normalde bu şarkıda alınacağınız birşey yok derdim. sonuçta sizde esprili birşey yollamışsınız. ama genel olarak herşeyden anlam çıkaran, kazıyan bir insan yorar. belki sadece sürekli biriyle tanışıp olmamasından yorulmuş, saçma sapan hareket eden bir insandır. geçmiş yaralarını da bilemeyiz. ama bunlar da devam etmek için yeterli bahaneler değil bana göre.
isterseniz çok anlam yüklemeden öylesine bir devam edin.
Ayyy çok güldümBir keresinde arabada giderken bundan sonraki sana gelsn dedim eşime radyoda acayip hayvanlara benziyirsen şarkısı çıktı. Ay iyi ki boşamadı beni.
Ahahhaah sesli güldüm yeminleBir keresinde arabada giderken bundan sonraki sana gelsn dedim eşime radyoda acayip hayvanlara benziyirsen şarkısı çıktı. Ay iyi ki boşamadı beni.
Biraz misilleme yapmış ve moodunuzu düşürmüş.Kafaya takan biriyseniz devam etmeyin.Hep hatrınızda kalırsa sıkıntı çünkü.
Hahahaha ilk siz sarkı atmışsınız o da karşılık vermiş valla ben siz olsaydım kahkaha atardım çok gülerdim :)
amma alıngansınız ilişkide sıkıcı biri olabilirsiniz..
Kafa yapınızın birbiriyle uyuşmadığını hissettim sanki devam ederseniz böyle zıtlaşmalar sürecekmiş gibi
Aranızdaki samimiyete bağlı bence. Bana gönderilse hakaret olarak algilamazdim. Ayrıca evde kalmış olmak tabiri evlenmemiş olmak demek ve bu hakaret değil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?