• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haketmiyosun dedi:(

herkese selam,
öncelikle tüm annelerin anne adaylarının ve anne olmayı isteyen herkesin gününü kutlarım
az önce sevgilimle konusuyorduk,bugün anneler gününü unuttu zaten internet akıllı telefon olmayan bi ortamda aylardır, unutması gayet normal geldi. asıl sorun şu ki; telefonu kapatırken bugün anneler günüü dedim gülerek, o da aa hic bilmiyodum bu pazardı dimi doğru ya dedi, ben hala gülerek salak gibi benim de anneler günüm kutlu olsun dimi anne adayı gelecegin annesi olarak falan dedm ama gülüyorum bunlrı söylerken, o da aynı sekilde gülerek yok sen haketmiyosun annenin anneler günü kutlu olsun böyle bi evlat yetiştirdiği icin dedi..
haketmiyorum derken dedm?ben de biliyorum anne olmadıgımı ama insan nezaketen de olsa ilerde cocuklarımın annesi olcaksın ya da ne biliyim geleceğin annesi senin de günün kutlu olsun diyebilirdi. çok zoruma gitti.. benim bu konuda hassas oldugumu ne kadar cok anne olmak istediğimi biliyo, bi de üstüne bu konularda hassassın biliyorum ama şu an cok abartıyosun germe beni dedi.
çok mu abartıyorum gercekten? normalde inanılmaz ince düşüncelidir kibardır ama bugün neden böyle yaptı bilmiyorum..
genel huyudur zaten asla biseyleri zamanı değilse konusmaz, atıyorum görüşmemize 38 gün var gün sayıyoruz cunku oh ne güzel bir ay kalmıs diye konusuyorum hayır 38 diyo, ablası var, sevgilisi evlenme teklifi etti adamdan bahsederken adam diyo, enişten yani diyorum yok daha değil müstakbel enişte diyebilirim smdilik diyo. ya bi insan hic mi yuvarlamaz biseyleri? illaki o durumun gerçekleşmesi mi lazım? bunları da düşününce iyice sinirim bozuldu, haketmiyosun ne demek ya, sevgilim anneler günün kutlu olsun de geç çok mu zor? ben de biliyorum anne olmadıgımı ama söyle işte nolacak:KK43:
Bazen istediğimiz şwyleri duymamamiz normal degil mi😅bence takılma erkekler okadar ince düsünemiyor

herkese selam,
öncelikle tüm annelerin anne adaylarının ve anne olmayı isteyen herkesin gününü kutlarım
az önce sevgilimle konusuyorduk,bugün anneler gününü unuttu zaten internet akıllı telefon olmayan bi ortamda aylardır, unutması gayet normal geldi. asıl sorun şu ki; telefonu kapatırken bugün anneler günüü dedim gülerek, o da aa hic bilmiyodum bu pazardı dimi doğru ya dedi, ben hala gülerek salak gibi benim de anneler günüm kutlu olsun dimi anne adayı gelecegin annesi olarak falan dedm ama gülüyorum bunlrı söylerken, o da aynı sekilde gülerek yok sen haketmiyosun annenin anneler günü kutlu olsun böyle bi evlat yetiştirdiği icin dedi..
haketmiyorum derken dedm?ben de biliyorum anne olmadıgımı ama insan nezaketen de olsa ilerde cocuklarımın annesi olcaksın ya da ne biliyim geleceğin annesi senin de günün kutlu olsun diyebilirdi. çok zoruma gitti.. benim bu konuda hassas oldugumu ne kadar cok anne olmak istediğimi biliyo, bi de üstüne bu konularda hassassın biliyorum ama şu an cok abartıyosun germe beni dedi.
çok mu abartıyorum gercekten? normalde inanılmaz ince düşüncelidir kibardır ama bugün neden böyle yaptı bilmiyorum..
genel huyudur zaten asla biseyleri zamanı değilse konusmaz, atıyorum görüşmemize 38 gün var gün sayıyoruz cunku oh ne güzel bir ay kalmıs diye konusuyorum hayır 38 diyo, ablası var, sevgilisi evlenme teklifi etti adamdan bahsederken adam diyo, enişten yani diyorum yok daha değil müstakbel enişte diyebilirim smdilik diyo. ya bi insan hic mi yuvarlamaz biseyleri? illaki o durumun gerçekleşmesi mi lazım? bunları da düşününce iyice sinirim bozuldu, haketmiyosun ne demek ya, sevgilim anneler günün kutlu olsun de geç çok mu zor? ben de biliyorum anne olmadıgımı ama söyle işte nolacak:(
Sevgilinizin kurduğu cümleden bir lafı cımbızla çekip oraya takmışsınız.. Haketmiyorsun demiş ama annen hakkediyor senin gibi bir evlat yetiştirdiği için demiş.. Yani annenin üzerinden yine sana iltifat etmiş ama anlamamışsınız..Bana gereksiz ve saçma bir alınganlık mı desem, sinirlenme mi desem ne desem bilemedim ama bana abartılı geldi işte..

