- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Başka bir anlamı yok.ilk geldiğimden beri açığa alınanlar başlattı bu mobingi hep aynı sorun.kimseye bisi yapmadim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka bir anlamı yok.ilk geldiğimden beri açığa alınanlar başlattı bu mobingi hep aynı sorun.kimseye bisi yapmadim.
Sus sus:)Başka bir anlamı yok.ilk geldiğimden beri açığa alınanlar başlattı bu mobingi hep aynı sorun.kimseye bisi yapmadim.
Ben bisi yapmadim ama herkes gecen seneki sorusturmâdan sonra daha bir tavır aldı.anlayamadim.Sus sus:)
Hanımefendiciğim,geçen seneki soruşturma şu anda bulunduğunuz Balıkesirde olmadı mı? Peki daha Balıkesire tayin olmadan önceki görev yerinizde yaşadıklarınız neden dolayıydı? Hem eksik hem de yalan söylüyorsunuz gibi bir intiba uyandı herkeste kusura bakmayın da.Ben bisi yapmadim ama herkes gecen seneki sorusturmâdan sonra daha bir tavır aldı.anlayamadim.
Manoş cürmüne bakmadan ortalık karıştırmışsın eline ayağına dolanmış işte, şansını efsane zorluyorsun ama işe yaramayacak.Ben bisi yapmadim ama herkes gecen seneki sorusturmâdan sonra daha bir tavır aldı.anlayamadim.
Geçen seneki soruşturma daha önce çalıştığı yer ile alakalı değil mi, neden ondan dolayı tavır alsın millet cidden? Karıştırmış ortalığı burda da şimdi ben yapmadım etmedim bilmeyyom.Hanımefendiciğim,geçen seneki soruşturma şu anda bulunduğunuz Balıkesirde olmadı mı? Peki daha Balıkesire tayin olmadan önceki görev yerinizde yaşadıklarınız neden dolayıydı? Hem eksik hem de yalan söylüyorsunuz gibi bir intiba uyandı herkeste kusura bakmayın da.
Ne bilem katibimGeçen seneki soruşturma daha önce çalıştığı yer ile alakalı değil mi, neden ondan dolayı tavır alsın millet cidden? Karıştırmış ortalığı burda da şimdi ben yapmadım etmedim bilmeyyom.
Nedense gülüyorum.var ya o kadar canım sıkılıyordu güldürdün beni.Manoş cürmüne bakmadan ortalık karıştırmışsın eline ayağına dolanmış işte, şansını efsane zorluyorsun ama işe yaramayacak.
Şu yaşadığıma şaşıramamak beni çok üzüyor inan ki .Nedense gülüyorum.var ya o kadar canım sıkılıyordu güldürdün beni.
İnsanın namı kendisinden önce gider, bunu öğrenmiş olman lazım. Bu sorunlar her zaman önüne çıkacak. Haklıyım, hakkımı savunurum diye işi inadı bindirmek yerine taş yerinde ağırdır politikasını uygulasan karşındakiler şimdiye kadar yılacaktı ve bu sorunları yaşamayacaktın. Dinlemeyeceğini, umrunda olmayacağını görüyorum da belki bir ihtimal duyarsın bunu. Gerçekten takıntılısın, insanlara bişey anlatırken amacın çözüm bulmak yada farklı bakış değil, kendi kafandakileri dikte etmek için diretiyorsun, edemeyince de sonuç böyle anlaşmazlıklar oluyor. Psikiyatristini değiştir.Pişmanım ki oyuna getirdiler beni ama Allaha havale ediyorum.
Doğru söylüyorsun. Önce soruşturma ile ilgili bilgine başvurmaları lazım. Bir disiplinsizliğin bulunursa konuyu açıkça yazarak kendini savunman İçin gerekli süre (7 gün) vererek savunmanı istemeleri lazım. Savunma isterken dosyayı inceleme hakkın olduğunu da bildirmeleri lazım. Tek yanlış bildiğin mahkeme esasa girmez direkt usülden iptal eder. Usul esastan önce gelir. Anlamadığım senin şikayetin hakkında müfettiş görevlendirip soruşturma yapıldıysa neden senin gibi konu ile ilgili bilgine başvurulmadı.Yer değişikliği cezası için ifademin alınması lazimmis.ifadem alınmadı.savunmam alınmadı.bu şekilde ceza vermiyormuş.bu şekilde zaten mahkeme direkt esastan iptal eder.
Geçen seneki soruşturma daha önce çalıştığı yer ile alakalı değil mi, neden ondan dolayı tavır alsın millet cidden? Karıştırmış ortalığı burda da şimdi ben
AmaGeçen seneki soruşturma daha önce çalıştığı yer ile alakalı değil mi, neden ondan dolayı tavır alsın millet cidden? Karıştırmış ortalığı burda da şimdi ben yapmadım etmedim bilmeyyom.
