• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakedene değer vermek!

bayramı neden onlarla geçirdinizki?

Aaa canımmm ne kadar ayıppp bayram eşin ailesinde geçirilirmiş , arefe günü bayramın birinci günü.
Bende öğrendiğimde şok olmuştum ama böyleymiş eşimlerin adetleri.
Kendi kızı da 2 saat oturdu kalktı allah büyük yaa gitmesin kv sine diye ne diller döktüler ama allah bu bana yaptıklarını yanlarına koyar mı?
İstiyorlar ki bayramda hem evli kızı hemde gelin yanlarında olsun , he damatla benmkiler ana değil.
Allah ıslah etsin bu insanları allaha havale ediyorum ben!

Niye hala karşılık bekliyorsun? diye yazanlar var.

Bu karşılık beklemek değil ki.kız zaten fazla fazla almış götürmüş.
harçlık kesinlikle sembolik bence.adet yerini bulsun gibi olmuş.
terlik olayında da kv çok ayıp etmiş,kızına alıp gelinine almamak.ikisi de misafir sonuçta.

Niye hala karşılık bekliyorsun? diye yazanlar var.

Bu karşılık beklemek değil ki.kız zaten fazla fazla almış götürmüş.
harçlık kesinlikle sembolik bence.adet yerini bulsun gibi olmuş.
terlik olayında da kv çok ayıp etmiş,kızına alıp gelinine almamak.ikisi de misafir sonuçta.

Karşılık beklemiyorum aynen, ben Allah rızası için yaptım.
Ama ikili oynamak en fazla 10 tl lik terlikte ayrım yapılmak zoruma gitti.
Bir tl lik tokada alsa mutlu olurdum ben ama bu yaptıkları zoruma gitti yani.
Yoksa ben elim dolu gittim bana da onalr aynı değerde birşey alsın gibi düşüncem tabiki olmaz.

Aynen öyle bundan sonra.
Bana yakışanı yaparım.
Yüz göz asla olmam bir daha o hatayı bin kere yaptım bir kere daha yapamam allah bana dogru yolu gösterdi eşime de gösterir inşallah...

Amin canim benim.. Allah sana sabir dirayet verir sen üzülme hiç. . Oda görür inşallah olan biteni..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canim benim.. Allah sana sabir dirayet verir sen üzülme hiç. . Oda görür inşallah olan biteni..

İnşallah inşallah.
Az önce de dedi ki ilerde bebek olursa gider bizimkilerde kalırsın sen bakamazsın baksan bile sana bakacak biri lazım dedi oldu gitmem bir yere dedim offf senle uğraşamicam dedi suratıma kapattı.
Ne yapacam eşimle hiçbirşey bilmiyorum çocuk gibi herşeye küsüyor yaa..

İnşallah inşallah.
Az önce de dedi ki ilerde bebek olursa gider bizimkilerde kalırsın sen bakamazsın baksan bile sana bakacak biri lazım dedi oldu gitmem bir yere dedim offf senle uğraşamicam dedi suratıma kapattı.

cnm neden bakamıyacakmışın evel Allah annelik çok farklı güçlü bir duygu ve bebeğine bakabilirsin anneden başka kimse bebeğine anne gibi bakamaz kalma boşver ne kalcan ama büyütme istersen k.valdenlerin olayını ben artık öyle kabul ediyorum eşler görmüyorlar gerçeği haklı olsakta annem daha iyi biliyo diyo seviyorsan fazla büyütme ama zamanı gelincede taşı yerine oturt, birde çok uzaklarda olmak iyi oluyo 900 km gibi :)

cnm neden bakamıyacakmışın evel Allah annelik çok farklı güçlü bir duygu ve bebeğine bakabilirsin anneden başka kimse bebeğine anne gibi bakamaz kalma boşver ne kalcan ama büyütme istersen k.valdenlerin olayını ben artık öyle kabul ediyorum eşler görmüyorlar gerçeği haklı olsakta annem daha iyi biliyo diyo seviyorsan fazla büyütme ama zamanı gelincede taşı yerine oturt, birde çok uzaklarda olmak iyi oluyo 900 km gibi :)

Ahh aahh 200 km var malesef :)
Aynen bende dedllendim bagırdı çağırdı telefonu kapattı.
Bizim ilişki b.ka sardı iyice.
Nasıl hala evliyim şaşırıyorum bazen inanaınki...

İnşallah inşallah.

