Hakkımı nasıl arayabilirim ?

O hanimin dedigi bu degil. İade icin olay cikartin diyor. Konu sahibiyle ilgilenmedikleri icin degil.

Magaza yoneticileri belli bir yere kadar iade degisim konusunda insiyatif sahibidirler ayrica. Ama yapamayacaklari seylerde mecbur merkeze sormak durumundadirlar. Eger personeli ilgisiz buluyorsaniz info adreslerine sikayet edin. Ama olay cikarinca cozulmez benim dedigim o
İnsiyatifi dahilinde olsa bile eminim kii yardımcı olmazlardı. Dedikleri tek şey 15 gün içinde size mesaj gelir.

Ama iade sürenizi gecmişsiniz anladığım kadarıyla. Hem her Ayakkabk her ayaga uygun olmuuor maalesef, bu imalat kaybaklı olduğu anlamına gelmez.

Ama iade sürenizi gecmişsiniz anladığım kadarıyla. Hem her Ayakkabk her ayaga uygun olmuuor maalesef, bu imalat kaybaklı olduğu anlamına gelmez.
Şu şekilde açıklayayım. Ben 4 Ağustosta aldığım bu ürünü değişim için götürdüm çünkü üzerinde losyon lekeleri vardı ve o ayakkabının gelmesi 10 günü buldu. Fişte 4 Temmuz yazsa da asıl ayakkabı 14 Temmuz gibi geldi elime. Ve ayakkabı değişimi için 11 Ağustosta gittim.
Aslında 1 ayı geçse de benim o ayakkabıyı beklemem felan epey sürdü.

Benim dolabımda sayısını unuttuğum birsürü ayakkabı var can acısından giyemediğim
İnci gibi markaların kendine has özellikleri olur, model, kullanılan deri, topuk boyu
Bunların size uymaması ayakkabının hatalı olduğunu göstermez
Evet canınız yandı ama bu imalat hatası değildir, size uymamasından kaynaklanır
Ve giydiğiniz ayakkabıyı çok büyük problem yoksa değiştirmezler

Benim dolabımda sayısını unuttuğum birsürü ayakkabı var can acısından giyemediğim
İnci gibi markaların kendine has özellikleri olur, model, kullanılan deri, topuk boyu
Bunların size uymaması ayakkabının hatalı olduğunu göstermez
Evet canınız yandı ama bu imalat hatası değildir, size uymamasından kaynaklanır
Ve giydiğiniz ayakkabıyı çok büyük problem yoksa değiştirmezler
Müşteriye satış yapana kadar 40 takla atıp daha sonra sattığı ürüne dair müşteri memnuniyeti sağlamalı bence. Bu ayakkabı bana uygun değil diye 4 gün açık ayakkabı giymek zorunda kaldım.

Ayni marka ayyakabidan anneme almistik.ayyakbinin tekinde dediginize benzer leke vardi magazaya goturduk hemen degistiler boyandiktan sonra sicak firina verilmemis o yuzden olmus o lekeler

Müşteriye satış yapana kadar 40 takla atıp daha sonra sattığı ürüne dair müşteri memnuniyeti sağlamalı bence. Bu ayakkabı bana uygun değil diye 4 gün açık ayakkabı giymek zorunda kaldım.

Bende aynı şeyi yaşıyorum
Bunu siz bilebilirsiniz, satıcının suçu yok
Defalarca ayakkabı aldım, kışın indirimden aldığım ayakkabılar yazın ayağıma olmadı ama hata benim
Müşteri memnuniyeti diye her itiraz edenin ayakkabısını değiştirselerdi merkeze nasıl hesap verirlerdiki?
Zaten karar mağazanın değil, yönetimindir, kurumsal firmaların özelliği de budur
Hepsi satış eğitimi alır, işlerini iyi yapar ama insiyatif yetkileri yoktur, ztn ayakkabının size uygun olmamasının onlarla hiç bir ilgisi yok.
Bence belirli bir marka belirleyin ve oradan şaşmayın, belliki ayakkabı konusunda sorun yaşayacaksınız.
Ben incinin kapısından içeri giremiyorum bile, denerken canım yanıyor nasıl alıp gezeyim

Öncelikle geçmiş olsun ,

Ben Greyderin ayakkabılarını çok beğenirim,oradan aldığım her ayakkabı olmasa da birinden biri kesin vurur,hatta geçen sene ayağım yara oldu,enfeksiyon kaptı ayağım şişti,antibiyotik kullanmak zorunda kaldım,1 hafta terlik giydim.Gerçek deri olduğu için ayağın şeklini alması zaman alıyor ve sonrasında tekrar vurmuyor ayakkabı.Hatta uyarı yazısı gördüm mağazada,yeni ayakkabılar ayağın şeklini alana kadar vurabilir şeklinde.Yeni aldığımda ayağımın arkasını vurabilir ama başka yerden ayakkabı almak istemem sonrasında çok rahat ediyorum çünkü:)

Ünlü bir markanın pantolunuda sıkıntı yaşadım değiştirdiler aynı ürünü aldım.Gene aynı sıkıntı oldu gene gittim ve gayet güleryüzle karşıladılar.Başka şey alın isterseniz yada farklı bir rengini verelim dedi.Hiç bir sorun çıkarmadılar.Bende farklı bir ürün aldım.Aynı şekilde gene başka bir firmadna aldıgım pantolunum diekt gittim ya ürün alın yada para iadesi yapalım dediler.Bende para iadesi istedim ve hiç bir skıntı yaşamadım gene sizin dediğinizde büyük bir firma neden böyle bir şeyle karşılaştınız ki anlamadım.Ama şöyle bir durum var benim aldıklarım hep kusurlu ürün ilki rengi soldu gene aldım gene soldu.Acaba yerine başka ürün almayı teklif etseniz.

Back
X