- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.690
- 398
- Konu Sahibi Live_Your_Life
-
yalnız suna acıklık getıreyım.umreye gıdecegını grupta bırılerıne yazmıs bıkac gun once. dun gece de bu zamana kadar kırdıkları ıcın ozur dıleyıp helallık ıstemıs..benım ıstedıgım bu degıldı ozur dılemek ıcın 7 ay boyunca beklemesı yada umreye gıdıyor olması gerekmezdı kı bunu her zaman dıle getırmeye fırsatı vardı ben onun bır grup acıp topluca ozur dıleyıp helallık ıstemesını abes buldum bana bırebır yazsa agzımı acacagım belkı de affedecegım hemen ama grup da bıseyler dersem de herkes haberdar olacak kı unutmaya calısıyorum aklıma geldıkce delırcek gıbı hıssedıyorum..Ozur yok, gonul alma yok ama helallik isteme var. Haydi oradan!
evet oyle de yapılabılır degıl mıAffetmek istiyorsan içinden affet hakkını helal et ama o grupta yazma sus
ıkılemlerdeyım ben debiraz düşündüm de sanırım etmezdim
bılemeyıcem ya benden baska grubu actıgından berı cıtı cıkmayanlar da vartepkisiz kalırdım ve gruptan cıkardım eğer gercekten kırgın isem
gruptaki herkesten mi bunu istiyor
ne çok kişiyi kırmış
evet oyle de yapılabılır degıl mı
yalnız suna acıklık getıreyım.umreye gıdecegını grupta bırılerıne yazmıs bıkac gun once. dun gece de bu zamana kadar kırdıkları ıcın ozur dıleyıp helallık ıstemıs..benım ıstedıgım bu degıldı ozur dılemek ıcın 7 ay boyunca beklemesı yada umreye gıdıyor olması gerekmezdı kı bunu her zaman dıle getırmeye fırsatı vardı ben onun bır grup acıp topluca ozur dıleyıp helallık ıstemesını abes buldum bana bırebır yazsa agzımı acacagım belkı de affedecegım hemen ama grup da bıseyler dersem de herkes haberdar olacak kı unutmaya calısıyorum aklıma geldıkce delırcek gıbı hıssedıyorum..
canım yandı benım...cok agladım kendımı degersız hıssettım...bu surede ıkı defa sokakta yanımdan gectı hatta cantasıyla koluma carparak hemde..kalakaldım...Evet tabiki yapılır sen içinden affetmek istiyorsan affet senin için rahatlar ama yazma hatta gruptan çık
neden mesela?ben ederdim
gönlüm razı degıl agzımla da soyleyesım gelmıyor orta yerde... benım yasadıgımı ordakıler bılmıyor da hellalıgıme nıye sahıtlık yapsınlar degıl mı ??Umre öncesi çakallıktan başka bir şey değil bu.
Hem ağzınızla hakkınızı helal etseniz ne olacak gönlünüz razı olmadıktan sonra?
uğraşmak istemediğim için canım. boş ver yani .. ben olsam fazla değer verdiğim için kendime kızardım ve helal ederdimki bidaha karşıma gelmesin..canım yandı benım...cok agladım kendımı degersız hıssettım...bu surede ıkı defa sokakta yanımdan hatta cantasıyla koluma carparak hemde..kalakaldım...
neden mesela?
gönlüm razı degıl agzımla da soyleyesım gelmıyor orta yerde... benım yasadıgımı ordakıler bılmıyor da hellalıgıme nıye sahıtlık yapsınlar degıl mı ??
Facebook tan helallik istegi gondermis mi bari ?
evet anladım:) duygularımla oynandı ıcten cok kırıldım....Herşeye hakkimi helal etmem diyen insanlari itici bulsam da gercekten kirilmis hakki yenmis birinin de hakki helal etmeme hakkini kullanmasindan yanayim
Umarim anlasilmistir :)
cok asırı sevdıgım bırı degıldı ama deger verıyordum yanı saygım vardıÇok kirildigimve sevmediğim biriyse sessiz kalirdim ama kirildigim fakat sevdiğim biriyse helal ederdim. Zaten Allah'in adaleti sasmayacak nasilsa
susardım
Cevap vermezdim.Mesajla mı olur helallik açsın telefonu konuşsun varsa.
susuyorum... yolu acık olsun ..benden yana uzak olsun.. hakkım var mı ustunde yok mu en ıyı Allah bılır.. vıcdanen rahatsız hıssetseydı dırekt bana bır gun olsun yazardı kı o gune kadar aramızda hıc olumsuz bır sey olmadı dınledım yıne dınlerdım..dılım helal etse de gonlum elvermıyor..ınsanlar ogrenmelıler kalp kırmanın kolay bırsey olmadıgını herkesın aynı hıssetmeycegını canımızı sokakta bulmadıgımızı ıstedıklerı gıbı ıncıtmemelerı gerektıgını ogrenmelıler...Helal ettim desenizde içinizden gelmediyse yapacak bir şey yok.
Ama bence edin uğraşmayın çok fazla. İnsanın bu tür şeyleri içinde tutması çökertiyor yine kişinin kendini.
Benim de eskiden bu tür bir şey var her fırsatta arar yoklar vicdanı rahat etmiyor çünkü ama o aradıkça ben sinirleniyorum en iyisi helal olsun deyin geçin.
allah varken helal etmemek banamı dusmus helal edıyor ve ona havale edıyorum derdımMerhaba sadece bir sorudur dert degil:)Birine aylar önce bir sebepten cok kırıldıniz gunlerce kendi kendinize aglayip psikolojik olarak kotu hissettiniz kendinizi. Sizi o zamandan bugune hic arayıp sormayıp Özür dilememis olsun.sonra o kişi bir whatshapp grubu acip sizi de ortak dostlari da ekleyip topluca helallik istese ne yazardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?