Her yerde var bu insanlar maalesef. En acısı da önce bilmiyorsunuz, güveniyorsunuz, birşeyler paylaşıp, derdinizi anlatıyorsunuz sonra anlıyorsunuz ki bu insan herkesin arkasından konuşuyor, size başkasının konuştuklarını aktarıyor, çekemiyor vs. Eee o zaman başkasına da benim hakkımda konuşuyordur deyip arkadaşlığınızı bitiriyorsunuz ama bu o insanı daha çok deli ediyor ve hep birilerine sizin ona anlattıklarınız ve anlatmadıklarınıza anlatmış olmuş gibi aktarıyor hatta hakarete ve arkanızda çirkim hareketler yapmaya kadar getiriyor ve siz bunu sizin iyiliğinizi isteyen kişilerden hatta birçok kişiden öğreniyorsunuz çünkü başkası değil hep onun hakkında konuşuyorlar size ve sizde bu potansiyeli zaten biliyorsunuz onda. Ne yazıkki böyle insanlar bir tartışma olduğunda da su yüzüne çıkabiliyorlar ben bnu yaşadım ve suçlu ben oldum. Bir insan onu kaale almama dayanamadı, birileriyle samimi olmamı da yediremedi. Geldi, sen face da benim hakkımda bunu yazmışsın dedi. Saçma sapan birşey. Bir video ve ben onu kastetmişmişim. Saçını boyatan sarışınlarla ilgili birşeydi arkadaş geldi ben saçmı boyattım dedi sen beni kastediyorsun dedi ki kendisi sarışın bile değildi sadece rengini açtırmıştı videoyu bile izlemedne olay çıkardı üstüme yürüdü bende patladım arkamdan söylediği herşeyi yüzüne söyledim. Sinir krizi geçirdim, bağırdm ve suçlu oldum. O kendini akladı ben suçlandım. Ve o işyerinden ayrıldım ama ne oldu 2 hafta geçmedi o da yönetmelik gereği süresi dolduğundan ayrılmak zorunda kaldı. Çok ahettim çünkü..