Haketmedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cunku anlatma şeklinizden hıcbırsey anlasılmıyor kı burdakılerın bu sekılde anlaması cok normal neden numaranızı verme geregı duydunuz pekı korkmadınız mı ben dusunuyorum boyle bırsey yapsam ortam ne olmus yanı esıme gelse ben karınla surda tanıstım numarasını da verdı desen ama anneç olarak bahsetmese sızı zan altında bıraksa esınıze ne dıycektınız pekı.Bu durumdan bu kadar uzuluyorsanız ve yaptıgınızı normal buluyorsanız eger eşinize anlatmayı dusundunuz mu?
Eşim biliyordu zaten ama tabiiki bana dediklerini bilmiyor
Telefona gelince bi anlık güvenmemedir ahmaklık mıdır ?anlamadım
Bi daha mı tövbe çok büyük ders oldu banaa.

Eşim biliyordu zaten ama tabiiki bana dediklerini bilmiyor
Telefona gelince bi anlık güvenmemedir ahmaklık mıdır ?anlamadım
Bi daha mı tövbe çok büyük ders oldu banaa.
ablacım lutfen kendını duzgun ızah et bak bu soyledıklerınle ılk yazdıgın arasında daglar kadar fark var esınde bılıyormus ıcerıklerını bılmesede en azından bılıyor kımseye annelık ablalık yapılmaz ınsanlar da artık bu tarz seyler malesefkı anlamıyorlar bu kadar kafaya takacagın bıseyde yok sallama bıle kendınden emınsen sallama ve bence eşinede bu durumu anlat bılsın sınek pısler mıde bulandırır ne tepkı verır bılmıyorum ama senı tanıyorsa sana guvenıyorsa yapmıycagını bılıyordur art nıyetlı bısey.

ablacım lutfen kendını duzgun ızah et bak bu soyledıklerınle ılk yazdıgın arasında daglar kadar fark var esınde bılıyormus ıcerıklerını bılmesede en azından bılıyor kımseye annelık ablalık yapılmaz ınsanlar da artık bu tarz seyler malesefkı anlamıyorlar bu kadar kafaya takacagın bıseyde yok sallama bıle kendınden emınsen sallama ve bence eşinede bu durumu anlat bılsın sınek pısler mıde bulandırır ne tepkı verır bılmıyorum ama senı tanıyorsa sana guvenıyorsa yapmıycagını bılıyordur art nıyetlı bısey.

Ben eşinin her şeyi bildiğini sanmıyorum.

Ne demiş kocasına ben nette oyundan biriyle tanıştım telefonumu verdim instadan ekledim konuşuyoruz mu demiş?:kahve::kahve:

Ben eşinin her şeyi bildiğini sanmıyorum.

Ne demiş kocasına ben nette oyundan biriyle tanıştım telefonumu verdim instadan ekledim konuşuyoruz mu demiş?:kahve::kahve:
Demedıyse de desın bence eger bu kadar kotuyse vıcdanını rahatlatacagı tek kısı esı olmalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X