Tas yerinde agirdir politikası ne.ayrica psikiyatristi m iş hayatım konusunda hiçbir yönlendirme yapamayacağını söyledi.o konuyu hiç konusmuyo.memnunum ben doktorumdan.3 ayda değiştirmem büyük mantıksızlık ki bence iyi bir hocaİnsanın namı kendisinden önce gider, bunu öğrenmiş olman lazım. Bu sorunlar her zaman önüne çıkacak. Haklıyım, hakkımı savunurum diye işi inadı bindirmek yerine taş yerinde ağırdır politikasını uygulasan karşındakiler şimdiye kadar yılacaktı ve bu sorunları yaşamayacaktın. Dinlemeyeceğini, umrunda olmayacağını görüyorum da belki bir ihtimal duyarsın bunu. Gerçekten takıntılısın, insanlara bişey anlatırken amacın çözüm bulmak yada farklı bakış değil, kendi kafandakileri dikte etmek için diretiyorsun, edemeyince de sonuç böyle anlaşmazlıklar oluyor. Psikiyatristini değiştir
Bölge müdürü konuştu benle ama müfettişle tek kelime etmedik.savunma alınmadan ceza verilmez ki.bu müfettiş raporu blof gibi geliyo bana.beni kendi isteğimle göndermeye çalışıyorlar.2 ay bitti işte.3 ay daha var.bu yılın sonuna kadar bir sonuç çıkacak bakalimDoğru söylüyorsun. Önce soruşturma ile ilgili bilgine başvurmaları lazım. Bir disiplinsizliğin bulunursa konuyu açıkça yazarak kendini savunman İçin gerekli süre (7 gün) vererek savunmanı istemeleri lazım. Savunma isterken dosyayı inceleme hakkın olduğunu da bildirmeleri lazım. Tek yanlış bildiğin mahkeme esasa girmez direkt usülden iptal eder. Usul esastan önce gelir. Anlamadığım senin şikayetin hakkında müfettiş görevlendirip soruşturma yapıldıysa neden senin gibi konu ile ilgili bilgine başvurulmadı.
Bana da öyle geliyoBu hikayede yanan sen olacaksın gibime geliyor
Sanırım şikayetçi benim ya benim iddialarımı incelediler.var mı öyle bisi diye.Doğru söylüyorsun. Önce soruşturma ile ilgili bilgine başvurmaları lazım. Bir disiplinsizliğin bulunursa konuyu açıkça yazarak kendini savunman İçin gerekli süre (7 gün) vererek savunmanı istemeleri lazım. Savunma isterken dosyayı inceleme hakkın olduğunu da bildirmeleri lazım. Tek yanlış bildiğin mahkeme esasa girmez direkt usülden iptal eder. Usul esastan önce gelir. Anlamadığım senin şikayetin hakkında müfettiş görevlendirip soruşturma yapıldıysa neden senin gibi konu ile ilgili bilgine başvurulmadı.
Dedikodumu yapanların zorunlu tayini çıktı soruşturmaları nedeniyleİnsanın namı kendisinden önce gider, bunu öğrenmiş olman lazım. Bu sorunlar her zaman önüne çıkacak. Haklıyım, hakkımı savunurum diye işi inadı bindirmek yerine taş yerinde ağırdır politikasını uygulasan karşındakiler şimdiye kadar yılacaktı ve bu sorunları yaşamayacaktın. Dinlemeyeceğini, umrunda olmayacağını görüyorum da belki bir ihtimal duyarsın bunu. Gerçekten takıntılısın, insanlara bişey anlatırken amacın çözüm bulmak yada farklı bakış değil, kendi kafandakileri dikte etmek için diretiyorsun, edemeyince de sonuç böyle anlaşmazlıklar oluyor. Psikiyatristini değiştir.
Müfettiş gelip diğerlerinin bilgisine başvursa senin de bilgine başvurması gerekiyor. Sana sendikanın vereceğinden çok daha fazla bilgi ve ayrıntı veriyorum. Sen kafandakileri tekrar etmekten duymuyorsun. Kafandaki sabitler dışında her fikre kapalısın. Doktorun gerçekten üç ayda bu kadar etkili olsa şu an bu derece takıntılı devam etmezdin. Yardıma yada gelecek fikirlere kapalısın, herşeyi sen biliyorsun, herşeye sen hakimsin ve sana iyi niyetle yaklaşan, seni rahatlatmaya çalışan insanları tersleyip küçümsüyorsun. Seninle iletişim kurmak çok zor. Yolun bahtın açık olsun.Bölge müdürü konuştu benle ama müfettişle tek kelime etmedik.savunma alınmadan ceza verilmez ki.bu müfettiş raporu blof gibi geliyo bana.beni kendi isteğimle göndermeye çalışıyorlar.2 ay bitti işte.3 ay daha var.bu yılın sonuna kadar bir sonuç çıkacak bakalim
Aslında şunun farkına vardım ki çok kafayı takıyorum.sabah akşam bunlar var hayatımda.ve su an yapabileceğim bisi yok.ben en iyisi bunu unutayım.sonrasinda görevde yükselmeye hazırlanaca m.zihnimi meşgul tutmam lazım.ama yapamıyorum.yalnizim.oglym da istanbula annesinin yanına gitti.evde yalnız yalnız iyice düşünmeye başladım.psikiyatrim dışarı cik dedi.disari cikicam.evde kalma dedi.Müfettiş gelip diğerlerinin bilgisine başvursa senin de bilgine başvurması gerekiyor. Sana sendikanın vereceğinden çok daha fazla bilgi ve ayrıntı veriyorum. Sen kafandakileri tekrar etmekten duymuyorsun. Kafandaki sabitler dışında her fikre kapalısın. Doktorun gerçekten üç ayda bu kadar etkili olsa şu an bu derece takıntılı devam etmezdin. Yardıma yada gelecek fikirlere kapalısın, herşeyi sen biliyorsun, herşeye sen hakimsin ve sana iyi niyetle yaklaşan, seni rahatlatmaya çalışan insanları tersleyip küçümsüyorsun. Seninle iletişim kurmak çok zor. Yolun bahtın açık olsun.