• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haketmiyosun dedi:(

Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz arkadaş?
Hayatımda bundan daha saçma çok az şey duydum :D
Çoluk çocuk tombalak herkesin tüm dişilerin anneler gününü kutlayalım madem :D
Her yere her konuya dahil olmak zorunda değilsiniz.

Ya da hediye bekliyordur 😒
O da tuhaf olmaz mi? Ileride anne olma ihtimali ile bugunden anneler gunu icin hediye beklemek...Ya aslinda cok cocukca.
Ben oglumu tek basima buyuten bir anneyim. Aslinda hem annelik hem de babalik yapiyorum ama babalar gununde birisinin benim babalar gunumu kutlamasi ne biliyim tuhaf gelir bana.
Ayni sekilde bekarken birisi anneler gunumu kutlasa "ne alaka" derdim eminim.

Son düzenleme:
O da tuhaf olmaz mi? Ileride anne olma ihtimali ile bugunden anneler gunu icin hediye beklemek...Ya aslinda cok cocukca.
Ben oglumu tek basima buyuten bir anneyim. Aslinda hem annelik hem de babalik yapiyorum ama babalar gununde birisinin benim babalar gunumu kutlamasi ne biliyim tuhaf gelir bana.
Ayni sekilde bekarken birisi anneler gunumu kutlansa "ne alaka" derdim eminim.
Yani tuhaf muhaf bilemicem aklima bu ihtimal geldi bu da olabilir diye yazayim dedim... ama trip atilacak kizilacak sey degil belki uzun zaman cocuk yapmayacan yada olmayacak ki insan anneler gununun kutlanmasini coxugundan bekler, annelik yaptigimiz kisi cocugumuz sonucta, eş, sevgili den beklenmez yanii..

Yani tuhaf muhaf bilemicem aklima bu ihtimal geldi bu da olabilir diye yazayim dedim... ama trip atilacak kizilacak sey degil belki uzun zaman cocuk yapmayacan yada olmayacak ki insan anneler gununun kutlanmasini coxugundan bekler, annelik yaptigimiz kisi cocugumuz sonucta, eş, sevgili den beklenmez yanii..
Yok ben sizin yazdiginizi tuhaf bulmadim. Belki de dediginiz gibi hediye bekliyordur. Tuhaf olan sevgiliyken anneler gununun kutlanmasi. Dogmamis cocuga simdiden don bicmek diye bir soz var ya, onun gibi. Dediginiz dogru belki de ileride cocuk yapmayacak ya da olmayacak...

Yok ben sizin yazdiginizi tuhaf bulmadim. Belki de dediginiz gibi hediye bekliyordur. Tuhaf olan sevgiliyken anneler gununun kutlanmasi. Dogmamis cocuga simdiden don bicmek diye bir soz var ya, onun gibi. Dediginiz dogru belki de ileride cocuk yapmayacak ya da olmayacak...
Ne desem bilemedim enteresan valla.. o zaman misal ogretmen olmayan da "benim ogretmenler gunumu kutlayin" diye beklemesi gibi sacma yani... her cocugu olanin da anneler gunu kutlanmaz bence neden cunku annelik yapmiyordur, annelik demek sadece dogurmak degil gercekten annelik yapanlarin kutlanmali bence

Bazi kadınların da anne olmadan sirf potansiyeli var diye bugune hemen kendi icin anlam yüklemesi cok tuhaf gercekten. Bi anne olun bi emek verinde ondan sonra kutlansin kutlancaksa da. Iliskilerde gercekten ciftlerin bu kadar birbirini yorması gerekiyor mu? Düşünüyorum bana bu minvalde bir konuda ya da durumda tavir alinsa cok rahatsiz olurum. iliski yasayis anlayisimizda mi problem var acaba. Surekli trip atmaliyiz.karismizdaki bizi alttan almali gonlumuzu yapmali vs vs surekli bu döngüde olmasi gerektigine inanip ilsikilerimizi boyle yaşıyoruz sanırım.

Bundan sonra eşimden her "iş" gününü kutlamasını isteyeceğim, avukat, doktor, asker olmayabilirim ama "potansiyel" olma ihtimalim var, geleceğin avukatı, doktoru, askeri olabilirim, günüm kutlanmasın mı? Günüm kutlu olmasın mı

Lütfen bildiğiniz meslek günlerini yazınız, kutlaticiiiiiim.

Avukatlar günüm kutlu olsun.
Polisler günüm kutlu olsun.
Turizmciler günüm kutlu olsun.
Öğretmenler günüm kutlu olsun.
10 Mayıs Psikologlar günüm kutlu olsun. :KK53:
Gerçek psikologlarınkini de kutlarım.

