- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi GirLookingForLove
-
gitmek isteyen zaten gider kimseyi zorla tutamazsın yanında acır için canın yanar ama bazen bitirmek iyidir pişmanlıkla kahrolmaktansa keşke demektense şimdi ağla emin ol sonra yüzün gülecek ve kimse için değişme kendinden hayallerinden isteklerinden ideallerinden kimse için vazgeçme çok öz verili olursan bir gün kendi kimliğini kaybedersin ve emin ol hiç istemediğin bir halde bulursun kendini.
Yeni biri mi var acaba onun hayatinda? Erkekler genelde yeni birini bulunca ayrilmak isterler, uzaklasirlar, terslerler. :26:
ayrıcada ayrılırken hiçbirşey söyleme hiçbir açıklama yapma çünkü haketmiyor sadece bitirmek istiyorum de kudursun kafasındas kura kura niye bitti diye. açıklma yaparsan bazı cümlelerini işine geldiği gibi çekebilir ve seni suçlayabilir yine olayı sana döndürebilir sana çok güzel vicdan yaptırabilir kendini yersin.aptal herifler ya hepsi mi aynı arkadaş!!!insan kendini sevenin kadrini bilir.
Kendi hayatımı okuyorum sandım.
dediğin gibi benim de hatalarım var ama hiç bi sorun sevgimden büyük değildi
şimdi suçlanan da ben oldum hakaretlere tahammül eden de
ve sevmekten vazgeçemiyorum
başaran varsa tavsiye versin
kaçan kovalanır canım kural bu sen ne kadar üstüne düşersen o bi o kadarv kaçıcaktır seni bu kadar üzen biri için hayatını daha fazla mahvetme en başlarda zor gelicek hatta çok zor gelicek ama zamanla görüceksin ki hayat onsuz da geçio daha rahat nefes alıosun yaşamdan daha çok zevk alıosun....
o zaman diceksin ki ben bu adamla yaşadığım o yıllarımı alıp elimle çöpe atmışım ne kadar da aptalmışım ki neyse şükür kurtuldum diceksin biraz zaman tanı sadece kendine herşey düzelicektir
her zaman şu şekilde düşünmüşümdür;
bir adam beni üzmekten ,ağlatmaktan çekinmiyorsa beni haketmiyordur
size bu kadar sıkıntı veren hakaret eden , istediğimde benden haber alacaksın diyen adam da sizi hak etmiyor
bunları yapma sebebi de sizi elde bir görmesi bence nasılsa beni bırakmaz , klasik erkek şımarıklığı
Ben evli değilim hiç evlenmedim, evlenmeyi düşünmüyorum, bu sitede yazılanları okuduktan sonra zaten evlenmemde sanırım. Hiç bir canlı şiddeti haketmez,sizin için üzüldüm yazıktır günahtır böyle bir insanla bir ömrünüzü harcamayın derim. Ezdirmeyin kendinizi. Bir yuva kolay kurulmuyor derler ama sizin o yuvayı bozmak için güçlü nedenleriniz var. Ömür boyu dayak mı yiyeceksiniz? Yarın çocuğunuz olduğunda babasının annesini dövdüğüne şahit olarak büyüyerek ne kadar sağlıklı bir birey olacak?
bence ondan önce kendını sevmelısın!!!!!!! bunu unutma..... sen kendın pahasına onu seversen ve kendınden cok ona deger verırsen sonu hüsran olur.... unutmak zordur ama ımkansız deıl... anlattıgına göre suanda senı sevmıyor... bırzamanlar sevmıs olabılır ama suan deıl... seven ve deger veren bı ınsan sevdıgıne böle seyler sölemez kıyamaz aklını basına al... unutmakı senı tek bırakmayacak kısı yıne sensın ılk önce kendını sev kı baskalarıda senı sevsın... ve kımseye ederınden fazla deger verme sonu böle olur sonra....
21 gündür aramıyorsa senden vazgeçmiş ve gitmiştir zaten... seni seviyor olsaydı o kadar hakaret etmez ve seni merakta bırakmazdı demek ki yaşadığınız sorunlardan dolayı sevgisi bitmiş malesef...
Böyle hastalıklı ilişkilerde ne buluyorsunuz anlamadım..
Saygı desen yok,
Sevgi desen yok,
Bağlanma desen yok,
Sadakat desen yok.
Ayrıl diyince de bin türlü bahane var ama şöyle iyi adam, böyle iyi adam..
Bir şeyi değiştirmeyeceğine eminim ama ayrıl..
Böyle ilişki olmaz.
erkek milleti sevgilisiyle yaptıklarının kimsenin bilmesini istemez öyle de bir huyları vardır .
sıkmayacaksın sürekli arayıp sormayacaksın fakat kendini asla ezdirmeeceksin neyse bunlar erkeklerin bekledikleri gelelim senin durumuna ...
senin ki bii tuaf arkadaşım küfür etmek ne demek yaa 3 yılını verdiğin bi insana hem de çok sevdiğin bir insana .
sana bir önerim var bırak git ne hali varsa görsün içinden gelen herşeyi de açık açık yaz içinde kalmasın onun da canı yansın ..
ya da sen değiş çok değiş seni tanıyamasın yaptıkalrına pişman olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?