Hakaret mi bu?

Ayzagibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
819
1.187
113
Merhaba

Arkadaşım biri ile tanıştırdı yaklaşık 1 ay oldu. Saadece 2 kere telefonda konuştuk diğer günler de kısa kısa mesajlastik. Uzaktan güven nasıl oluşur? Bu süreç birbirimizi tanımamızda etkili olur mu? Telefonla tanismak yavan geliyormus gib korkuları vardı. Bu korkularında haklı olmak ile birlikte dewam ettik.

Daha önce annesi sürekli biri ile tanıştırmış ama anlaşamamışlar.Ben de bu konuya değinerek ---Mahsun Kırmızgulün evlenmem ---şarkısını gonderdim tam şenlik bir şarkı dedim.O da oyle dedi.Sonraa karşılık olarak Al o zaman diyerek --Evde kalan kızlar şarkısını --gönderdi.

Şaşırdım ve nasıl tepki vereceğimi de bilemedim.Konuyu değiştim.Ama içimde kaldı.
Bu tepkiyi hakaret mi görmem gerekiyor mu?

Zaten rahat bir şekilde onu arayamiyorum,muhabbet açamıyorum.
Soyledigim her seyin aktindan bir anlam cikariyor.Okudum kitaplardan bile bir anlam çıkartıyor..Fazla devam edemeyeceğim anladım Nasıl sonlandırmam gerektiğini bilmiyorum.

Okuduğunuz ve cevabınız için Teşekküler.

Gönderdiğiniz şarkıya icerlemis. Kırılmış olabilirsiniz aklınıza sürekli bu olay gelecek. Bence yol yakınken bırakın

Hakaret mi değil mi bilemedim ama siz onunla hiç zaman kaybetmeyin derim

Zaten bişey yaşamamışsınız ki neyi sonlandırasınız, birbirimize uygun değiliz deyin gitsin

evet öyle haklisiniz.Bir şey yaşanmadı zaten korkuları olan insanlar enerjimi düşürür orda tamam demeliydim.ama geç kalmadım ki
ben acaba içimde kalan şeyleri de söylesem ki diye düşündüm asıl sensin evde kalan diye

Bişey farkettim biz neden kocamla hiç birbirimize göndermeli şarkı yollamadık efsane olurduya neysss

Hiç üşenmedim Mahsun Kırmızıgül - Evlenmem şarkısının çıkış tarihine baktım ; 1998 :)
Daha güncel mi olsaymış espriniz

normalde bu şarkıda alınacağınız birşey yok derdim. sonuçta sizde esprili birşey yollamışsınız. ama genel olarak herşeyden anlam çıkaran, kazıyan bir insan yorar. belki sadece sürekli biriyle tanışıp olmamasından yorulmuş, saçma sapan hareket eden bir insandır. geçmiş yaralarını da bilemeyiz. ama bunlar da devam etmek için yeterli bahaneler değil bana göre.
isterseniz çok anlam yüklemeden öylesine bir devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…