• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakkimi aramakla ben yanlis mi yaptim?

Sendikamı aradım.yazili olarak tebliğ isteyin dedi.yazili bisi yok.rapordaki suç ne diyorum.onu bile soyleyemiyorlar.ben nisana kadar bakacam durumlara yeni gelen mudur de sıkıntılı ise yazarın memleketimi tayin döneminde öyle gideri m.bu raporla gitmeye kesinlikle itiraz edecem.
Bence biraz az konuşmayı düşünür müsünüz… bu üslupla yapıyorsanız her işinizi vay halinize. Size soruşturma geçirdiğinizle ilgili yazı gelmedi mi yani… sendikadan bunu sormuşlar. Yazılı savunma verdiniz mi? Son üç konudur yazdıklarınız hep söylentiden mi ibaret?

Size göre mağdursunuz ama 6 kişi az değil onlar da mağdur olduklarını iddia etmişler o yüzden size inanmaz kimse
Sorun şahit yok.buraya gelen geçici
müdürler de bu adamların tarafını tutmuş.olay bu.yukardakiler de haklılar ama kaç kişi aleyhinde konuşuyor ama Rabbim herşeyi biliyor

Bence biraz az konuşmayı düşünür müsünüz… bu üslupla yapıyorsanız her işinizi vay halinize. Size soruşturma geçirdiğinizle ilgili yazı gelmedi mi yani… sendikadan bunu sormuşlar. Yazılı savunma verdiniz mi? Son üç konudur yazdıklarınız hep söylentiden mi ibaret?
Yazılı savunma vermedim yazı gelmedi.bolge müdürünü aradım telefonla.sikintilarimi anlattım.adam geldi.konustuk.digerleri ile de konuştu.mufettis geldi.ben hariç herkesin ifadesi alındı.bisiye imza atmadım.sorgulanmadim.birkac kere sesim yükseldi kızdım.yukariyi aramışlar.onlar da beni arıyor.rapor var gönderelim.nereye istersen diye.ben rapor falan görmedim.sikayetci benim

Rapordaki sucu soruyorum.ben o kadarını bilmiyorum diyor.ben gitmem deyince de biz sadece fikrini almak istemiştik diyorlar

Yazılı savunma vermedim yazı gelmedi.bolge müdürünü aradım telefonla.sikintilarimi anlattım.adam geldi.konustuk.digerleri ile de konuştu.mufettis geldi.ben hariç herkesin ifadesi alındı.bisiye imza atmadım.sorgulanmadim.birkac kere sesim yükseldi kızdım.yukariyi aramışlar.onlar da beni arıyor.rapor var gönderelim.nereye istersen diye.ben rapor falan görmedim.sikayetci benim
Offf… Devletin dili resmidir. Yazılı imzalı bir şey gelmedikçe sorun yok. Ona buna lafla yaptığınız şikayeti de kimse takmaz. Memurun biri beni arasa he der geçerim, senin saçma sapan iletİşim handikaplarınla mı uğraşacak elin adamı (adam aynen böyle düşünüyordur, kafamı şişiriyor bu kadın diyordur) ne yapmalarını bekliyorsunuz parmak mı sallayacaklaR müdürünüze? Size demişler mutsuzsan git diye. Çünkü yapabileceği bir şey yok bu durumda bölge müdürünün. Yapman gereken sendikaya gidip silsileye uygun bir şikayet dilekçesi yazmak. Git bu cümleyi orada kur. Yazılacak bir şey varSa orada hallederler.

Yalniz müfettiş benim ifademi almadı.benim şikayetine istinaden soruşturma başlatıldı.onlarin ifadeleri alındı.sikayetci benim.ve ben müfettişle görüşmedim.savunma alinmadi
Sürgün edilmeniz için buna gerek yok ki ayrıca siz üstünüzü atlayıp başka birimleri filan aramışsınız buda başlı başına suç.Siz en büyük yanlışa savunmamı almadan sürgün edemezler diye düşünerek düşüyorsunuz öyle bişey yok ederler

Offf… Devletin dili resmidir. Yazılı imzalı bir şey gelmedikçe sorun yok. Ona buna lafla yaptığınız şikayeti de kimse takmaz. Memurun biri beni arasa he der geçerim, senin saçma sapan iletİşim handikaplarınla mı uğraşacak elin adamı (adam aynen böyle düşünüyordur, kafamı şişiriyor bu kadın diyordur) ne yapmalarını bekliyorsunuz parmak mı sallayacaklaR müdürünüze? Size demişler mutsuzsan git diye. Çünkü yapabileceği bir şey yok bu durumda bölge müdürünün. Yapman gereken sendikaya gidip silsileye uygun bir şikayet dilekçesi yazmak. Git bu cümleyi orada kur. Yazılacak bir şey varSa orada hallederler.
Mufettis geldi bir telefon açtım diye dusun

