu konuşma değil , hakaret artık dedim.
Ya böyle bir üslupla ilk defa karşılaştim ben .

Bu davranışı kabul etme.
O kim ki hesap soruyor.
Hadsiz.
Bir de bunun için üstünlük mü tasliyor.
Konuşuyorlar demek ki kendi aralarinda.
Seni bilmem ama bu kibirle ömür geçmez.

Zaten kıyaslamadan önce size yukarıdan bakması ayrılma sebebi, kıyas yapması ayrılma sebebi, 25 yılkı durumla bu günkü durumu aynı görecek kadar aptal olması da ayrılma sebebi.

Ayrıldım demeyin. Sadece konusmuyorsunuz belli ki o günden beri. Icinizde kalmış ki sizde kıyaslama oluyor mu, ben mi abarttım, alttan mı almalıyım gibi soruyorsun. Senin için kritik nokta karşıdan adım ve özürler gelirse ne yapacağın. Umarim burda yazdığın gibi kafanda bitirdigin iliskini sevgiline karşıda bitirirsin. Bir de merak ettim senin maaşını küçümseyen kişilik ne iş yapıyor da ne kazanıyor.

50 yaşındaki halihazırda memur olanların şimdiki durumla kıyaslanmasına bir gıcık oluyorum ki.
Her branş aynı mı bir kere? Edebiyattan 29 kişi alıyorlar bu sene mesela. 90 da almış olsan 30. isen atanamazsın mesela.
20 sene önce 10 kişi sınava girmişler, 8'i memur olmuş ancak boş boş konuşuyorlar şimdi. Herkes memur olmak zorunda değil diyorlar, ondan sonra da özelde çalışan meslektaşlarını maaşıyla çalışma şartlarıyla vuruyorlar. Herkes anlamadığı şeyler hakkında konuşmayı bir kesse her şey çok farklı olacak aslında. Herkesin her şey hakkında bir fikri var, hayret bir şey.

Iyy maasiniza kadar bilen ve bunu ezikleyenn birine hala sevgilim mi diyosunuz gerçekten? Gözünuzde erkek sifatiyla devam yani . Bagirdim cagirdim falan demeyin ya su sekil bi sümsük insana hala sevgilim diyosaniz gidip bi kendinizi sorgulayin

Benim maaşım sevgilimi ilgilendirmez. Maaşımı bilmez ben de onunkini bilmem. Bir başkasıyla kıyaslanmaktan hoşlanmam ve bunu yapan kişinin karşısında ağlayıp da bağırmam, ilişkimi keserim. Artık hayatımdaki adam olmaz çünkü bu kıyaslamanın sonu gelmez.