Psikolog musun yoksa maksat kutlama olsun mu? 😃
Değilim ama bu olmayacağım anlamına gelmiyor :110:, olabilitem var, olma ihtimalim var, geleceğin psikologu. Konu sahibinden öğrendim. O nasıl ki geleceğin annesi ise ben de geleceğin bilimum "şey"iyim, maksat eşime kutlatmak. :KK53:

Değilim ama bu olmayacağım anlamına gelmiyor :110:, olabilitem var, olma ihtimalim var, geleceğin psikologu. Konu sahibinden öğrendim. O nasıl ki geleceğin annesi ise ben de geleceğin bilimum "şey"iyim, maksat eşime kutlatmak. :KK53:
Aaa o zaman o psikolog kutlamasini en cok ben isterim diplomam yok ama bir cok insan sen benim psikoloğumsun demistir🤣 kuzenim var bana 2.annemsin der bak o da anneler günümü kutlamadi ona da cemkirmem lazim😃

herkese selam,
öncelikle tüm annelerin anne adaylarının ve anne olmayı isteyen herkesin gününü kutlarım
az önce sevgilimle konusuyorduk,bugün anneler gününü unuttu zaten internet akıllı telefon olmayan bi ortamda aylardır, unutması gayet normal geldi. asıl sorun şu ki; telefonu kapatırken bugün anneler günüü dedim gülerek, o da aa hic bilmiyodum bu pazardı dimi doğru ya dedi, ben hala gülerek salak gibi benim de anneler günüm kutlu olsun dimi anne adayı gelecegin annesi olarak falan dedm ama gülüyorum bunlrı söylerken, o da aynı sekilde gülerek yok sen haketmiyosun annenin anneler günü kutlu olsun böyle bi evlat yetiştirdiği icin dedi..
haketmiyorum derken dedm?ben de biliyorum anne olmadıgımı ama insan nezaketen de olsa ilerde cocuklarımın annesi olcaksın ya da ne biliyim geleceğin annesi senin de günün kutlu olsun diyebilirdi. çok zoruma gitti.. benim bu konuda hassas oldugumu ne kadar cok anne olmak istediğimi biliyo, bi de üstüne bu konularda hassassın biliyorum ama şu an cok abartıyosun germe beni dedi.
çok mu abartıyorum gercekten? normalde inanılmaz ince düşüncelidir kibardır ama bugün neden böyle yaptı bilmiyorum..
genel huyudur zaten asla biseyleri zamanı değilse konusmaz, atıyorum görüşmemize 38 gün var gün sayıyoruz cunku oh ne güzel bir ay kalmıs diye konusuyorum hayır 38 diyo, ablası var, sevgilisi evlenme teklifi etti adamdan bahsederken adam diyo, enişten yani diyorum yok daha değil müstakbel enişte diyebilirim smdilik diyo. ya bi insan hic mi yuvarlamaz biseyleri? illaki o durumun gerçekleşmesi mi lazım? bunları da düşününce iyice sinirim bozuldu, haketmiyosun ne demek ya, sevgilim anneler günün kutlu olsun de geç çok mu zor? ben de biliyorum anne olmadıgımı ama söyle işte nolacak:KK43:
Bu hayat böyle geçmez diyorum ben.

herkese selam,
öncelikle tüm annelerin anne adaylarının ve anne olmayı isteyen herkesin gününü kutlarım
az önce sevgilimle konusuyorduk,bugün anneler gününü unuttu zaten internet akıllı telefon olmayan bi ortamda aylardır, unutması gayet normal geldi. asıl sorun şu ki; telefonu kapatırken bugün anneler günüü dedim gülerek, o da aa hic bilmiyodum bu pazardı dimi doğru ya dedi, ben hala gülerek salak gibi benim de anneler günüm kutlu olsun dimi anne adayı gelecegin annesi olarak falan dedm ama gülüyorum bunlrı söylerken, o da aynı sekilde gülerek yok sen haketmiyosun annenin anneler günü kutlu olsun böyle bi evlat yetiştirdiği icin dedi..
haketmiyorum derken dedm?ben de biliyorum anne olmadıgımı ama insan nezaketen de olsa ilerde cocuklarımın annesi olcaksın ya da ne biliyim geleceğin annesi senin de günün kutlu olsun diyebilirdi. çok zoruma gitti.. benim bu konuda hassas oldugumu ne kadar cok anne olmak istediğimi biliyo, bi de üstüne bu konularda hassassın biliyorum ama şu an cok abartıyosun germe beni dedi.
çok mu abartıyorum gercekten? normalde inanılmaz ince düşüncelidir kibardır ama bugün neden böyle yaptı bilmiyorum..
genel huyudur zaten asla biseyleri zamanı değilse konusmaz, atıyorum görüşmemize 38 gün var gün sayıyoruz cunku oh ne güzel bir ay kalmıs diye konusuyorum hayır 38 diyo, ablası var, sevgilisi evlenme teklifi etti adamdan bahsederken adam diyo, enişten yani diyorum yok daha değil müstakbel enişte diyebilirim smdilik diyo. ya bi insan hic mi yuvarlamaz biseyleri? illaki o durumun gerçekleşmesi mi lazım? bunları da düşününce iyice sinirim bozuldu, haketmiyosun ne demek ya, sevgilim anneler günün kutlu olsun de geç çok mu zor? ben de biliyorum anne olmadıgımı ama söyle işte nolacak:KK43:
Tövbe estağfirullah. R u ok?

herkese selam,
Bencede abartıosunuz .Anne degılsınız.Bende deılım.Insanlar futursuzca paylasıo resımlerı .Kac tane cocugu olamayan tanıdıgım var .Annesı vefat eden .Ne bıleyım zorlarına gıdıodur emınım .Allah annelıgı hakkıyla yapanlara evlat nasıp etsın

Geleceğin anne adayı falan çok arabesk değil mi. Anneler günü çok başka birşey. Ortada bir emek var, yetiştirdiğin bir çocuk var. 2 çocuk annesiyim, eşimden kutlamasını beklemem. Ben çocuklarımın annesiyim eşimin değil. Herkes kendi annesininkini kutlasın.

Ayrıca sevgiliyken bana geleceğin annesi falan dense ne alaka derdim yani. Çok manasız

Back
X