ne mezunusun. kpssden atanmak kolay değil artık. gir özele çalış o kadar cehennem içindeysen
Maddi gücünüzü tam anlamıyla elde etmeden evlenmemeniz gerekirdi. Bu devirde kimseye güvenilip de yola çıkılmaz.
Maalesef bu şekilde evlilikler olabiliyor.
Yani karı-koca birbirlerinin gerçek yüzlerini evlilikten sonra görüyorlar ancak geç olabiliyor.
Bu durumda genelde kadın, maddi bağımsızlığı olmadığı ya da ana-babasının evine dönmekten çekindiği için bu vaziyete katlanmaktan başka (belki düzelir umuduyla) seçeneğe başvuramıyor.
Allah, bu şekilde olan evliliklere saadet versin, karı-kocanın birbirlerine karşı saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde davranacakları irade versin.
Şu aşamada sabır temenni ederim size...
Kendinizden neden nefret ediyorsunuz? Hatalar insanlar için. Cahillik etmişsiniz, sanırım yaşınız da büyük değil. Bu durumdan kurtulabilirsiniz, ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz pek ala.O kadar pismanimki. Guclu bi kadin olamadigim icin aciz durumda oldugum icin kendimden nefret ediyorum
Allah yardımcınız olsun. Empati kuruyorum da sizin yasadiklarinizi yaşasam ben de kurtuluş yolu arardım. İnsallah sınaviniz iyi geçer ve güzel biyere atanırsınız.
Kendinizden neden nefret ediyorsunuz? Hatalar insanlar için. Cahillik etmişsiniz, sanırım yaşınız da büyük değil. Bu durumdan kurtulabilirsiniz, ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz pek ala.
Acaba bi an bunlari ben mi yazdim diye duşunecektim senin hayatin benim hayatimin kopyasi tek umudum okuyup atanmak bu hayalim beni ayakta durduran ben gibi ailen arkanda degilse sabredip eline meslegni alacaksin ondan snra bosanacaksn kardesmHerkese meraba. Öncelikle özür diliyorum. Ikinci uyeligimi aldim. Belki yazacaklarimdan utandigim icindir, belkide onceki konularima bakip beni yargilamamaniz icindir..
2,5 senelik evliyim. Gorucu usulu evlendik. Nisanlilik doneminde o kadar iyi bir kocam vardiki, bian once evlenmek kendi yuvama gitmek istiyordum. Birsuru hayallerim vardi.. Suan ise tek hayalim bu evlilikten kurtulmak..
Esim evlendikten sonra cok degisti. Dugun salonundan ,aldigi esyalara, hatta nisanlilik doneminde aldigim( kiyafet gormesi) birkac parca kiyafete kadar yuzume vurdu.. Yinede sustum.. Yinede sabrettim.. Duzelir belki dedim.. Bekledim..
Sulaleme kadar dil uzatti. En sonunda 1 sene sonunda patladim ve buyuk bir kavgamiz oldu. Annemlere gittim. Yapamiyorum dayanamiyorum dedim. Arkamda durmadilar. Millet laf eder dediler yine beni bu cehenneme attilar..
Aylik 30-40 lira verir harclik olarak. Onu da yuzume vurur.. 2 ayda bir begendigim bi kiyafet olur en fazla 30 lira tutar alirim. Parami cula caputa yatiramam der harclik da vermez. Yasim 25. Ama ruhum 70-80.. Henuz cocugum yok. Bosanmayi o kadar cok istiyorumki. Fakat arkamda duran bi ailem de yok..
Nisanlilik doneminde boyle bi adam oldugunu az da olsa anlamadin mi diye merak edebilirsiniz.. Anlamadim.. Yemin ederim anlamadim..
Suan kpssye hazirlaniyorum. Tek dilegim bi yere atanip bu cehennemden bian once kurtulmak.. Kendi hayatimi kuracagim. Ailemi ve bu cehennem hayatimi geride birakacagim. Cok az kaldi..
Yillar gecse de bu konum silinmeyecek. Ve ben bu yasadiklarimi, bunu yasatanlari ve bunlari yasamama goz yumanlari asla unutmayacagim..
Banlayabilirsiniz. Tekrardan ozur dilerim bu uyelik icin..
Okudugunuz icin tesekkur ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?