HAKİM BOŞAR MI?

Hakim davayı reddetse bile dayınız ayrı eve çıkıp 3 sene ayrı yaşadığını ispatlarsa tek celsede boşanabilir ama.

Tek taraflı evlilik olmaz, yengenizin bunu kabul etmesi gerekir.

GelenKutusu GelenKutusu öyle bi durum yok ama canım aynı evde ayrı yaşıyorlar belki işler ciddiye binerse yapar öyle bişeyi ama o da kısa süreli gözükür hakim yine ikna olmaz yani zaten olsa bi dert olmasa bi dert amann

Canim dayin sevmiyor olabilir ama cocuk olduktan sonra sevmiyorum bu nedenle yasam istemiyorum demek bencillik. Ne kadar bosanmis ve cocuklari babaya birakmis kadin tanidiysam hepsi geri evlendi, cunku erkeklere bekarmis gibi rahat yasama olanagi tanimadilar. Yengen de kesinlikle ben anayim diye cocuklarini yanina almaya kalkmasin, madem durumu yok babalari baksin cocuklara

şahit bulduktan sonra öyle yıllarca sürmez dava
dayı haklı
artık herkes kendi yoluna bakmalı
çocukların yaşları kaç
eğer büyüklerse onlara da sorarlar uzman eşliğinde
hakim bosamasa bile ayrılık kararı verebilir
bence anlassinlar iyi bir nafaka belirlensin herkes kendi mutluluğu için bir adım atmış olsun artik

GelenKutusu GelenKutusu öyle bi durum yok ama canım aynı evde ayrı yaşıyorlar belki işler ciddiye binerse yapar öyle bişeyi ama o da kısa süreli gözükür hakim yine ikna olmaz yani zaten olsa bi dert olmasa bi dert amann

Dayınız ispatı mümkün olmayan bir sebep sunabilir mahkemeye
Mesela cinsel yönden uyumsuz olduklarını söyleyebilir.

Yengenizde istemiyorsa uzatmanın anlamı yok. Allah korusun eşi vefat etmişde olabilirdi. Ilk bbaşlarda acemilik çeker ama alisir is hayatına.
Boşanmak hep korkutuyor bizi . KKadınolarak uüzerimize ttakılan yaftalardan. Hayatbu ddeğilya . Mutsuzsan gitmeyi bileceksin.

Dayinin hayatinda biri mi var? niye evliligini kurtarmaya ugrasmiyor da israrla bosanalim derdinde. esini sevmedigi iki cocuktan sonra mi aklina gelmis? Yeni esi yengenden iyi mi olacakmis???
esler uc yil ayri yasarsa otomatikman bosanirlar ilk celse de. yengen ne kadar bosanmamak icin diretse de uc yil ayri yasama durumunda dayinin acacagi bir davada bosanirlar. Ayni evde yasamayi kastetmiyorum yalniz. Yatak ayirmayi da.

olan cocuklara oluyor
cınsel hayat yoksa o cocuklar nasıl oluyor ?
bırde calısmayan hanımlara asalak demek cok ayıp zira cok kucuk memleketlerde kadının calısmasını bırak bakkala gıtmesı bıle dedıkodu meselesı :) herkesın sartları aynı degıl...
benım calısmayan cok akrabam var gayet uyumlu mutlular calısıp hıc bı halta yaramayan ınsanları kullananda var

yengenle dayın aıle terapıstıne gıdebılır yıkmak kolaydır yapmaya calıssınlar 2-3 senedır boyle suruyorsa ıkısındede cıddı problem var demektır
kurtarılabılır
aldatma yoksa sıddet yoksa bu evlılık kurtarılabılır

dayınızın ıstegı yengenızın calısmasıyla uygun bı ıs ortamı olusturulabılır
yengenızın ne sıkayetlerı varsa dayında onları duzeltmek ıstemelı
yanı karsılıklı istemelıler

Evliliğin devamında çocukların yararı yoksa, çocukları daha çok yıpratacaksa Hakim boşanmaya karar verir(tmk 166/2)

Oha demeyin açık konuşayım kuzenimin kocasıda boşanmak istemiyordu 7 yıl sonunda bir sürü konu şu bu derken boşanma davası anca bitti,gerçi onların ki biraz daha karışıktı.

Ya çalışmamak için karşısındaki insanın mutsuzluğunu önemsemiyor.Rahat ve konforu için sevmese de yanımda kalsın mantığı. :işsiz:

bu hikaye halamla eniştem aklima geldi..
eniştem başka kadin sevdi.. halamin üstüne...
onunla evlenmek için halamdan boşanmaya çalıştı.. iki çocuklari vardi..
halam boşanmak istemedi.. dava 5 sene sürdü...
kendiliğinden boşanabildi.. dava daha fazla uzatmadi..
mal mülk herşey halamda kaldi eniştemin üzerinde bişey kalmad..
evlenirken bi ev almişti ev ortakti.. ama halamin oldu..
boşanmasindan 6 yıl oldu..
ex enişte boşanir boşanmaz hemen sevdiği kadinla evlendi.. bide çocuk yaptı o kadindan..
duyduğuma göre kadin memur çok güzel bi işi var hemde gencecik...
kendinden 15 yaş büyük adamla evlendi. güya aşık olmuş enişteme duydum
bende kadina yazik oldu dedim aşkın gözü kördü işde..
ya böle işte...

Back
X