• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakkimi aramakla ben yanlis mi yaptim?

Daha doğrusu 6 kişiyi gönderemeyeceklerinden ve gerçek sorun olduğundan beni istediğim yere göndermek istiyorlar.ies becermek vs değil olay.yoksa 10 tane işi aynı anda yapabilecek kapasitedeyim
evet bu aralar bu olaylar psikolojimi bozdu ve çalışamadım ve ilaçların yan etkileri yüzünden biraz yavaşladım.uyku halindeydim.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Sen 10 kişilik personel kapasitesinde olsan sen değil o giderdi.

Ya seni mantıklı bir bayan diye düşünürdüm.su son söylediklerinde zerre mantık yok.yok istenmedigim yerde çalışma falan.ben kimse için çalışmıyorum.ben ekmek parası için ordayım.eski elemanlarda burası bizim egosu var.yani yaşadıklarımı görmen lazım.resmen önüme çıkıp istifa et diyo ya.nasil olabilir.haksiz olsam bana ne dicem...su an deliricem resmen.mufettis beni hatalı bulmuş 6btane mobingcinin ifadesi ile.seavunmam alınmadı.bu adalet mi.
Kafanın rahat olmadığı yerde çalışmaya devam etmen doğru değil ki. Yeni başlangıç yapman lazım

@-Olivia- bunu unutmuşum ama şaşırmadım. Bildiğim bir profil. Yaptırılabilen 2-3 basit iş ama sorsan birimin yükü hep onda.

Bir konusunda telefonları bile acmadigini yazmıştı ama hatırlayamadım
Tüm dünya suçlu o hep mağdur. Müfettiş bile suçlu. Bilse kapida asker eder haberi yok.

Bir konusunda telefonları bile acmadigini yazmıştı ama hatırlayamadım
Tüm dünya suçlu o hep mağdur. Müfettiş bile suçlu. Bilse kapida asker eder haberi yok.
Telefonu açmamak bir kabahat . İşleri aksatıyor yavaşlatıyorsun, bunun yaptırımı olur. Aslında iyilik ediyorlar , daha fazla başı yanmadan işi çözmeye çalışıyorlar ama nafile. Disiplin soruşturması da var başında zaten, keşke fazla diretmese, bir an evvel başından belayı atmaya baksa.

Telefonu açmamak bir kabahat . İşleri aksatıyor yavaşlatıyorsun, bunun yaptırımı olur. Aslında iyilik ediyorlar , daha fazla başı yanmadan işi çözmeye çalışıyorlar ama nafile. Disiplin soruşturması da var başında zaten, keşke fazla diretmese, bir an evvel başından belayı atmaya baksa.

Is arkadasi bağırdı diye konusu vardı ama tam hatırlamıyorum Ya müfettiş ile şaka olmaz görevi ihmalden yazarda yazar ne olduğunu bile anlamadan kendini kapıda bulursun
Memuriyette atilmama diye birşey yok
Durum çok daha ciddi ve bu sunulan son iyilik gibi geliyor

İş arkadaşlarınızın müdürünüzün ve müfettişin hepsi size karşı. Neden? Sizce neyi yanlış yapıyor olabilirsiniz? Bir de ekimden beri devam diyorsunuz bunu niye kendinize yapasınız? Ekimden beri mutsuz ve huzursuz olduğunuz yerde devam etme ısrarı niye?

Bazen pes etmek gerekir.yeniden başlamak icin belki senin icin hayirlisi budur hic bilmediğin biryerde baslamak. Gözünüzde buyuyor yada gidersem bak nasil gönderdik diye arkanızdan konuşacak lar diyemi takıyorsunuz konuşsunlar. Bırakın hakliysaniz Allah hakkınızı alir onlardan.diyorum bazen pes etmek gerekir .bazi seyler gercekten olabilir şimdi duzeldiyseniz başka yerde duzgun rahat calisin hepimiz bazi süreçlerden geçiyoruz

