Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper haber.. :lepi:
Artık güveniyor Küpeli kızımız.. Ama bir kız olarak, fiziğine dikkat etmemesini de yadırgadım doğrusu. :roflol:
İmza : akşam yemeği olarak tulum peynirle tatlandırılmış aysberg salata yiyen aç püsküüt
Aslında kesildiler püskütüm 2 hafta oluyor cindy sütü kesti, ama veterinerim bana olacak tüm süreci anlatmıştı o nedenle hiç korkmadım acaba ters bişiler mi var diye.
Sadece çok arada sırada bugün ki gibi, annede artık azalan süt birikince onu rahatsız eder ve yavruları çağırır süt emzirir, o rahatsızlığı kalkınca ortadan emzirmeyi bırakır. 3 aya kadar böyle gider dedi. Cindi hatunun artık kanallarda kalan sütlerde bitti mi artık çağırmayacaktakaydirigubbakcemile
Fıstık ezmesinin kalorisinden haberin var mı bilmiyorum? neyse ben söylemiş olmayayım.. :roflol: Afiyet olsun..allah allah sen niye aç geziyorsunki incecik oldun fıstık oldunyeter artık kilo verme benim verilecek 2 kilom daha var utanmadan ballı fıstık ezmesi yedim
klava:
Mercan ve Çakiden çeşitli derlemeler efem:asigim:
Ve dört yapraklı yoncamı yakalamışken hemen bastım deklanşörüme tabi:asigim:
![]()
Dün Mercan ve Çaki'm tamı tamıma 60 günü doldurdular:asigim:
Artık delikanlı oldular değil mi:asigim:Büyüdüler bebek değiller artık değil misenağlama
Bakın bakalım delikanlıların ilk günü nasıl geçmiş:roflol::roflol:
Fıstık ezmesinin kalorisinden haberin var mı bilmiyorum? neyse ben söylemiş olmayayım.. :roflol: Afiyet olsun..
Barçmanım şöyle ki.. Kilo verdİğimden bu yana hayatım böyle geçiyor artık.. Hemen dengelemem gerekiyor ki kilo almayayım..
Dün şarabı biraz kaçırınca, bugün hemen toparladım bünyeyi ki dağılmayalım.. Sonra toparlaması çok zor oluyor.. Şimdi ben 1-2 gün böyle dikkatli yerim.. sonra yine normalime dönerim.. Ta ki bi'daha abartana kadar.. Hacıyatmaz olayı yani.. :roflol:
alkisalkisalkis Harikaaa! Sonunda oldu demek, 4 yaprağı tamamladık Nevbaharım Şeniz
Ay ben o suratı yerim yerim, şu sol üst köşedekini ayrıca yerim cokacimcoook
Resim kompleymiş alıntı yapmadım çok uzamasın sayfa diye, ancak delikanlı girişi ardından anne sütü süper olmuş :roflol: :roflol: :roflol:
Ya hakkaten bunlar askere gidene kadar emecek herhalde bu gidişle, okudum gerçi sonraki mesajından ama sanki Cindy çağırmasa da gidecekler emmeye gibi geldi bana, baksan mest olmuşlar veletler :asigim:![]()
![]()
![]()
...
Tabi yufkam onlara kalsa gidicekler de anneleri kovuyor hadi lem kaç ay emzirdim get kuru mama nene yetmiyor diyor sanırım miyavlayarak:roflol:
Evet, benim adıma da iletin..Sizin fotolarınızı ekle dedim akşam, yok efendim çok sık ekliyor gibi gelmişmiş Çok üzgünüm çoook Ona o karar veremez, iletin canlarım lütfen sengözlerimebaksanab
Evet, benim adıma da iletin..
Buna nevkuşum karar veremez..
Biz veririz.. İşte o kadar!
kötükedihüso
Ülen yorgun yufkam çeteyi toplarım dedin hakkaten de yapmış yapacağını:roflol::roflol:
Söz akşam eve erken gelebilirsen ekleyecem söz:asigim:
hihhihi ne sandın hepimiz PANTER EMELLERİZkaydirigubbakcemile3
Sevgili yeğenlerim Şeniz,
şu annaneniz, babanneniz olacak hanıma söyleyin, sinirlerimi zıplatmasın delikafadulden
Sizin fotolarınızı ekle dedim akşam, yok efendim çok sık ekliyor gibi gelmişmiş Çok üzgünüm çoook Ona o karar veremez, iletin canlarım lütfen sengözlerimebaksanab Aramıza mı girmeye çalışıyor ne yapıyor, anlamıyorum ki :jeyyar: Ben artık ondan ümidi kesip sizden yardım isteyeceğim, anlaştık mı? kaydirigubbakcemile5
Ben şimdi işe gidiyorum çocuklar, siz şu yaşlı ninenizi :tomato: dürtün de akşama fotolarınızı eklesin, e mi benim yumaklarım Şeniz Şeniz
Bu da babannenize : :dilcikar:
:roflol: :roflol:
Ülen yorgun yufkam çeteyi toplarım dedin hakkaten de yapmış yapacağını:roflol::roflol:
Söz akşam eve erken gelebilirsen ekleyecem söz:asigim:
Valla hiç mi hiç özel bi girişimim olmadı :dilcikar: Çete kendiliğinden toplandı :lepi: :jeyyar:
Eee, ben geldim eve erken, ama eklememişsin laelaelaelaelae
Valla hiç mi hiç özel bi girişimim olmadı :dilcikar: Çete kendiliğinden toplandı :lepi: :jeyyar:
Eee, ben geldim eve erken, ama eklememişsin laelaelaelaelae
Pardon ya yanlış yazmışsım ben erken gelebilirsem olcaktı o:roflol:
Geldimde az bekleyin:roflol: