• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haketmek ya da etmemek,büyün mesele bu...

haketmedim çünkü bu hayatı yaşıycak kadar kötü bi insan değilim :)) hakettim çünkü kendi eylem ve tercihlerimin sonucu.
haketmedim çünkü böyle olacağını nerden bilebilirdim :deli: derin bi konu

Kendi tercihlerimizdir yasam. Hak edip hak etmeyi sorgulamak o yuzden pek saglikli bir bakis acisi gibi gelmedi bana. Hak etmedigini dusunuyorsan tercihini degistirebilirsin..
Bosanmis biri olarak mesrla evlilik konusundan bahsedersek o da benim tercihimdi. Kimse kafama silah dayamadi. Olmadi bitti. O da benim.icin bir tecrubeydi. Evlilik bitti diye hayati karartmanin anlami da yok. Her bitis yeni bir baslangictir. Tecrubelerimi cebime koyup yoluma devam ediyorum. Hayat da nu zaten. Tecrube edinmeye geldik biz bu dunyaya. Boyle boyle ogreniyoruz.

Belki de çok kişinin hayalini süsleyen kamu kurumunda hesap uzmanıyım, ama benim hayallerimi süsleyen bu değil :(
Başaramam duygusu ve eş, çevre baskısı korkusu sebebiyle istifa edemiyorum yaş 41, 3 çocuk malesef istediğim hayatı yaşayamıyorum, çok değil aslında ayağımda şalvar bahçemde ki patatesleri toprağın altından ellerimle çıkarmayi, kapısı her daim açık derme çatma evimden çayın ve ahbabin eksik olmamasını, çocuklarımla güle oynaya yarını düşünmeden toprak ne verdiyse onu yiyip içelim istiyorum ama yapamıyorummmmmm

Slm kızlar...Hani hep sorulur ya kendinizi 10 yıl sonra nerde görüyorsunuz diye...10 yıl öncesine gittiğinizde şuan ki yerinizi haketmediğinizi,daha iyi yerlerde olmanız gerektiğini düşünüyor musunuz...Sadece iş ve kariyer anlamında değil daha iyi bi evlilik,daha iyi bi maddi yaşam vb.
Böyle düşündüğünüz durumlarda bi bunalım hali yaşamamak için ne yapıyorsunuz,ya da herkes hakettiği yerde mi?Hakettiğimizin bu olduğunu mu düşünmeliyiz...
Bende herkesin hak ettiği yerde olduğunu düşünüyorum

Bilmem ki...
İnşallah hakettiğim mutluluğu yaşıyorumdur.
Takdir Rabbimin...
Şükür bizim...
Sonsuz şükürler olsun.

Back
X