Hakkari?! Bilgisi olan varsa lütfen..

1ciftyesilgoz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
2.845
692
198
Merhaba kızlar.. Bu aksam abimin dagıtım yerini öğrendik. Hakkariye düşmüş çukurcaya ve sanırım karakol tam emin olmamaklla birlikte. Kaç saattir şokta gibiyim hiç böyle beklemiyorduk. Üzüntümden gözümden yaş gelmiyor.. Hem evine kilometrelerce uzak olması hem tehlikeli biyer olması.. Ve Türkiyede en cok sehit verdiğimiz bölge olması kalbimi sıkıstırıyor.. Lütfen burada tanıdgı,eşi,dostu askerlik yapmış olanlar burayla ilgili bilgilerini paylaşabilirmi?

Tek diyebileceğim şu an için ortalık durgun. Ama bu ISID, oradakilerin rahatını kaçırırsa Suriye cephesine bir saldırı olur ve ordan en çok Şanlıurfa Suruç hattı etkilenir. Allahın izniyle bir şey olmaz. Inan ki kaderinde ne varsa o. Afyonkarahisar'da cephanelikte patlama olmuştu ve askerler şehit olmuştu. Çatışmaya girmeye bile gerek yok bazı şeyler için. Aklından bir sürü senaryo geçiyor biliyorum. Ama inşallah abin paşalar gibi evine dönecek.

günaydın canım ...Anlıyorum seni bizimde ş.urfa akçakale diğer arkadaşları hakkari şırnak tunceliye düşmüş ..kaderinde ne yazıldıysa o olur dua etmekten başka birşey gelniyor elimizden ama ortalık şu anada durgun Allhın izniyle sevdiklerimiz paşalar gibi yapıp gelecekler yanımıza ...uzun dönemmiydi sizinki..

Merhaba kızlar.. Bu aksam abimin dagıtım yerini öğrendik. Hakkariye düşmüş çukurcaya ve sanırım karakol tam emin olmamaklla birlikte. Kaç saattir şokta gibiyim hiç böyle beklemiyorduk. Üzüntümden gözümden yaş gelmiyor.. Hem evine kilometrelerce uzak olması hem tehlikeli biyer olması.. Ve Türkiyede en cok sehit verdiğimiz bölge olması kalbimi sıkıstırıyor.. Lütfen burada tanıdgı,eşi,dostu askerlik yapmış olanlar burayla ilgili bilgilerini paylaşabilirmi?
sevdiceğim orada şuan askerlik yapıyor hangi karakol?

Tek diyebileceğim şu an için ortalık durgun. Ama bu ISID, oradakilerin rahatını kaçırırsa Suriye cephesine bir saldırı olur ve ordan en çok Şanlıurfa Suruç hattı etkilenir. Allahın izniyle bir şey olmaz. Inan ki kaderinde ne varsa o. Afyonkarahisar'da cephanelikte patlama olmuştu ve askerler şehit olmuştu. Çatışmaya girmeye bile gerek yok bazı şeyler için. Aklından bir sürü senaryo geçiyor biliyorum. Ama inşallah abin paşalar gibi evine dönecek.
ALLAHIM hepsini korusun ya sınırda olanların sevdiklerine ailesine de bol bol sabır versin.. Şuanda evet durgun ama daha 11 ayı var abimin inşallah hepte böyle durgun gider..

detaylı bi bilgi yok canım dun aradı cok konusamadı.. Annem dediki Hakkari çukurca karakolmuymuş neymiş dedi bi sürü sey yaszıyomuş okuyamamıs detaylı dedi. Hayırlı tezkereler canım sizede nasıl oralar?
Benimki sınırda .
Su yok .temizlik yok.carsi yok . Bunlarin getirmis oldugu stres sıkıntı bana anlattıgı kadarı bunlar

Benim kardeşim de Hakkari Şemdinli de Asteğmen olarak uzun dönem askerlik yapıyor. Nisan da bitecek inşallah. Bu hafta izin aldı gelecek. Çok özledik valla.
İlk başta biz de korktuk moralimiz çok bozuldu. Sonra alıştık. Neyse ki bu ara tehlike yok. Çarşıya çıkmak tehlikeliymiş. Kardeşim telefonda pek bilgi vermiyor kaldığı yerle ilgili. Telefonlar dinleniyormuş

[QUOTEüye ufancihan, post: 37959543, member: 640118"]o bölgeden yeni gelmiş biri olarak söyliyeyim. eger mecbur gitmen gerekıyorsa, hiiç sorup canını sıkma keyfını kacırma derim. ha şu da var, en berbat yeri cennete çevırebılecek birilerının yanında olması çook önemli.[/QUOTE]
Erkek uye yasak??

Back
X