Haklı olduğunuz konuda dahi bu derece ısrarcı olmak, sürekli şikayet etmek, insanlara tavırlı davranmak iş ortamını gerer ve sizin psikolojik tacizde bulunmalarını iddia ve ispat etmelerine sebep olur. Konularınız sürekli aynı, sürekli aynı konularda takıntılısınız. Psikoloğunuzu değiştirin, aldığınız destek yeterli değil. Haklılığını ispat etmek için bu derece bezdirici olmak çok yorucu olur. Burada konu açtığınızda bile insanlar aynı şeyleri söylemekten, yazmaktan yoruldu. Kendi kafanızdaki sabit fikirler dışında herşeye kapalısınız. Herkesi kendinize karşı ve düşman görüyorsunuz. Sürekli savunma ve saldırıdasınız. İşinizi ne kadar iyi yaptığınız bir yere kadar önemlidir, iş ortamında huzursuzluğa neden oluyorsanız bir noktadan sonra kabul görmezsiniz. İnsanlarla ilişkileriniz sıkıntılı, toplumda bu şekilde yaşayamazsınız. Şimdi bana da muhalefet olacağınızı biliyorum. Ama şöyle, ama böyle, ben haklıyım, hakkımı mı yedireyim diyeceksiniz. Bu yüzden başka yorum yapmayacağım.

konu müfettişe kadar gittiyse bence kabul etmen ve kendinle ılgılı sorgulaman bir şeyler var. biri ikisi yanlış hadi üçü yanlış herkes mi yanlış.

Af buyurun ama eskiden bir konu vardı, işyerindeki tuvaletlerle ilgili. O konuda konu sahibine gider tıkamakla ilgili iftira atılmıştı. Daha temiz nasıl açıklarım bilemedim.
Eğer o üyeyseniz tamamen sorunlu kişinin siz olduğunu düşünüyorum.

Sıcak yere sürerler bişe olmaz. Şöyle suriye sınırında bi yerler falan güzel olur bence. Hem sıcak hem sürülmeye uygun.
Yooo.bana soruyorlar nereye girmek istersin diye.bu nasıl sürgün.saka gibi bizim kurumda kimi tayinimi yap diye ağlıyor kimine de nereye istersen verelim diyorlar.o da ağlıyor.gitmem diye.:))))hakkaten ağladım gitmem diye.yaaa kızlar biraz moral verin.bu gece uyumadım.buraya bir daha yazmam.

Af buyurun ama eskiden bir konu vardı, işyerindeki tuvaletlerle ilgili. O konuda konu sahibine gider tıkamakla ilgili iftira atılmıştı. Daha temiz nasıl açıklarım bilemedim.
Eğer o üyeyseniz tamamen sorunlu kişinin siz olduğunu düşünüyorum.
O ben değilim.ne tıkadım ne actim

Ilave ilk başladığım dönemlerden bahsediyorum.evet öyleydi.su an yan etkiler daha az.napabilirim.ilaclarimi kullanacam.

Bu raporla hicbir yere gitmem dedim.sicilim berbat oluyor üstelik hakli bir konudan ve yükselme sınavlarına da giremicem.gitsem bile tayin zamanı giderim.bu kadar zulüm olmaz

Haklı olduğunuz konuda dahi bu derece ısrarcı olmak, sürekli şikayet etmek, insanlara tavırlı davranmak iş ortamını gerer ve sizin psikolojik tacizde bulunmalarını iddia ve ispat etmelerine sebep olur. Konularınız sürekli aynı, sürekli aynı konularda takıntılısınız. Psikoloğunuzu değiştirin, aldığınız destek yeterli değil. Haklılığını ispat etmek için bu derece bezdirici olmak çok yorucu olur. Burada konu açtığınızda bile insanlar aynı şeyleri söylemekten, yazmaktan yoruldu. Kendi kafanızdaki sabit fikirler dışında herşeye kapalısınız. Herkesi kendinize karşı ve düşman görüyorsunuz. Sürekli savunma ve saldırıdasınız. İşinizi ne kadar iyi yaptığınız bir yere kadar önemlidir, iş ortamında huzursuzluğa neden oluyorsanız bir noktadan sonra kabul görmezsiniz. İnsanlarla ilişkileriniz sıkıntılı, toplumda bu şekilde yaşayamazsınız. Şimdi bana da muhalefet olacağınızı biliyorum. Ama şöyle, ama böyle, ben haklıyım, hakkımı mı yedireyim diyeceksiniz. Bu yüzden başka yorum yapmayacağım.
Anlıyorum da orası kimsenin babasının yeri değil.orada calısıcam

Back