hakaret

Merhaba arkadaslar oncelikle herkese bi knuda da danismak istiyorum uzun sureli bi lilskinizde sevgiliniz tartisma aninda size aptal salak gerizekali gibi hakaretvari cumleler kullansa kullansa ve bu kelimleri ard arda kullansa ne yapardınız yada söylediyse tepkiniz ne olmuştur

Ayrıldım ona sorarsan laflarım sana ağır geliyor der

Uzun ya da kısa süreli fark etmez ilişkide hakaret varsa kendine saygısı olan insan ayrılır, mutlu ve huzurlu olmak için bir araya geliniyor, herkes ağzına geleni sayacaksa ilişki sorumluluğu alıp iki kişilik yaşamanın, planlara, hayallere birini dahil etmeye kasmanın alemi ne...

Siz de ayrılmışsınız zaten.

Buna rağmen bu konuyu danışma sebebinizi anlamadım.

Umarım hakarete kendince makul bir açıklama getirecek birini bulursanız ona dönmeyi düşünmüyorsunuzdur çünkü bunun mazereti ya da izahı olamaz.

Kocam bana iki gün önce yaptı böyle bir şey iki gündür konuşmuyorum ve ayrı yatıyorum. Bu küslükten ne zaman vaz geçerim ben bile bilmiyorum.

Merhaba arkadaslar oncelikle herkese bi knuda da danismak istiyorum uzun sureli bi lilskinizde sevgiliniz tartisma aninda size aptal salak gerizekali gibi hakaretvari cumleler kullansa kullansa ve bu kelimleri ard arda kullansa ne yapardınız yada söylediyse tepkiniz ne olmuştur
Tabiki ayrılırdım. İnsanın eşinden duyması bile insanı mahveder. Ama evliliköyle ha deyince bozulmaz. Bozulmaması için birsürü neden var düzeltmeye caışırsın. Ama insanın nikahta attığı imzaya kadar deneme süresi dolmamıştır. Hakaret se sınıfta kaldı demektir. Ve ayrılmak gerekir.

Kendine gel gerizekalı olan da sensin bu yaşta bu şekilde konuşmana bakılırsa der.. hadsiz terbiyesiz der tavrımı yapardım.. kaç yıllık eşim kavga anında bile konuşmaz benimle böyle sevmediğimi bilir bu tarz konuşmaları.. aynı şekilde bende dikkat ederim.. tavrını göster kim ki o da böyle konuşuyo öküzzz

Paylasmamin nedeni bunun sık sık tekrar etmesi ve benim mi buyutuyorun deyip bi sizlerden fikir almak evet cevremde cok insan var bir salak kelimesini dahi bile kaldırmayan sanırım bu rahatlığı da ben ona verdim. Son soyleyisindede ayrıldım artik zoruma gidiyor

Neden bu duruma geldiniz ? Öncesini merak ettim doğrusu , hep mi böyleydi yoksa ilk defa mı böyle davrandı ? Kabul edilebilir gibi değil nolursa olsun merak ettim öncesini

Paylasmamin nedeni bunun sık sık tekrar etmesi ve benim mi buyutuyorun deyip bi sizlerden fikir almak evet cevremde cok insan var bir salak kelimesini dahi bile kaldırmayan sanırım bu rahatlığı da ben ona verdim. Son soyleyisindede ayrıldım artik zoruma gidiyor
Hımm ayrılmakla iyi yapmışsınız sürekli söyleyen yani canım der gibi aşkım der gibi salak kelimesini diline dolamış bu adam çok çirkin gerçekten rutine bağlamış isabet olmuş ayrılmanız

Sen de ne şerefsiz ne haysiyetsiz rezil bir pislikmişsin ki ben gibi salakla çıkmışsın derdim sonra da okkalı bi hareket çeker ucuyla da kapıyı gösterirdim:işsiz:
Oh be sabah sabah iyi geldi bana bu yorum rahatladım:KK76: sen de tekrarla bak nasıl keyifleniyon:rapci::rapci:

anam burda da herkes kraliyet soyundanmış :) biz soyluyoruz valla gülerek ama ciddi değil hatta en cok mal mısın derim o da gerizekalı der. tama doğru olduğunu savunmuyorum ama bi salak demesiylede boşarım diyenler yatak ayıranlar olmuş enteresan

Önce yavaş gel derdim.
Sonra da muhtemelen ağzını yırtardım.
Annemin babamın öyle kelimeler kullanmadığı yerde o kim oluyor da öyle şeyler diyebiliyor.
İlişkilerde bu kadar yüz göz olunmasına karşıyım.:KK67:

:bicak:Katil olmak istemiyorsan arkana bile bakmadan sil at yada bir güzel sirkele bırak sende ona en ağırını söyle ve yol ver

Hakaret davasi acarim. Yani eger 20li yaslarin basinda olsaydim dava falan acmak aklima gelmezdi. Ama su an esim bile bana dese direk hakaret davasi acarim. En nefret ettigim seydir hakaret..
Cok güldüm bu yoruma ya :KK70:Konu Sahibi tepki vermekte haklısın. Ayrılarak iyi yapmışsın ama lütfen burdaki yorumlarla gaza gelip mahkemeye koşma. Hakime savciya rezil olursun valla. Kk'nin hatunlari her zamanki gibi asip kesiyor. 1 söze koca boşuyor. Tabi yersen..

anam burda da herkes kraliyet soyundanmış :) biz soyluyoruz valla gülerek ama ciddi değil hatta en cok mal mısın derim o da gerizekalı der. tama doğru olduğunu savunmuyorum ama bi salak demesiylede boşarım diyenler yatak ayıranlar olmuş enteresan

Canım mesele şaka değil adam höyküre höyküre bu tarz hakaretler ediyorsa saçma sapan nedenle tepki vermemek asıl salaklık olur diye düşünürüm. Ve hatasını anlaması ancak bu tavırlarla oluyor maalesef.

Back
X