haketmiyosun dedi:(

Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz arkadaş?
Hayatımda bundan daha saçma çok az şey duydum
Çoluk çocuk tombalak herkesin tüm dişilerin anneler gününü kutlayalım madem
Her yere her konuya dahil olmak zorunda değilsiniz.

Ya da hediye bekliyordur
O da tuhaf olmaz mi? Ileride anne olma ihtimali ile bugunden anneler gunu icin hediye beklemek...Ya aslinda cok cocukca.
Ben oglumu tek basima buyuten bir anneyim. Aslinda hem annelik hem de babalik yapiyorum ama babalar gununde birisinin benim babalar gunumu kutlamasi ne biliyim tuhaf gelir bana.
Ayni sekilde bekarken birisi anneler gunumu kutlasa "ne alaka" derdim eminim.

Son düzenleme:
Yani tuhaf muhaf bilemicem aklima bu ihtimal geldi bu da olabilir diye yazayim dedim... ama trip atilacak kizilacak sey degil belki uzun zaman cocuk yapmayacan yada olmayacak ki insan anneler gununun kutlanmasini coxugundan bekler, annelik yaptigimiz kisi cocugumuz sonucta, eş, sevgili den beklenmez yanii..

Yok ben sizin yazdiginizi tuhaf bulmadim. Belki de dediginiz gibi hediye bekliyordur. Tuhaf olan sevgiliyken anneler gununun kutlanmasi. Dogmamis cocuga simdiden don bicmek diye bir soz var ya, onun gibi. Dediginiz dogru belki de ileride cocuk yapmayacak ya da olmayacak...

Ne desem bilemedim enteresan valla.. o zaman misal ogretmen olmayan da "benim ogretmenler gunumu kutlayin" diye beklemesi gibi sacma yani... her cocugu olanin da anneler gunu kutlanmaz bence neden cunku annelik yapmiyordur, annelik demek sadece dogurmak degil gercekten annelik yapanlarin kutlanmali bence

Bazi kadınların da anne olmadan sirf potansiyeli var diye bugune hemen kendi icin anlam yüklemesi cok tuhaf gercekten. Bi anne olun bi emek verinde ondan sonra kutlansin kutlancaksa da. Iliskilerde gercekten ciftlerin bu kadar birbirini yorması gerekiyor mu? Düşünüyorum bana bu minvalde bir konuda ya da durumda tavir alinsa cok rahatsiz olurum. iliski yasayis anlayisimizda mi problem var acaba. Surekli trip atmaliyiz.karismizdaki bizi alttan almali gonlumuzu yapmali vs vs surekli bu döngüde olmasi gerektigine inanip ilsikilerimizi boyle yaşıyoruz sanırım.

10 Mayıs Psikologlar günüm kutlu olsun.
Gerçek psikologlarınkini de kutlarım.

Psikolog musun yoksa maksat kutlama olsun mu?
Değilim ama bu olmayacağım anlamına gelmiyor , olabilitem var, olma ihtimalim var, geleceğin psikologu. Konu sahibinden öğrendim. O nasıl ki geleceğin annesi ise ben de geleceğin bilimum "şey"iyim, maksat eşime kutlatmak.

Aaa o zaman o psikolog kutlamasini en cok ben isterim diplomam yok ama bir cok insan sen benim psikoloğumsun demistir kuzenim var bana 2.annemsin der bak o da anneler günümü kutlamadi ona da cemkirmem lazim

Bu hayat böyle geçmez diyorum ben.

Tövbe estağfirullah. R u ok?

Bencede abartıosunuz .Anne degılsınız.Bende deılım.Insanlar futursuzca paylasıo resımlerı .Kac tane cocugu olamayan tanıdıgım var .Annesı vefat eden .Ne bıleyım zorlarına gıdıodur emınım .Allah annelıgı hakkıyla yapanlara evlat nasıp etsın

Geleceğin anne adayı falan çok arabesk değil mi. Anneler günü çok başka birşey. Ortada bir emek var, yetiştirdiğin bir çocuk var. 2 çocuk annesiyim, eşimden kutlamasını beklemem. Ben çocuklarımın annesiyim eşimin değil. Herkes kendi annesininkini kutlasın.

Ayrıca sevgiliyken bana geleceğin annesi falan dense ne alaka derdim yani. Çok manasız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…