inşallah canım.Allahın hesabı vardır inşallah.Sen etmiş olsan bile yaradanın bir hesabı olduğuna inanıyorum.
Yerinde olsam görüşmeyi falan minimuma indiririm. Yani benle alakalı yorum falan yapmasına izin vermem.
Kimseyi zorla baba yapamazsın, kimseye zorla sorumluluk yükleyemezsin.
evet başlığı hatalı açmışım fark ettim ben de.Başlığı okuyunca siz birinin hakkını yediniz sandım
Sizden uzak olsun ona en büyük ceza sizin mutlu huzurlu ayakları yere sağlam basan bir hayat yaşamanız olacaktır
toparladım inanın.sadece kendimi çok ezdirmiş olduğumu şu an net görüyorumİlahi adalete çok inanıyorum.
Ama önce sen kendini toparla.
Su akar yolunu bulur inşallah.
biraz anlatır mısınız yaşadıklarınızı?Bende sizin gibi ilahi adaletin tecelli etmesini bekliyorum sabırla ...
Geçmiş gitmiş senden. Bu saaten sonra sana muhteşemsin dese nee , berbatsın dese ne ? Direkt net tavrını koy. O artık senin kocan değil , sana hiç bir kötü söylemde bulunamaz.inşallah canım.Allahın hesabı vardır inşallah.
yok kalben pişman olduğunı zannetmiyorum.maddi olarak da zararım elbette oldu.Bir de çok dindardır.Yazdıklarınız içimi rahatlattı.İnşallah Allah hakkımı alır ondan.Misal maddi bir zararin var mi ? Boyle bir durumda karsilikli helal icin bunun diyeti de odenmeli.
Ayrica Kul hakkinin taksimi genelde bu dunyada yapilmali,inanc sahibi kimselere gore ahirette bu durum daha cetrefilli oluyor.
Zaten sen helallik verdiginde,eski esin gercekten yaptiklarindan utanip icinden gelerek soylemediyse,kendince bir vicdan azabi cekmediyse sen affetsen bile bir yerden cikiyor.
Bilemiyorum anlatabildim mi..
Ama sen uygununu yapmissin,genelde kul hakkini kul kapar.
Burada kistas karsidaki kisinin kalben yaptiklarindan utanip affedilmek istemesiyle dogru orantilidir.
yok yanlış anlattım sanırım şimdi demiyor eskiden evliyken diyordu.Geçmiş gitmiş senden. Bu saaten sonra sana muhteşemsin dese nee , berbatsın dese ne ? Direkt net tavrını koy. O artık senin kocan değil , sana hiç bir kötü söylemde bulunamaz.
E abla o zaman niye takılı kalıyorsun. Yaşa hayatını yahu. Kısa hayat valla bak.yok yanlış anlattım sanırım şimdi demiyor eskiden evliyken diyordu.
özel olmazsa anlatır mısınız ne yaşadınız ne gördünüz?Ben boşanmadım ama ilahi adaletin tecelli ettiğini çok gördüm. Hem de kat kat fazlasıyla. Kimsenin yanına kalmıyor merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?