• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakkimi aramakla ben yanlis mi yaptim?

Vermez, bütün dünya bana karşı değil sana karşı çünkü. Dua et devlet memurusun bu kafayla özel sektörde üç hafta barınamazdın. Ama memurluğa da çok güvenme sürüverirler bi yerlere keşke kendim seçip gitseydim dersin. Sonun sürülmek olacak benden söylemesi.
Sürekli arıyorlar.seni istediğin bir yere gönderelim diyor.saka gibi

Rapor ve yer değişikliği gelirse idare mahkemesinde dava açacağım.ve yukarıya da söyledim.soguk yerlerde calistirildim.raporlarim soğuk kış günlerinde kurullara gönderildi.bunlarin delili var
Sıcak yere sürerler bişe olmaz. Şöyle suriye sınırında bi yerler falan güzel olur bence. Hem sıcak hem sürülmeye uygun.

Çünkü senden vazgeçmek daha kolay, çünkü onlar işi biliyor işe yarıyorlar, az buçuk kusurları da hoşgörülüyor , belki arkaları sağlam olabilir, istemediklerini rahatlıkla gönderebiliyorlar bu yüzden. Biraz becerikli olsaydın işin bu kadar zor olmazdı . İyi bişey diye demiyorum, malesef gerçekler .

O işler öyle basit değil.yeniden başka yeniden başla...
Muhakkak ki kolay değildir. Ama yıllardır bu sorunlarin var. Kemik kadro değişti demiştin ama bak hala aynı durumdasin. Biraz da kendine bakmalısın. Ya da gidip sıfırdan ,seni tanımayan insanlarla başlayacaksın. Öyle ya da böyle gönderecekler seni belli ki. Kendi istediğin bir yeri seç başla.

Kesin şimdi param yok . Burda kiram az falan diyeceksin ama sen kirli çıkısin bulursun para

Çünkü senden vazgeçmek daha kolay, çünkü onlar işi biliyor işe yarıyorlar, az buçuk kusurları da hoşgörülüyor , belki arkaları sağlam olabilir, istemediklerini rahatlıkla gönderebiliyorlar bu yüzden. Biraz becerikli olsaydın işin bu kadar zor olmazdı . İyi bişey diye demiyorum, malesef gerçekler .
Daha doğrusu 6 kişiyi gönderemeyeceklerinden ve gerçek sorun olduğundan beni istediğim yere göndermek istiyorlar.ies becermek vs değil olay.yoksa 10 tane işi aynı anda yapabilecek kapasitedeyim

Daha doğrusu 6 kişiyi gönderemeyeceklerinden ve gerçek sorun olduğundan beni istediğim yere göndermek istiyorlar.ies becermek vs değil olay.yoksa 10 tane işi aynı anda yapabilecek kapasitedeyim
Yapabilsen vazgeçmezlerdi yavrum ya. Sen o dediğini yapabilsen ordan alınır daha iyi bir birime verilirdin, hangi kurum bilmiyorum ama çalışan personelden vazgeçmek için o personelin gerçekten baş belası biri olması gerekiyor.

Muhakkak ki kolay değildir. Ama yıllardır bu sorunlarin var. Kemik kadro değişti demiştin ama bak hala aynı durumdasin. Biraz da kendine bakmalısın. Ya da gidip sıfırdan ,seni tanımayan insanlarla başlayacaksın. Öyle ya da böyle gönderecekler seni belli ki. Kendi istediğin bir yeri seç başla.

Kesin şimdi param yok . Burda kiram az falan diyeceksin ama sen kirli çıkısin bulursun para
Guldurdun valla.burdaki sorun dedikodu yapılmış ve kötülemişim .iş ortamları farklı diyolog şekilleri gerektiriyor.belki de iletişimde iyi değilim ama bunlar gerçekten adil değil.burasi başka bir müdürlük.bir yıldır mudur yok.vekaletle yönetiliyor.vekaleten müdürü de takan yok.hep bu nedenle

Yapabilsen vazgeçmezlerdi yavrum ya. Sen o dediğini yapabilsen ordan alınır daha iyi bir birime verilirdin, hangi kurum bilmiyorum ama çalışan personelden vazgeçmek için o personelin gerçekten baş belası biri olması gerekiyor.
Ben burada kalırsam bu personelle mahkemelik olacağız.bunu istemiyo yukarisi

Yani sizce bunu neden bir tek size yapıyorlar?
Yakında bir yolunu bulup o kurumu komple taşıyacaklar size haber vermeden,o raddeye gelmiş insanlar. Sebep ne olaki? Hiç mi düşünmediniz?

Kızlar işyerine adımımı atmak istemiyorum.gecen sene ekimden beri böyle.surekli laf atmalar aptal salak psikolojik sorunlu demeler.psikolojik tedavi alıp da kendimi iyi hissedince ekmeğinin başında çalışırken geçici bir elemanın karşıma geçip istifa edeceksin demesi.sonunda bölge müdürünü arayip sözlü olarak derdimi anlattım.sorusturma açtı.mufettis geldi.surekli beni genel mudurlukten arayıp istediğin yere tayin yapalım diye üzerinde baskı oluşturuyorlar.tayin yapsınlar mahkemeye verecem.oylekafalarina görebilir mu ki.mudur en ufak şeyi yukarıya telefon açıyor.beni kotuluyor yukarıya.hani en sevdiği elemanıydım.o da çoğunluğa uydu.berbat biri ama bu adamın sözüne göre bana zulmediyorlar.iki serseri için beni gönderecekler.ben haklıyım.su an yaşadığım mağduriyet hariç birsuru şeyle savaşıyorum.herkes cici kız cici beyfendi oldu.mudur soğuk soğuk davraniyo.ben öyle algılamışım.hepsi yalanmış.yoruldum.hak aramak böyle bisi mi.hep çoğunluk mu kazanır.ya grup bireye mobing yapıyorsa.sanirim oyuna geldim.hic sesimi çıkarmamalıydım.ama nereye kadar
Bir salin insanları her konunuzda siz haksızsinız. Yapiştiniz insanlara siz mibing uyguluyorsunuz. Bir gidin de rahat nefes alsınlar. Önceki konularinizda da dedi herkes baska yere gidin diye

Rapor ve yer değişikliği gelirse idare mahkemesinde dava açacağım.ve yukarıya da söyledim.soguk yerlerde calistirildim.raporlarim soğuk kış günlerinde kurullara gönderildi.bunlarin delili var
Ya pardon da siz kendinizi ne sanıyosunuz? Bu ülkede hak hukuk falan var size hiçbişi yapamazlar sürüm sürüm süründürürsünüz herkesi mi sanıyosunuz? Dişli arkası güçlü bi tip gelir sürer sizi ülkenin en ücra köşesine sonra yıllarca kendi kendinize mahkemelerde sürünür durursunuz hiç de bişi yapamazsınız. Üç kuruş verip taşınmicaksınız diye sağlığınızdan oldunuz. Bu olaylar en başında olduğunda taşınsaydınız edeceğiniz masraf bile şimdi 5’e katladı. İnsan istenmediği yerde bu kadar diretmez yani, yok size işte orda huzur. Dediğim gibi sizi dişli birinin gelip asla gitmek istemeyeceğiniz türde bi yere sürmesine de çok az kaldı bence.

Back
X