• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hakkimda hayirlisi hangisi bilmiyorum

eski konunuzu biliyorumve sizi haksiz. Goruyorum... Kizini soruyor bu da bir adim belki onun bahanesiyle ilerleyecek.iliski ...ne bu gurur ne bu naz ? Kizini sormasa daha mi iyi .. Cocuktan sogutmayin aami vebalini odeyemezsiniz ... Biraz yapici olun ya ise girmesine yardim edinvs cok cok hatalisiniz.. Mevlam kapiya gonderir siz iterseniz suc rabbimin degil
Keske hakli olsaydiniz.ben arkadaslar yanlis yapioshn diyince msj attim icim elvermedi ekle kizini gor die ekledi kabulde ettim ama cvp vermedi bile

size bir önerim var, konulara cevap yazarken önce okuyup anlamayı ve sonrasında cevap yazmayı deneyin. okumadan anlamadan cevap yazarsanız bu cevabınız gibi sonuçlar ortaya çıkıyor ne yazıkki.
bırakıp giden koca değil, maddi konular yüzünden evden kaçan bizzat konu sahibesi...
iyi günde kötü günde evet diyorum derizya evlenirken sadece lafta kalmasın ama değilmi...
Pardon da okuyup anlamadığımı nerden çıkardın ? Gayet iyi anladım konuyu ..iyi günde kötü günde diyorsun ,icra gelen evde ne yapacak konu sahibi ? Bu ağır bir psikolojik yüktür .kocasının hatalarının bedelini ödemek zorunda değil ..

İyi bir kocam olsa ve istemeden başımıza böyle bir talihsizlik getirse bırakıp gitmem ,çadırda bile yaşarım ..

Konu sahibi iyi ki gitmiş ,adam aramıyor sormuyor destek olmuyor gel demiyor çocuğundan bihaber .. bu gitmek değil de ne ? Fiilen kadın gitmiş olabikir ama adam evlilik temelini sarsarak çok önceden gitmiş ,kendinden geri kalan da felakete suruklemis ailesini ..

Nasıl olacaktı ,böyle bir konudan ne anlayacak ne çıkaracaktım ..lütfen satasacak başka birini bul ..

Esimle koptuk iki yabanci gibiyiz artik o baska sehirde ben baska sehirde artik donuk bi kadinim eskiden herseye aglardim simdi cok zorlaniorum aglamakta birikio birikio ve cok sacma biseyde agliorum .bi hafta boyunca tefticiye okudum uzun zaman olmasa da gorusmuyorduk tefriciyemin bitmesine 200 tane kala falan instagramdan ekledi kizimin fotolarini ekledigim kimsenin ekli olmadigi bi hesap var . noldu dedim kizima bakicam dedi .bende bana yasattiklarindan sonra bnden bi istekde bulunamazsin dedim senden bisey istemiorum kabul et kizima bakicam dedi bnde bu bi istek guvenimi yok edip yasattiklarindan sonra bisey isteyemezsn dedim ve konu kapandi.duam tekrar beni sevmesiydi gelip bnle kizimi geri almasiydi ama kabul olmadi hayirlisi olmadigi icinmi?artik dua etmemlimiyim napicam bilmiyorum

Hayırlısını biz bilemeyiz. Tefriciye hiç okumadım, en çok istediğim şey için bile Allahım hayırlıysa nasip et diye dua ederim, doğrusunu göster, feraha çıkar derim. Böyle sayıyla ve dilekle dua okumanın doğru olmadığını düşünüyorum.

Back
X