Hakkımızda Hayırlısı Olsun :(

TazeYumurta

İZMİR
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
451
2
96
sorunlar problemler derken pamuk ipliğine bağlandık ve olan oldu pes ettim tamam artık dedim biraz görüşmesek daha ii olcak dedi ve galiba bitti kızlar sanırım nişanlımla ayrıldık ama ben beni seven ailem olduğu için çok şanlıyım hep destek olup yanımda durdukları için anladım ki hatalarla suçlarla insanı birtek ailesi sevebiliyor. mafoldumbenmafoldumben

düğün hemen olsun dediler babam hemen olması mümkün değil dedi birde nişanlım bana başka annesine başka demiş dün akşamda 2 aile kavga noktasına geldi bende pes ettim dedim çünkü gerçekten dayanamıyorum artık

düğün tarihi yüzünden de ayrılınmaz ki çok mu uzun nişanlı kaldınız? ah şu nişanlılık dönemi bide en güzel zaman derler en sancılı dönem bence

Hayırlısı olmuştur umarım.
Olanda da olmayanda da vardır bir hayır.
Çözümlenebilecek durumlarda bu tarz ayrılıklar üzer beni.
Ama çözülemeyecek, ağır şeylerde de, özellikle nişanlınız da
sahip çıkmıyorsa birşeylere, emek vermiyorsa,
nişanlılık döneminde bitmesi daha iyidir.
Hayırlısı olur inş.

TazeYumurta eski konularını biliyorum nişanlın mail atıp, ne yasadınız diye eski sevgiline soruyo,daha burdan belli senin dediklerini kaale almadığı....

Düğün tarihi konusunda da bak sen nasıl istiyorsun o ailesine nasıl aksettiriyo

Bir bardak fırtınada boğulmak bu olsa gerek....

dugun tarihi yuzunden benden vazgecebilen adam bana yalvarsa dunyalari serse onume zaten evlenmem artik..uzulursun mutlaka gecen zamanina bi sure canin yanar ama unut gitsin derim

saolun kızlar çok saolun gerçekten çok üzülüyorum çünkü ben çok çok çoooookkkk emek verdim herkes verir elbette ama ben bi başka uğraştım, şimdi aramıyo sormuyo dönmezse aramazsa sormazsa bende arayıp sormıcam napayım allah hakkımda hayırlısını versin :2:

böyle ufak bir mevzuda bile ipler koptuysa daha bağlanmaz.bağlasanda eskisi gibi sağlam olmaz...üzülmeyin Rabbim hep hayırlısını verirmiş

eski konularını okudum zaten değişik bi kişiliğe sahipmiş nişanlınız eski erkek arkadaşınızdan sizi sordurmuş, kıskançlık krizlerine girmiş, önceki ilişkilerinizi deşmiş... hakkınızda hayırlısı evlenseydınız daha büyük sorunlar çıkacaktı belkı de. ne güzel aileniz arkanızda

allaha binlerce şükür ailem sabahtan beri arıyolar babam annem şükür seviyolar seviliyolar ama bizim bu hale gelmemize sebep olanlar utansın ya gerçekten utansın allahım hakkımda hayırlsı neyse onu versin

Senin çok sevdiğini biliyorum,ne kadar emek verdiğini de,nişanlın o kadar eminki sevginden bir süre görüşmeyelim deme cürretinden bulunuyo,aslında bunu sen demen gerekirken
Senin gibisini bulamaz o nişanlı müsveddesi

Son düzenleme:

teşekür ederim canım çok saol gerçekten insan bir defa aşık olurmuş ve bende oldum bunu hayatımın sonuna kadarda sürdürmek istedim ama nasip senağlamasenağlama

Şuna yürekten inanıyorum ki sorun olarak karşımıza gelen sınavlar bizim kaderimizin parçası oluyor aslında a.s
Karşı geldikçe bu sorunlara, sorunlar farklı hal aldıkça neden böyle oldu neden ben neden dedikçe durumlar dedikçe bizim için hayırlı olana her gün bir adım daha attığımızı fark etmeyebiliyoruz...
Daha önceki sorunlarını da göz önüne alırsak aslında hayırlısının sizin için ayrılmak olduğunu görebilirsiniz... a.s
Şu an evlenme tarihi kıskançlıklar vs hepsi bir bahane ayrılmanız için...
Sizin yolunuz bir olmamalıymış demek ki...
Bunun değerini şimdi değil ileride anlayacağınızı düşünüyorum...
Hakkınızda hayırlısı olsun...

çok teşekür ederim ama işte yolumu onunla birleştirmek için çok çaba sarf ettim ama olmadı olmuyo

teşekür ederim canım çok saol gerçekten insan bir defa aşık olurmuş ve bende oldum bunu hayatımın sonuna kadarda sürdürmek istedim ama nasip senağlamasenağlama

Bende aşkın bir kere yaşanıldığına inanlardanım ama aşk evliliği yapıp mutsuz olacağıma

Mantık evliliği yapıp huzurlu bir hayat yaşamayı tercih ederim

Ama o seni bırakmazsa senin onu bırakmayacağından da eminim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…