Hakaret.

benı cooookkk yanlıs anlamıssınız :)
evlenmek ıcın acele etmeyın evlılık olgunlugu baska bırsey bıraz daha zaman gecırın pısman olacagınıza emınım
ıyı gunler
Yok sağolun yorumlarınız için. Zaten şuan evliliği düşünüyorduk. 2 sene kadar zaman var fikrimiz göre. Elbette aceleye gelecek şeyler değil emin olmadan evlenmem

Burda çoğu tavrınızı koymakla iyi yapmışsınız falan demişte bence böyle yapmak ilişkinizi soğutmaktan başka bir işe yaramaz.
Aileniz onu sürekli küçümsediğini belli ediyorsa size karşı soğuması normal. Onların ailesi sizi sürekli küçümsese, eleştirse sizde her şeye sinirlenmez misiniz, sıkılmaz mısınız? Bilmiyorum belki bana küfür etseler pek umursamayacağımdan böyle diyorum. En iyisi siz detaylıca Aileniz ile ayrı eşiniz ile ayrı ayrı konuşmalısınız. Küserek, trip atarak zor düzelir

Burda çoğu tavrınızı koymakla iyi yapmışsınız falan demişte bence böyle yapmak ilişkinizi soğutmaktan başka bir işe yaramaz.
Aileniz onu sürekli küçümsediğini belli ediyorsa size karşı soğuması normal. Onların ailesi sizi sürekli küçümsese, eleştirse sizde her şeye sinirlenmez misiniz, sıkılmaz mısınız? Bilmiyorum belki bana küfür etseler pek umursamayacağımdan böyle diyorum. En iyisi siz detaylıca Aileniz ile ayrı eşiniz ile ayrı ayrı konuşmalısınız. Küserek, trip atarak zor düzelir
Önce hatasını anlayıp arasın bir daha yapmayacağını söylesin. Daha sonra güzellikle konuşurum elbette her şeyi. Taviz verirsem alışkanlık olur ve sürekli o kelimeleri duymak zorunda kalırıö

Zorladin kufrettim hak ettin dovdum sevismedin aldattim vs diye gider bu is.

Dip not duseyim. Regl.iken sevismedigi icin aldatılan bir tanidigim vardi. O da aldatilmayi hak etmisti kocasina göre

Arkadaşlar 3 senelik bir ilişkim var. Aileler işin içine girince çok fazla sıkıntı yaşadık. Ailemin erkek arkadaşımı küçümsemesi ve ona belli etmesi vs gibi durumlar. O yüzden son dönemlerde sabrı vs kalmadı eskidi gibi davranmıyordu, normalde bana çok aşık ve üzerime titreyen bir duygusallığı vardı. Başım ağrısa sabaha kadar yatmaz 50 kez sorardı falan işte. Son 3 aydır yaşadıklarımız nedeniyle durumlar değişti artık eskisi gibi üzerime titremiyor, normal düzeyde kalıyor aslında. (eskiden çok aşırıydı düşkünlüğü çünkü). Her neyse bugün mesajlaşırken tartıştık ve bana '' sktr git ya'' dedi. Daha önce de çok kızınca Bi kaç kez bu lafı kullanmıştı ve rahatsızlığını belirtmiştim. En ufak hakarete tahammül olmadığını, hatta bana olmasa bile bir başkasına dahi benim yanımda küfür hakaret etme diye belirtmiştim. Çünkü gerçekten rahatsız olduğum bir durum. Bu kez kızdım tavrımı koydum, özür dileyip bir daha kullanmayacağını söylemeyene kadar seninle konuşursam benden onursuzu gurursuzu yok dedim. Sen beni o raddeye getirdin dedi.
Arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Tepkim yerinde mi, daha sert bir tepki mi vermeliyim, özür dilese yapmayacağım dese bile affetmemem mi lazım?
Sindiremedim bu kelimeyi. Ve en önemlisi daha evvel de Bi kaç kez kullandığında rahatsızlığımı belirtmiştim. Ona göre ise ben çok zorlandığım için ağzından çıkmışmış.
Bence önemli olan kötü zamanda insanların nasıl olduğu, kendine nasıl hakim olduğudur. Bu arada o 25 ben 26 yaşındayım. Atanamama vs stresleri altındayız, aile sıkıntıları vs var.
Aile sıkıntısı, iş sıkıntısını sıkıştırmayın hemen bi yere.. Sıkıntısı varsa var, kimin yok? Ettigi küfür igrenc, senin tepkin yetersiz.. Ustune bir de sen soylettin demis, zihniyet sıkıntılı..
Sinirine, sıkıntısına, erkekligini verirsen bu cirkinligi, arkasi kesilmez.. Ders vererek duzelecegine de inanmıyorum ben bu tip seylerin..

Ben de öyle düşündüm ama birçok arkadaşım abarttığımı söylüyor erkeklerin ağzından çıkabilir vs diyorlar
erkeklerin ağzından çıkar diye bişey yok. Çıkarsa da size karşı çıkmamalı çı-ka-maz. Eşim çok küfür eden bir insandır. Ben de ederim trafikte şurda burda, çok sinirlendiğimde. Ama asla ve assla bunca yıldır asla birbirimize en ufak bir küfür hakaret etmedik. İpler ne kadar gerilse de kavganın son noktasında olsak da etmedik. Etmeyiz. Edersek biter çünkü. Size küfür eden bir insan size şiddet de uygular, bunlar aşamalı saygısızlık, şu an daha sevgiliylen birinci aşamayı geçmişse evlendikten sonra o aşamayı da geçmesi an meselesi olur bilginize.

Back
X