Bence blof yapıyorlar.ben de bunu kendi lehime kullanacam.alisamazsam buralara giderim tayin zamanı memlekete
Evet blöf yapıyorlar. Zaten çok dengeli değilsin iyice zıvanadan çıkıyorsun. Hiçbir şey konuşma işyerinde. Mesai bitince çık git

Telefon açtım ve resmen telefonda bana diyor ki seni oraya bağlayan bisi var mı diye.ama karşıma gelip birisi istifa edeceksin diyemez.bir sürü başka hakaretler de var.namusuma şerefime yönelik.her gün.amac kacirtmak.dusun
İşte sen konuştukça böyle böyle bin tane laf işiteceksin. resmiyette bir şey yapmadan seni göndermenin keyfini yaşayacaklar. Sen de ekmeklerine yağ sürüyorsun her gün konuşarak

Arkadaşlar kızıyorsunuz bana ama söyle bisi var.ben hep kaçtım hayatım boyunca.bir kez de kalmak istiyorum

Sorun şahit yok.buraya gelen geçici
müdürler de bu adamların tarafını tutmuş.olay bu.yukardakiler de haklılar ama kaç kişi aleyhinde konuşuyor ama Rabbim herşeyi biliyor
Nasıl şahit yok 6 kişi müdür de var işin içinde hepsi birbirine şahit olmuş işte. Müffettiş yetkisini kullanıp sizi sürecek bir yere belli ki siz blof diyorsunuz da onlar sizin üstleriniz böyle blofle kendilerini kücük düşüreceklerini mi sanıyorsunuz öyle olsa herkes at koşturur aman blof yapıyorlar diye düşünceleriniz size en büyük zararı veriyor farkında değilsiniz

Ilk şikayetinden bahsediyorum kız.her gün aranıyorum herhalde.gecen aradım bir bölge müdürünü. Yukarıya yazı yazmış hakkında tayinle ilgili güya sebebini soracaktım.bakmadi geri dönmedi ben de aramadim onu sonra. sonra idari amirine gittim.sekreterine anlattım durumu.o da bizim müdürü çağırdı.yani bildiğin mücadele ediyorum
İşte sen konuştukça böyle böyle bin tane laf işiteceksin. resmiyette bir şey yapmadan seni göndermenin keyfini yaşayacaklar. Sen de ekmeklerine yağ sürüyorsun her gün konuşarak

Bakın yazmayayım dedim ama bende devlet kurumundayimustelik hiyerarşinin babası bir kurumdayim. Sorunlu kişiler var ama kimse uğraşmıyor. Haklarında mektup yazılanlar var devlet olabildiğince memurunun arkasında durur. Çok çok sorun yoksa bir yerden bir yere göndermek, ceza vermek falan istemez. Size de kibarca gidin demişler. İsteseler bir yazıyla tayininizi çıkarırlar sonra mahkemede uğraşır durursunuz. Her yerden kaçtım diyorsunuz neden kaçma gereği duydunuz? Herkes kötü siz mi iyisiniz?

Nasıl şahit yok 6 kişi müdür de var işin içinde hepsi birbirine şahit olmuş işte. Müffettiş yetkisini kullanıp sizi sürecek bir yere belli ki siz blof diyorsunuz da onlar sizin üstleriniz böyle blofle kendilerini kücük düşüreceklerini mi sanıyorsunuz öyle olsa herkes at koşturur aman blof yapıyorlar diye düşünceleriniz size en büyük zararı veriyor farkında değilsiniz
Onlar bana söylenen şey sırasında orda değildi.gorus soruyor pamuk nasıl biri diye

Bence siz dua edin onca insan sizle tartışmaktan bıkıp sizi memurluktan attırmıyor da siz inat ettikçe bu işin sonu oraya kadar gidecek bence zira astından üstüne kadar sevilmiyorsunuz belli ki.

Bakın yazmayayım dedim ama bende devlet kurumundayimustelik hiyerarşinin babası bir kurumdayim. Sorunlu kişiler var ama kimse uğraşmıyor. Haklarında mektup yazılanlar var devlet olabildiğince memurunun arkasında durur. Çok çok sorun yoksa bir yerden bir yere göndermek, ceza vermek falan istemez. Size de kibarca gidin demişler. İsteseler bir yazıyla tayininizi çıkarırlar sonra mahkemede uğraşır durursunuz. Her yerden kaçtım diyorsunuz neden kaçma gereği duydunuz? Herkes kötü siz mi iyisiniz?
Çünkü çalıştığım yer sorunlu birbyer.acik açık yazamam ne oldugunu.gecen sene üç kişi soruşturma geçirdi ciddi bir sebeple.aciga alındılar.gele gele buraya gelmişim.

Back
X