Hakkımda konuşulanlar kulağıma geldi

pyeso

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
332
4
316
Diğer
İnsanları anlamıyorum.Bir öğretmenim,şu an ücretsiz izindeyim .Fakat bu şehirdeki okuluma başladım başlayalı hakkımda bir sürü laf duydum.Bir çekememezlik,söylemediğim sözleri,yapmadığım şeyleri yapmış gibi iftiralar anlamıyorum...Saçma sapan şeyler,bir de bu lafları taşıyıp zehir saçanlar.sSiz nasıl başediyorsunuz?Ben mi problemliyim,yoksa insanlar artık böyle dedikoducu ve fitneci mi?:25:haydi içimiziz dökelim:15:

Insanlarin cogu yapiyor böle,malesef bazen yakin zanettiklerimiz bile,bilmiyorum ego tatminimi yapiyorlar kötüleyerek insanlari..bende duydum esimden ayrildiktan sonra cogu sey,dedim ya MAGDUR olan gercektende benim,ben susarken insanlar cok cirkin oluyor.

bende susyorum ama şeytan diyor laf taşıyanla,söyleyeni yüzleştir.ikisini de benzet.ama susmak daha hayırlı sanırım,önemsemediğini vurgulamak..

Benimde çok geliyor. Nasıl mı baş ediyorum? Gülüp geçerek. Bu toplumumuzdaki çekememezliği de anlamıyorum ama. Ne olur şöyle birbirimizi yüceltsek, övsek. Herkes mutlu ve huzurlu olurdu. değil mi? Ama eğer bunlara çok üzülüyorsan, imkanın varsa tayin iste git o okuldan. Kimse seni üzecek kadar değerli olamaz. Sağlıcakla kal.

Bazen ama insanlar gercekten hic Allahtan korkmayip cok ama cok cirkin ve patavatsiz seyler konusuyorlar insanin arkasindan.

özgüvensiz ezik insanların bir çeşit tatmin yolu işte... gülüp geçin arkadaşım

üzülmüyorum şaşırıyorum.başka okula tayinim çıktı.izinliyim daha başlamadım.ama namım benden önce gitmiş okula:1:eşimin statüsü yüksek. bu hiç çekilemiyor.hep önüme geliyor.ben mütevazi ve sıcak kanlıyım,ama hep önyargılarla boğuştum.

Aslında insanlar kendilerinde olmayan şeyler hakkında konuşup, kötüleyip ezikliğini gidermeye çalışıyorlar. Hepimiz zaman zaman yapmışızdır böyle şeyler, gülüp geçin önemsemeyin.

Aslında insanlar kendilerinde olmayan şeyler hakkında konuşup, kötüleyip ezikliğini gidermeye çalışıyorlar. Hepimiz zaman zaman yapmışızdır böyle şeyler, gülüp geçin önemsemeyin.

hakılsın ama işte derler ya sinek küçük ama mide bulandırır.işte o hesap

İnsanları anlamıyorum.Bir öğretmenim,şu an ücretsiz izindeyim .Fakat bu şehirdeki okuluma başladım başlayalı hakkımda bir sürü laf duydum.Bir çekememezlik,söylemediğim sözleri,yapmadığım şeyleri yapmış gibi iftiralar anlamıyorum...Saçma sapan şeyler,bir de bu lafları taşıyıp zehir saçanlar.sSiz nasıl başediyorsunuz?Ben mi problemliyim,yoksa insanlar artık böyle dedikoducu ve fitneci mi?:25:haydi içimiziz dökelim:15:

okuyunca aklıma ilk gelen şu oldu..acaba siz insanlarla samimi olmak adına aranıza mesafe mi koyamıyorsunuz....

hiç sallamıyorum kim ne derse desin ben kendimi bildikten sonra..:51:
milletin dedikodusu bitmezki.. çok az sayıda görüştüğüm kimse var zaten ..onlarda yıllardır beni bilen bildiğim insanlar ..en doğrusu bu geliyor bana

okuyunca aklıma ilk gelen şu oldu..acaba siz insanlarla samimi olmak adına aranıza mesafe mi koyamıyorsunuz....

