haketmiyosun dedi:(

Haketmiyorsun derken henüz anne olmadığınızı vurgulamak istemiş bence. Daha anne değilsiniz ne anneler günü kutlaması yahu. Annelik ayrı istemek ayrı. Lüzumsuz dram yaratmışsınız. Sevgilinin gelecekteki anneler gününü kutlamak çok komik ayrıca

Nasıl ki bi öğretmen mezun olmadan 24 kasımı kutlanmıyorsa anne olmadan da anneler gününün kutlanması mantıksız. İyi en azından hediye beklememişsin

abartiyorsunuz.

ama sevgiliniz de Debby Downer galiba :) benim esim de biraz öyle. ingilizceniz varsa google dan bakabilirsiniz. genelde ortada bir muhabbet döndüğünde insanların modunu asagiya cekecek seyler soyleyen insanlara diyorlar.

Sizin davranışınız çok çocukça olmuş bence adam çok mantıklı konuşmuş uzatmayın konuyu bir sonraki konuşmanızda bir şey yok gibi davranın

Çünkü canı kavga etmek istemiş, başka açıklaması yok şu davranış biçiminin.

1 Temmuz’da unutmayayım da eşimin kabotaj bayramını kutlayayım bari
Bugün 9 Mayıs, Victory day mesela,
Eski sevgilimin bana öğrettiği bir marş vardı ses kaydimi attim sabah çocuğa yani kaçırmamak lazım özel günleri

Son düzenleme:
ya hassasmışsınız tamam ama gülün geçin, takılmayın buna, aşırı abartı derecesi bu. kaba da konuşmamış yani, annelik başından sonuna sancılı bir şey, onu demek istemiş, siz daha yaşamadığınız için öyle konuşmuş, çok mantıklı.

geçen sene sevgilim anneler gününde kutlamıştı beni, ne oluyoruz ya, mesajları karıştırdı heralde falan dedim sonra sordum, geleceğin annesiymişim, o yüzdenmiş (sizin gibi bakmış konuya) ama benim için bir fark yoktu yani, çünkü anne değilim, hamile değilim, kedim köpeğim falan da yok :)

sevgilinizi tanıyın ve tanıdıktan sonra da yapmayacağı/sevmediği şeyleri ondan beklemeyin. ha bekleyecekseniz de sağlam bir düşünme ve karar evresine girin ve hayatınıza bu farklı bakış açılarıyla devam edecek misiniz diye kendinize sorun.

bence de abartıyosunız. henüz anne değilsin., önce anne ol,haket demiş. bunda bişey yok.

Bence abartıyorsunuz. Onun babalar gününü kutlamışlığınız var mı? Kutladığınızda nasıl bir tepki aldınız? Bu kişilik meselesi biraz. Anladığım kadarıyla sevgilinizin genel olarak düşünce yapısı böyle. Bu onu eksik, kusurlu, kötü vb. biri yapmaz. Bu onu o yapan şeylerden biri. Size "germe beni" demesinden, buna benzer konularda daha önce de -ona göre- problem çıkarttığınızı anladım ben, yanlış yorumladıysam özür dilerim. Sevgiliniz demek ki olaylara sizin bakış açınızla bakan biri değil. Bir sonraki anneler gününde eğer sizin anneler gününüzü kutlarsa -bence- "ya anneler gününü kutlayayım da germesin beni yine." diyerek kutlayacak. Bunu da muhtemelen biliyor olacaksınız, sizi tatmin edecek mi bu?

Bence yaşadığınız durumları karşınızdaki kişinin olaylara bakış açısını göz önünde bulundurarak yorumlayın. İlişkinizle ilgili buraya konu açma gereği duyduğunuz problemleriniz bu tarz şeylerse eğer gerçekten güzel bir ilişkiniz var. Yalnız erkekler belirli konularda "germe beni" noktasına gelmişse, bize göre biraz daha fazla duyarlılık kazanıyorlar bu konularda. Her seferinde biraz daha büyük bir hayal kırıklığı yaşayıp, dolaylı olarak biraz daha fazla kıracaksınız karşı tarafı. Bence en azından anne olmadığınız sürece anneler gününüzü kutlamadığı için "germeyin" sevgilinizi.

Tabi ki sadece sizin verdiğiniz bilgiler kadar yorumlayabiliyorum, fazlasını siz biliyorsunuz ve en iyi yorumu siz yaparsınız. Umarım hayatta en büyük problemleriniz bu tarz şeyler olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…