Hakkımı Nasıl Arayabilirim ?

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Buz lazere yazıldım toplam 17 seans olarak anlaştık ve bu seanslar sonucu tamamen gitmiyor yüzde 80 gider dediler. Ben de yüzde 80ede ikna oldum. Şuan 17 seans doldu ama kıl köklerim hala çıkıyor seyrelme var ama ben o şekilde ne etek giyinebilirim ne elbise. E bu şekil olacaksa benim yine temizlemem gerekiyorsa ben bu işte ne anladım... Tüm vucüt anlaşmıştık buz lazer ama istediğim gibi olmadı giden parama acıdım. Bugün seansım var ama bitti oldu demeye getiriyorlar öyle anladım.

Kızlar lazer genel olarak mı böyle ? Ben mi kötü yere denk geldim. Şimdi ne yapmam lazım , hakkımı nasıl arayabilirim, şikayet etsem nereye edeceğim ,bir sonuç çıkar mı ?

Lazer yaşa, hormon durumuna vs göre farklı etkiler gösterir. Buz lazeri bilmiyorum. Ama sözleşmenizde bitirme garantili yazmıyorsa şikayetten sonuç çıkacağını sanmıyorum.

Fatura derken sözleşme imzaladım o olur mu siz yaptınız mı tamamen gidiyr mu

hayır o sözleşmenin bir hükmü yok.
parayı ödediğinize dair fatura kesilmesi lazımdı size. kesmedilerse ft. isteyin öncelikle.sonra ft ile birlikte hakem heyetine durumu anlatan bir dilekçe ile başvurun

Benim 6 seansta bitti valla.Araya hamilelik girdi 6 seansım daha var ona gitcem

parayı ödediğinize dair fatura kesilmesi lazımdı size. kesmedilerse ft. isteyin öncelikle.sonra ft ile birlikte hakem heyetine durumu anlatan bir dilekçe ile başvurun
Ödemem bitti ilk 7,8 ayda bitmişti zaten. Fatura hakkında bilgim yok yani kartla degil nakit veriyodum yine de fatura verilir mi ? Şimdi zaten vereceklerini de sanmıyorum

Cimere yazsam sonuç çıkar mı

Ne yazık ki güzellik merkezlerinde satılan paketler bu şekilde oluyor. Daha önce aynı durumu yaşadım . Kesinlikle bitmiyor. Kullandıkları lazer makinelerinin farkını hastane ortamında yaptırırsanız anlayacaksiniz. Hastane ortamında yapılanlar seans başına alındığı için daha fazla ödeneceği dusunulerek tercih edilmiyor ama bir kaç seansta nasıl azaldığını gördüğünüzde zaten aynı ucretlere denk geldiğini anlıyorsunuz.
Cildiye doktoru olması gerekiyormuş gerçek makinaların kullanılması için. Güzellik merkezlerindeki makinalar hikaye anlayacağınız. Yapılanlar ütüleme gibi bir şey.

Benim ablamda buz lazere gitti 9 seans diye hatırlıyorum. Onda %30 gibi bir azalma oldu. Hala ağdayla uğraşıyor. Bu kişiden kişiye de değişiyor sanırım. Bir de gittiğiniz yer buzlazer sitesinde olan orijinal makine kullanan kliniklerden mi? çoğu yer buz lazer diyor ama sadece buz başlıklı. yani gerçeğiyle alakası yok. makinenin adı neydi? bunlar da önemli.

Ödemem bitti ilk 7,8 ayda bitmişti zaten. Fatura hakkında bilgim yok yani kartla degil nakit veriyodum yine de fatura verilir mi ? Şimdi zaten vereceklerini de sanmıyorum

nakit de olsa ft vermek zorunda.
şimdi de isteyebilirsiniz. elinizde sözleşme varsa hizmet aldığınızı ispat edebilir ft nızı alabilirsiniz.
vermek istemezlerse vergi kaçırdıkları için maliyeye şikayet edeceğinizi söyleyin.

Cimere yazsam sonuç çıkar mı
Cikmaz muhtemelen ama siz yine de şansınızı deneyin. Gittiğiniz güzellik merkezi size sizinle alakalı bir durum olduğunu soyleyecektir. Üzerine hormonal bir sikintiniz olabileceği bahanesini uyduracaktir.

Ben tek seansa 1000 TL ödedim, 3 hafta arayla yapıyorlar, 1.seansta çok ciddi şekilde fark gördüm. Sizin makinenin Soprano ICE olduğuna emin misiniz? 17seans çok değil mi, yani bana

ilk 3-4 ay 3 haftada 1
sonra 6 haftada 1 kez tarama

dediler. Ne kadar ödeme yaptınız 17 seans için?

Buz lazer sirf yeni cikti diye insanlar ona odaklandi annem teyzelerim halalarim ablamlar hep ona gitti 9 kisiden sadece 2 si memnun kaldi annem ve ablam. Onlardada zaten tuy yoktu elleriyle eldivenle koparsalar bile rahat rahat yazi gecirirlerdi bak o kadar soyluyeyim. Bende yaklasik 7 yil once cihazi eski ama muhiti yeri oldukca elit bir yere denk geldim. Nasil yaziliyor bilmiyorum ama okunusu aypiel. Nereye sorsaam aaa o cok eski makine dediler. Ama var hala bi cok yerde. Ve ben kimi gotursem cok memnun kaldi. Benim oyleki gozenek adina hicbirsey kalmamis. Asla yani kilın cikablicegi gozenek bile yok olmus. Dehset memnunum. Yaklasik 5 yildir asla bacaklarima bel kismima koltuk altima ne bir jilet ne bi agda hicbisey degmedi. Atis dahi atilmiyo yillardir. O makineyi bulun. Var aslinda heryerde yapmak istemiyolar cunku yeni makinelr oldukca pahali islemi. Tekrar genitale baslayacahim biliyosunuz orasi bitmiyo ama orda tek tuk var baslarsam yine o makineye baslarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…