Ayakkabının kutusu felan da hasarlıydı. Aynı şehirde başka bir şubeden 14 günde gelmesi de cabası. Tamam bayram tatili girdi araya ama yinede oda çok uzun bir süreçti.Benzeri falan degil, bence sizin verdiginizi size geri vermisler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayakkabının kutusu felan da hasarlıydı. Aynı şehirde başka bir şubeden 14 günde gelmesi de cabası. Tamam bayram tatili girdi araya ama yinede oda çok uzun bir süreçti.Benzeri falan degil, bence sizin verdiginizi size geri vermisler.
Ben bu kadar acıtan bir ürünü kullanmak istemiyorum ki verdiği hasar da ortada. Müşteri memnuniyeti hakkımı kullnmak istiyorum.Igneleyici bir uslupla konusmadim. Ederi ne kadar olursa olsun her babet vurur, acitir
İnsiyatifi dahilinde olsa bile eminim kii yardımcı olmazlardı. Dedikleri tek şey 15 gün içinde size mesaj gelir.O hanimin dedigi bu degil. İade icin olay cikartin diyor. Konu sahibiyle ilgilenmedikleri icin degil.
Magaza yoneticileri belli bir yere kadar iade degisim konusunda insiyatif sahibidirler ayrica. Ama yapamayacaklari seylerde mecbur merkeze sormak durumundadirlar. Eger personeli ilgisiz buluyorsaniz info adreslerine sikayet edin. Ama olay cikarinca cozulmez benim dedigim o
Peki. İnsallah olumlu cevap alirsinizda paraniz bosa gitmez...İnsiyatifi dahilinde olsa bile eminim kii yardımcı olmazlardı. Dedikleri tek şey 15 gün içinde size mesaj gelir.
Teşekkür ederim, inşallahPeki. İnsallah olumlu cevap alirsinizda paraniz bosa gitmez...
Şu şekilde açıklayayım. Ben 4 Ağustosta aldığım bu ürünü değişim için götürdüm çünkü üzerinde losyon lekeleri vardı ve o ayakkabının gelmesi 10 günü buldu. Fişte 4 Temmuz yazsa da asıl ayakkabı 14 Temmuz gibi geldi elime. Ve ayakkabı değişimi için 11 Ağustosta gittim.Ama iade sürenizi gecmişsiniz anladığım kadarıyla. Hem her Ayakkabk her ayaga uygun olmuuor maalesef, bu imalat kaybaklı olduğu anlamına gelmez.
Müşteriye satış yapana kadar 40 takla atıp daha sonra sattığı ürüne dair müşteri memnuniyeti sağlamalı bence. Bu ayakkabı bana uygun değil diye 4 gün açık ayakkabı giymek zorunda kaldım.Benim dolabımda sayısını unuttuğum birsürü ayakkabı var can acısından giyemediğim
İnci gibi markaların kendine has özellikleri olur, model, kullanılan deri, topuk boyu
Bunların size uymaması ayakkabının hatalı olduğunu göstermez
Evet canınız yandı ama bu imalat hatası değildir, size uymamasından kaynaklanır
Ve giydiğiniz ayakkabıyı çok büyük problem yoksa değiştirmezler
Müşteriye satış yapana kadar 40 takla atıp daha sonra sattığı ürüne dair müşteri memnuniyeti sağlamalı bence. Bu ayakkabı bana uygun değil diye 4 gün açık ayakkabı giymek zorunda kaldım.