- 12 Şubat 2011
- 803
- 1.515
- 313
- Konu Sahibi Live_Your_Life
-
Merhaba sadece bir sorudur dert degil:)Birine aylar önce bir sebepten cok kırıldıniz gunlerce kendi kendinize aglayip psikolojik olarak kotu hissettiniz kendinizi. Sizi o zamandan bugune hic arayıp sormayıp Özür dilememis olsun.sonra o kişi bir whatshapp grubu acip sizi de ortak dostlari da ekleyip topluca helallik istese ne yazardınız?
heheTanrım kötü kullarini sen affetsen ben affetmem şarkısını yollarim anlar heralde insansa....
on gun oldu grubu acalı ve o gunden berı tek kelıme yazmadım oraya.Hiçbir şey yazmazdım
ruhumu söküp almadı tabıkı ama helallık ıstemeyı bılen 7 ay gıbı bır sure en azından cıkıp ozur dılemese dahı bır merhaba bır hal hatır sorabılmelı degıl mı ??? kı ben de dıyebıleyım sana kırgınım vs vs.Ruhumu söküp almadıysa affeder, helal ederdim. Niye etmeyeyim?
7 aydır susuyorum...Susardım.... En güzel cevap kaale almamak yok saymaktır...
7 aydır ben en azından bır nasıl hıssedıyorsun bır kusura bakma duymayı ısterdım...artık ıstemıyorum cunku ustunu cızelı cok oldu..o gunden bugune hıcbırsey demeyen ınsan grup acıp helallık ıstıyor umreye gıdecekmıs galıba...on gun oldu grubu acalı ben tek kelıme dahı etmedım aslında benı gruba dahıl ettıgı an agzıma gelenı saydırıp cıkacaktım sustum.gruptakılerın olan bıtenden haberı var mı bılmıyorum ve cunku kımseyle onunla ılgılı konusmadım Allaha havale ettıgım ıcın...Eskiden affederdim, artık etmiyorum, alttan aldıkça paspas muamelesi görüyorsunuz, görevinizmiş gibi görülüyor, basan geçiyor, saygı vs hak getire. Hiç cevap yazmazdım, beni yok sayana ben niye cevap yazayım ki, hele de toplu mesajla helallik istemek? Kampanya düzenler gibi. Allah affetsin deyin geçin :)
degıl mı ıste bunu demek ıstıyorum.hatanı bılıyorsun hellalık ıstemeyı de. o zman bır ozur dılerım bır kusura bakma demek cok mu zordu ???Uyanığa bak derdim ! Biri helallik istiyecekse önce kibrini bırakacak ve karşıma dikilip hatalarını söylicek sonra helallik istiyecek ! Yok grupmuş yok msj'mış ne kadar ucuz ve samimiyetsiz davranışlar. Hiç bir şey yazmazdım.
Kesinlikle etmezdim,zaten kinciyim yapılanı sittin sene unutmayıp ,aşırı bir davranışı olmuşsa o sormadan hakkımı helal etmiyorum derim daha önce dediğim gibi :)
hakkımla kımseyı tehtıt etmedım ben de Allaha havale ettım..ama ıcınde kırgınlıkların bırıkmısken en azından araya onca zaman gırmeden bır ozur dılerım dese bagrıma basardım...Hayatta hiç kimseyi hakkımla tehdit etmedim, etmemde. Allah rızası için helal ederim gider, gerisini Rabbimle halleder. Ahirette bi de helal etmediklerimle uğraşamam. Helal edince kul hakkı düşer ama günahın cezası bakidir, Allahın vereceği cezaya güvenirim ben
ben de eklı olmadıgı ıcın bılemeyecegımFacebook tan helallik istegi gondermis mi bari ?
benım de gonlumden gecen de oyleydı ama yazıp yazmamak konusunda tereddutteyım.Sanalda hellallik istemeleri hos degil karşınıza çikip ciddi bir sekilde isteselerdi.uzak bir mesafedelerse telefon acip konussallardi.Bunu kendilerine de mutlaka söyleyin.
Ben olsaydim affederdim Allah rizasi icin ve Allaha havele ederdim.
ne oldugunu yazmakla yazmamak arasında gıdıp gelıyorum... bılmeye hakkınızın oldugu bır seyı en bastan anlatmaması yuzunden aylarca kendı kendınıze aglayıp psıkolojık olarak yıpranmanız ve gercegı ondan degıl baskasından duymanız dıyeyım..olayın ne olduğuna bağlı.
aklıma ılk o gelmıstı ama haklıyken haksız duruma dusmek ıstemedım elıme fırsat gectı aylar sonra...Gruptan cikardim aninda
Yoo asil haksiz olan o. Ne demek emrivaki yapip beni gruba alacak birde helallik isteyecek. Yanliz yine boyle bir programda dinlemistim. Dilin helal olsun diyip kalbin demezse ki onuda Allah biliyor yinede ahirette senin hesabin karsisina cikarmis.aklıma ılk o gelmıstı ama haklıyken haksız duruma dusmek ıstemedım elıme fırsat gectı aylar sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?