- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Fatura derken sözleşme imzaladım o olur mu siz yaptınız mı tamamen gidiyr mukötü yere denk gelmişsiniz.
faturanız varsa tükeci hakem heyetine başvurun.
Fatura derken sözleşme imzaladım o olur mu siz yaptınız mı tamamen gidiyr mu
Benim 6 seansta bitti valla.Araya hamilelik girdi 6 seansım daha var ona gitcemBuz lazere yazıldım toplam 17 seans olarak anlaştık ve bu seanslar sonucu tamamen gitmiyor yüzde 80 gider dediler. Ben de yüzde 80ede ikna oldum. Şuan 17 seans doldu ama kıl köklerim hala çıkıyor seyrelme var ama ben o şekilde ne etek giyinebilirim ne elbise. E bu şekil olacaksa benim yine temizlemem gerekiyorsa ben bu işte ne anladım... Tüm vucüt anlaşmıştık buz lazer ama istediğim gibi olmadı giden parama acıdım. Bugün seansım var ama bitti oldu demeye getiriyorlar öyle anladım.
Kızlar lazer genel olarak mı böyle ? Ben mi kötü yere denk geldim. Şimdi ne yapmam lazım , hakkımı nasıl arayabilirim, şikayet etsem nereye edeceğim ,bir sonuç çıkar mı ?
Ödemem bitti ilk 7,8 ayda bitmişti zaten. Fatura hakkında bilgim yok yani kartla degil nakit veriyodum yine de fatura verilir mi ? Şimdi zaten vereceklerini de sanmıyorumhayır o sözleşmenin bir hükmü yok.
parayı ödediğinize dair fatura kesilmesi lazımdı size. kesmedilerse ft. isteyin öncelikle.sonra ft ile birlikte hakem heyetine durumu anlatan bir dilekçe ile başvurun
Buz mu aleksandr mıBenim 6 seansta bitti valla.Araya hamilelik girdi 6 seansım daha var ona gitcem
Fatura verilmedi bana sadece sözleşme kagıdına taksitler yazıldı. Cimere yazsam bi sonuç cıkar mısözleşmeyi iyice okuyun. gerekenler yazıyordur. sonra faturayla gerekli yere başvurursunuz.
Cimere yazsam sonuç çıkar mıhayır o sözleşmenin bir hükmü yok.
parayı ödediğinize dair fatura kesilmesi lazımdı size. kesmedilerse ft. isteyin öncelikle.sonra ft ile birlikte hakem heyetine durumu anlatan bir dilekçe ile başvurun
Ne yazık ki güzellik merkezlerinde satılan paketler bu şekilde oluyor. Daha önce aynı durumu yaşadım . Kesinlikle bitmiyor. Kullandıkları lazer makinelerinin farkını hastane ortamında yaptırırsanız anlayacaksiniz. Hastane ortamında yapılanlar seans başına alındığı için daha fazla ödeneceği dusunulerek tercih edilmiyor ama bir kaç seansta nasıl azaldığını gördüğünüzde zaten aynı ucretlere denk geldiğini anlıyorsunuz.Buz lazere yazıldım toplam 17 seans olarak anlaştık ve bu seanslar sonucu tamamen gitmiyor yüzde 80 gider dediler. Ben de yüzde 80ede ikna oldum. Şuan 17 seans doldu ama kıl köklerim hala çıkıyor seyrelme var ama ben o şekilde ne etek giyinebilirim ne elbise. E bu şekil olacaksa benim yine temizlemem gerekiyorsa ben bu işte ne anladım... Tüm vucüt anlaşmıştık buz lazer ama istediğim gibi olmadı giden parama acıdım. Bugün seansım var ama bitti oldu demeye getiriyorlar öyle anladım.
Kızlar lazer genel olarak mı böyle ? Ben mi kötü yere denk geldim. Şimdi ne yapmam lazım , hakkımı nasıl arayabilirim, şikayet etsem nereye edeceğim ,bir sonuç çıkar mı ?
Ödemem bitti ilk 7,8 ayda bitmişti zaten. Fatura hakkında bilgim yok yani kartla degil nakit veriyodum yine de fatura verilir mi ? Şimdi zaten vereceklerini de sanmıyorum
Cimere yazsam sonuç çıkar mı
Cikmaz muhtemelen ama siz yine de şansınızı deneyin. Gittiğiniz güzellik merkezi size sizinle alakalı bir durum olduğunu soyleyecektir. Üzerine hormonal bir sikintiniz olabileceği bahanesini uyduracaktir.Cimere yazsam sonuç çıkar mı
fatura olmadan hiç bir sonuç alamazsınız. isteyin faturanızıFatura verilmedi bana sadece sözleşme kagıdına taksitler yazıldı. Cimere yazsam bi sonuç cıkar mı
Buz lazer sirf yeni cikti diye insanlar ona odaklandi annem teyzelerim halalarim ablamlar hep ona gitti 9 kisiden sadece 2 si memnun kaldi annem ve ablam. Onlardada zaten tuy yoktu elleriyle eldivenle koparsalar bile rahat rahat yazi gecirirlerdi bak o kadar soyluyeyim. Bende yaklasik 7 yil once cihazi eski ama muhiti yeri oldukca elit bir yere denk geldim. Nasil yaziliyor bilmiyorum ama okunusu aypiel. Nereye sorsaam aaa o cok eski makine dediler. Ama var hala bi cok yerde. Ve ben kimi gotursem cok memnun kaldi. Benim oyleki gozenek adina hicbirsey kalmamis. Asla yani kilın cikablicegi gozenek bile yok olmus. Dehset memnunum. Yaklasik 5 yildir asla bacaklarima bel kismima koltuk altima ne bir jilet ne bi agda hicbisey degmedi. Atis dahi atilmiyo yillardir. O makineyi bulun. Var aslinda heryerde yapmak istemiyolar cunku yeni makinelr oldukca pahali islemi. Tekrar genitale baslayacahim biliyosunuz orasi bitmiyo ama orda tek tuk var baslarsam yine o makineye baslarimBuz lazere yazıldım toplam 17 seans olarak anlaştık ve bu seanslar sonucu tamamen gitmiyor yüzde 80 gider dediler. Ben de yüzde 80ede ikna oldum. Şuan 17 seans doldu ama kıl köklerim hala çıkıyor seyrelme var ama ben o şekilde ne etek giyinebilirim ne elbise. E bu şekil olacaksa benim yine temizlemem gerekiyorsa ben bu işte ne anladım... Tüm vucüt anlaşmıştık buz lazer ama istediğim gibi olmadı giden parama acıdım. Bugün seansım var ama bitti oldu demeye getiriyorlar öyle anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?