ben küçük bir beldede çalışıyordum.eşim üst düzey memur,bende mesleğimde son derece başarılıyım.ödüllerim falan var.bundan dolayı hep bir çekememezlik oldu.yani sanki ben eşim sayesinde bir yerle geliyorum ve onu kullanmışım gibi,asılsız şeyler...meyve veren ağacı taşlarlar misali..yumuşak yüzlüyüm evet,yani mesafeli olsan bir dert olmasan bir dert.mesafeli olursun havalı derler,olmazsın saygısızlık ederler.ne bileyim bende şaşırdım...

hiç sallamıyorum kim ne derse desin ben kendimi bildikten sonra..:51:
milletin dedikodusu bitmezki.. çok az sayıda görüştüğüm kimse var zaten ..onlarda yıllardır beni bilen bildiğim insanlar ..en doğrusu bu geliyor bana

işte sorunda görüşmediğin insanların konuşması,selamım var sadece o kadar.hakkımda yorum yapıyor.bende sayıı kişiyle görüşürüm,dertleşirim.

insanlar neden durduk yere dedikodu yapar,arkandan konuşur;
ya olmak isteyipte olamadığı insansındır,yada seni kötüleyip,dedikodunu yapıp kendisini bak ne kadar masumum,ne kadar iyiyim,güzelim,melekten farkım yok diye gösterebilmek için...canım hele birde güzelsen,gençsen tamam hadi geçmiş olaa...

ben küçük bir beldede çalışıyordum.eşim üst düzey memur,bende mesleğimde son derece başarılıyım.ödüllerim falan var.bundan dolayı hep bir çekememezlik oldu.yani sanki ben eşim sayesinde bir yerle geliyorum ve onu kullanmışım gibi,asılsız şeyler...meyve veren ağacı taşlarlar misali..yumuşak yüzlüyüm evet,yani mesafeli olsan bir dert olmasan bir dert.mesafeli olursun havalı derler,olmazsın saygısızlık ederler.ne bileyim bende şaşırdım...

boşverin havalı desinler.. canınız böyle sıkılsın öyle sıkılacağına mesafeli olmak her zaman iyidir.. bu zamanda eski dostluklar yok malesef
:31:

işte sorunda görüşmediğin insanların konuşması,selamım var sadece o kadar.hakkımda yorum yapıyor.bende sayıı kişiyle görüşürüm,dertleşirim.

görüşmediğim kimseler benim için önemli değillerdir.. o yüzden söyledikleride önemli değil hiç takmayın duymayın ..değmez kendinizi üzmeye

senin arkandan konuşup seni çekiştirenler senin gizli hayranların kıskanılıyorsun o yüzden çekiştiriliyorsun bırak ne halleri varsa görsünler hiç ne yüzletir ne de peşine düş inan umursamaman rahat olman zaten senin nasıl bir insan olduğunu herkes görür..ben öyle yapıyorm hiç ilgilenmiyorum kıskanılan ve çekiştirilen biriyim yakın çevrem dahi ddedikodumu yapmaya tenezül ediyor ama ben zerre kadar ilgilenmiyorum..zaten Allah biliyor Allaha bırakıyorum herşeyi gören işiten O dur

insanlar neden durduk yere dedikodu yapar,arkandan konuşur;
ya olmak isteyipte olamadığı insansındır,yada seni kötüleyip,dedikodunu yapıp kendisini bak ne kadar masumum,ne kadar iyiyim,güzelim,melekten farkım yok diye gösterebilmek için...canım hele birde güzelsen,gençsen tamam hadi geçmiş olaa...

işte bu!!eşimde hep der"hakkında konuşuluyorsa,büyüyorsun" demektir.

Back
X