Ayrıca anne olmadan da anneler günü kutlanmasını beklemek bana biraz gereksiz geliyor.. Hani bir kedi annesi, köpek annesi falan olursunuz ne bileyim annelik yaptığınız herhangi bir varlık olur anneler gününüz kutlanır ama diğer türlü bilemedim ☺️☺️

yahu anne değilsiniz ki bırakın bazı şeyler de o günün adı olan annelere özel olsun, her kadınlarla ilgili şeyde olmadığınız bir şeyi neden itinayla kutlasın ki. sonuçta annenin kutlu olsun senin gibi evlat yetiştirdiği için demiş. gayet güzel.
benim eşim kutladı ama bizim patili bir yavrumuz var o yüzden, kutlamasa da niye kutlamadın demezdim. Hoppa

ANnenizin anneler gününü kutlamış.sizin gibi evlat yetiştirdiği için.buraya kadar gayet iyi.ama hak etmiyorsun biraz ayarsiz bir cümle olmuş.Erkek dangozluğu denilecek türden bir laf.takmaya değmez.

Aaa o zaman o psikolog kutlamasini en cok ben isterim diplomam yok ama bir cok insan sen benim psikoloğumsun demistir🤣 kuzenim var bana 2.annemsin der bak o da anneler günümü kutlamadi ona da cemkirmem lazim😃
Çok geç kalınmış bir hareket, hemen telafi et, hatamızın neresinden dönsek kÂr.
Diğer günlere de göz at lütfen.
Yanlış görmediysem 12si hemşireler haftası, elbet en azından bir kişiye "dur sen bi' nane limon kaynatayım ne bileyim tansiyonunu bi' ölçeyim vs. demişliğimiz vardır, hemşireler haftası da bizimdir.

Çok geç kalınmış bir hareket, hemen telafi et, hatamızın neresinden dönsek kÂr.
Diğer günlere de göz at lütfen.
Yanlış görmediysem 12si hemşireler haftası, elbet en azından bir kişiye "dur sen bi' nane limon kaynatayım ne bileyim tansiyonunu bi' ölçeyim vs. demişliğimiz vardır, hemşireler haftası da bizimdir.
Ahahaha eskiden okulda belirli gun ve haftalar vardi hepsine yeniden bi goz atalim bari 😃 hem hepimiz birbirimiz icin hemsireyiz, sevgili hemsirem😍🤗
Oradan bayrama baglariz🤣

Çok derin düşünüyorsunuz ne yazık ki iyi bir şey değil, herkes bu kadar derin ve ince düşünmüyor, bu huyunuzu törpülemezseniz çok kırılırsınız.