O zaman kendi annen zaten kimselere birakmaz seni :) o zaman gelsin bakariz de kapat konuyu erkekler boyle.. çocuk gibiler kendi kendilerine olay yaratiyolar sonrada kizip küsüyolar :) en guzeli tabi tabi deyip isleri yoluna koymak :)

O zaman kendi annen zaten kimselere birakmaz seni :) o zaman gelsin bakariz de kapat konuyu erkekler boyle.. çocuk gibiler kendi kendilerine olay yaratiyolar sonrada kizip küsüyolar :) en guzeli tabi tabi deyip isleri yoluna koymak :)

Aynen yani ortada fol yok yumurta yok adam kavga edecek yer arıyor resmen.
Çocuk gibiler gerçekten ne istediklerini bilmiyorlar, allah yardımcımız olsun bu erkeklerin elinden :)

Aynen yani ortada fol yok yumurta yok adam kavga edecek yer arıyor resmen.
Çocuk gibiler gerçekten ne istediklerini bilmiyorlar, allah yardımcımız olsun bu erkeklerin elinden :)

amiin amiin :) ama şimdi öyle birşeyle geliyorlar ki bizde kendimizi tutamayıp cevap veriyoruz, tabi tabi deyip geçmek lazım.. geçen ay biz buzdolabı yüzünden tartıştık.. çift kapılı buzdolabı yeni evli bir çift için fazlaymış öyle dedi.. bende tutamadım beyaz eşya iki günde bir değişir mi dedim, tartıştık.. bu arada daha adam evlenme bile teklif etmedi yanlış anlama :) ama işte laf olsun kavga çıksın :)

amiin amiin :) ama şimdi öyle birşeyle geliyorlar ki bizde kendimizi tutamayıp cevap veriyoruz, tabi tabi deyip geçmek lazım.. geçen ay biz buzdolabı yüzünden tartıştık.. çift kapılı buzdolabı yeni evli bir çift için fazlaymış öyle dedi.. bende tutamadım beyaz eşya iki günde bir değişir mi dedim, tartıştık.. bu arada daha adam evlenme bile teklif etmedi yanlış anlama :) ama işte laf olsun kavga çıksın :)
Hahaha :)
Rabbim sana hayırlı yuva kurmayı nasip etsin inşallah.
Benim gibi dertlerle uğraştırmasın :)

Hakedene değer vermek lazım kızlar !!

Bayramda eşimin ailesine elimiz boş gitmedik (bunu lafının edecek bir insan değilim ama bilin diye söylüyorum) ki hiç gitmem elim boş.
En marka tatlısından(kg.ı 70 tl), bayram çikolatasına(şölen), görümceme çeşit çeşit çoraptan bayram harçlığına, bulguruna makarnasına, kolasına kadar aldık 3 gün evlerinde kalacağım dedim götürdüm herşeyi.
Valizlerden çok ellerimiz ikramlar doluydu.

Bayram sabahı Kb bayram harçlığı 20 tl çıkardı 10 senin, 10 kayınvalidenin dedi. (para çekmemiş cimriliğinden kimseye vermeyim diye cebinde başka para olmadan gezdi bayram boyu)
Kv vermedi tabi bana 10 tl yi.. hakkını helal et veremem çalışansın senin bana vermen lazım, o nedenle alıyorum dedi. Sustum birşey demedim.

Görümcem geldi el öpmeye eşiyle, kv ona ilk bayramı diye terlik almış kız giydi gezdi evde.
20 tl lik terliğinde 10 tl parasında değilim ama çok zoruma gitti kızlar.
Çok bozuldum allaha şükür alacak param var maaşım var ama böyle davranmaları çok kırıldım.
Eşime de birşey söyleyemedim. Çünkü ne zaman ailesinin lafını açsam sinirlenir.
Yine olsa yine elim dolu gider miyddim?
Sanmıyorum yani 10 alıyorsam 2 alırdım.
Anne baba dedim ata saydım onları ama onlar beni sürekli sevdiğini söylerler.
Şimdi bakıyorumda 1 yılıma boşmuş ne sevgisi!
Aile çok önnmli kızlar.
Bizim tüm sülale biliyordu pinti ailesi olduğunu ama eşim iyi diye sustum hep :(
Görgüsüz insanlarla uğraşmak çok zor çoookk !!

beklenti içerisine girersen daha çok üzülürsün böyle 20 tl nedir ya verse alacak mıydın 10 tl yi :rolleyes: eşine böyle mevzularla gidiyosan sürekli ben olsam ben de sinirlenirim. görgüsüz olan hangi taraf emin de değilim açıkçası iki taraflı da garipsiniz. biri geline harçlık veriyo aklınca 10 tl gelin de bana verilmedi diyo kadın kızına terlik almış o zoruna gidiyo

Back
X