Size onlarca hakareti reva görmüş birini sevebilir misiniz?
Hele ki ne olursa olsun bir ''bayan''dan öte ''sevdiğim'' diye hitap ettiğin insansa?
Ben hala seviyorum kızlar!!
(
Ah ömrümün koskoca 3 yılı.. Buna değer miymiş peki?
Cevap net: Değmez!
Neye direndim bilmiyorum ama direnecek gücüm kalmadı artık.
3 senelik , bir ayrılıgıda barındıran inişli çıkışlı bir ilişkimiz var. Tam diyordum ki herşey harika gidiyor eskisi gibi. Son 5-6 aydır battık yine bir çukurun içine. Elimden gelen her şeyi yaptım, paraladım kendimi. O yokken yanımda varmış gibi kaldırmadım kafamı yerden.Sevmekse kusursuzca sevdim. Hayatıma giren insan sonum olsun istedim. o bir şey yapmadı mı? İnkar edemem,çok şey yaptı ama olmadı,olmuyor,uyuşamıyoruz.Ben a dersem o z diyor..
21 gündür yazmıyor,aramıyor.Bayramda bir kuru msj bıle atmadı.Tatıle gıttım geldım umrunda degılım ne yaptım ne ettım öldüm mü kaldım mı.. Ben ise onu merak ettıgımden facede arkadaşına yazıyorum, beyefendı bu durumdan hoşlanmıyor,delırıyor.
Şu söylediklerine bakın:
*senin derdin ne zorla kendine sövdürtmek mi istiyosun ?
sana diyorum ki aramızda olan aramızda kalsın ne demeye gidip konuşuyosun ?
daha önce de oldu demi bu olay sana yapma dedim demi ben ?
hadi 1 kere konustun geldi söyledi
bişey olsa söylerdi sana demekki yok merak edilecek bişey de yok
kii sana kaç kere dedim merak ettim ayağına bana ulaşmaya çalışma
kalbini kırmayım gece gece
*sen istedin böyle oldu
otur düşün ne bok yediğini
benim canım ne zaman isterse o zaman haberdar olursun benden onun dışında bulaşma
yakmayım canını yani
* En sonda yazdıklarını yazamıyorum cunku en hafıfı s.. gıt ne ara ne msj at ve türleri..
Sorunlarımız ise bana normal gozuken onun gozunde dag gıbı bırıken seyler.
Yapma dedıgını yapıyormusum,inadına yaparmısım,hoşlanıyormuşum onu üzmekten.
Günlerce aramayan,sormayan,zor günlerimde yanımda olmayan o ki hiç kolay bir hayatım yok..
Her türlü kahrını çeken ben.Suçluda ben.
Tamam,ona hak verdiğim çok zaman oldu,kendimde değiştirmek istediğim çok şey oldu ama hiçbir sorun sevgimden,sadakatimden,yüreğimin büyüklüğünden büyük değildi inanın..
Ben artık bu adamı sevmek istemiyorum.Ben artık bu adamdan vazgecmek ıstıyorum. Ne olursa olsun sevdiğimdir,yılların hatrı var dedim,bir facebook mesajıyla bıtırmek ıstemedım ama dayanamıyorum.
Gözlerim şiş şiş oldu,ağlamaktan nefes alamıyorum.
Allah aşkına söyleyin nasıl unutacagım ben bu adamı? Nasıl bitireceğim?
Dille söylemesi kolay,karşıma çıksa kitlenir kalırım.
Ama bunu yaparsam benliğime saygısızlık etmiş olacağım?
Üniversiteyi bitirmek üzereydik,şimdiden yapmıştı bütün planlarımızı..Ciddiydik biz.Parmağında yüzüğü,kalbimde kalbinin anahtarı vardı..
Aslında öyle şeyler söylemek istiyorum ki ona canı benimkinden fazla yansın.
Çünkü kalbim çok acıyor :/
Çünkü dayanacak mecalim yok..
Yardım edin kızlar ne olur..