Ahahaha eskiden okulda belirli gun ve haftalar vardi hepsine yeniden bi goz atalim bari 😃 hem hepimiz birbirimiz icin hemsireyiz, sevgili hemsirem😍🤗
Oradan bayrama baglariz🤣
Bu ay içinde kabin memurları günü mü ne varmış, yabancı dilim olduğu için hatta üçün onu da kutlarım, boyum da yeterli, işte ta daaaaa yine yeniden bir başka potansiyel, ihtimal :D

Sağlık kolu vardı, sağlık ve temizlikti galiba tam adı, işte günümüz hemşireliğinin çocuk yaşa uyarlanmış hali :D

Sevgilim her sene anneler günümü kutlar, geleceğin en iyi annesi olacaksın eminim buna der. Bu sene de jest yapmış, aldığı hediyeyi hızlı kargo ile o güne denk getirmiş. Çok mutlu oldum desem yeridir. Ben anneliği çok önemsiyorum. Bir insanın hayatı için en önemli faktör anne çünkü.
Kutlamasa da olurdu, sonuçta anne değilim bozulacak bir durum yok. Ama ne yalan söyleyeyim hoşuma gitti kutlanması.. takılacak bir durum yok bence. Annenizinkini kutlamış bu da bir jest bana göre.
Inşallah ileride anne olursunuz ve bol bol kutlanır böyle günleriniz.. kafaniza takmayın :)

Bu ay içinde kabin memurları günü mü ne varmış, yabancı dilim olduğu için hatta üçün onu da kutlarım, boyum da yeterli, işte ta daaaaa yine yeniden bir başka potansiyel, ihtimal :KK70:

Sağlık kolu vardı, sağlık ve temizlikti galiba tam adı, işte günümüz hemşireliğinin çocuk yaşa uyarlanmış hali :KK70:
Ben beslenme kolundaydim simdi de yakin bir alandan atandim aciktan da ascilik okuyorum oradan gastronomi/diyetisyenlik/gida gunu falan fisman Allah ne verdiyse hepsi icin ayri kutlama istemem lazim aman bence susayim en iyisi yoksa her gune bir anlam yükleyerek paranoyak olacağız hemsire🤣🤣🤣

Ya boşverin eşiniz paardon gelecekteki eşinizin saçma takıntıları varmış da ben alınmazdım bunlara normalde de ince düşüncelidir diyorsunuz. Bana takıntıları komik geldi:KK48:

herkese selam,
genel huyudur zaten asla biseyleri zamanı değilse konusmaz, atıyorum görüşmemize 38 gün var gün sayıyoruz cunku oh ne güzel bir ay kalmıs diye konusuyorum hayır 38 diyo, ablası var, sevgilisi evlenme teklifi etti adamdan bahsederken adam diyo, enişten yani diyorum yok daha değil müstakbel enişte diyebilirim smdilik diyo. ya bi insan hic mi yuvarlamaz biseyleri? illaki o durumun gerçekleşmesi mi lazım? bunları da düşününce iyice sinirim bozuldu, haketmiyosun ne demek ya, sevgilim anneler günün kutlu olsun de geç çok mu zor? ben de biliyorum anne olmadıgımı ama söyle işte nolacak:KK43:

haketmiyosun kelimesini kullanmadan da bunu belirtebilirdi, haketmiyosun biraz kaba oldu

bu kadar saçma bi beklentiye bence kaba değil. bence senin gibi bir evlat yetiştirdiği için annenin anneler gününü kutlamam lazım diyen bir adam gayet ince bir adam.. senin gereksiz takıntıların var kendine bakmalısın.

anne değilim, geçen sene "anneler gününü kutlamak için için biyolojik anne olmana gerek yok, içinin ruhunun hassasiyeti anaçlığı ile bugünü kutlamayı hak ediyorsun" diyerek anneler günüm kutlanmıştı bir arkadaş tarafından. bu yapılan sadece bir jestti. bu sene ise nişanlıyım, nişanlım kutlamadı çünkü niye kutlasın ki çocuğum yok. bana anne diye hitap eden birisi yok. belki ilerde sahipleneceğimiz dört patili miniğin annesi olunca o zaman kutlar :) büyütmeyin böyle şeyleri anneniz için ne kadar güzel bir cümle kurmuş. beni kutlamadı demeyi bırakıp bunu takdir edin bence.

Ne diyim Allah başka dert vermesin 😊 daha büyük bir sorununuz olsa siz bunalıma girersiniz psikolojiniz bozulur

Back
X