Hakaret mi değil mi bilemedim ama siz onunla hiç zaman kaybetmeyin derim
Zaten bişey yaşamamışsınız ki neyi sonlandırasınız, birbirimize uygun değiliz deyin gitsin
Gönderdiğiniz şarkıya icerlemis. Kırılmış olabilirsiniz aklınıza sürekli bu olay gelecek. Bence yol yakınken bırakın
Aynı havayı soluyoruz
Ama içerde bazılarımıza ne yapıyorsa böyle sonuçlar çıkıyor
bu konular gerçek olamaz değil mi
ciddi anlamlar yüklemeyin bu insana, vakit geçirmek için konuşun bence. haddini bilsin.
Hahshs Allah muhabbetinizi artırsın :)
Allahtan kızlar dura dura hiç olur oğlan dura dura koç olur şarkısını yollammamış
Hiç üşenmedim Mahsun Kırmızıgül - Evlenmem şarkısının çıkış tarihine baktım ; 1998 :)Merhaba
Arkadaşım biri ile tanıştırdı yaklaşık 1 ay oldu. Saadece 2 kere telefonda konuştuk diğer günler de kısa kısa mesajlastik. Uzaktan güven nasıl oluşur? Bu süreç birbirimizi tanımamızda etkili olur mu? Telefonla tanismak yavan geliyormus gib korkuları vardı. Bu korkularında haklı olmak ile birlikte dewam ettik.
Daha önce annesi sürekli biri ile tanıştırmış ama anlaşamamışlar.Ben de bu konuya değinerek ---Mahsun Kırmızgulün evlenmem ---şarkısını gonderdim tam şenlik bir şarkı dedim.O da oyle dedi.Sonraa karşılık olarak Al o zaman diyerek --Evde kalan kızlar şarkısını --gönderdi.
Şaşırdım ve nasıl tepki vereceğimi de bilemedim.Konuyu değiştim.Ama içimde kaldı.
Bu tepkiyi hakaret mi görmem gerekiyor mu?
Zaten rahat bir şekilde onu arayamiyorum,muhabbet açamıyorum.
Soyledigim her seyin aktindan bir anlam cikariyor.Okudum kitaplardan bile bir anlam çıkartıyor..Fazla devam edemeyeceğim anladım Nasıl sonlandırmam gerektiğini bilmiyorum.
Okuduğunuz ve cevabınız için Teşekküler.
Hiç üşenmedim Mahsun Kırmızıgül - Evlenmem şarkısının çıkış tarihine baktım ; 1998 :)
Daha güncel mi olsaymış espriniz
Zaman harcadığınıza değmez yahu bırakın gitsinvalla zaman geçirmek için bile rahat edemiyorum o kadar kastı beni
Zaman harcadığınıza değmez yahu bırakın gitsin
ama siz sanki son bir laf sokayım içim soğusun diye düşünüyorsunuz ama cidden boş verin
Aynen mis gibiyok işin esprisi idi o.:)
öyle kendimi küçük düşüremem
herkes kendi yoluna gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?