- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Ben de ekip lideriyim ve normalde sorunlarin tek tarafli ciktigi yalnizca bir olay yasadim benim ekibimde su ana kadar. Genellikle boyle durumlarda iki taraf da hatali oluyor, ve iletisim problemi ya da ofke kontrolsuzlugu yasaniyor. Benim ekibimde olsa mesela bu olay iki taraf da zorunlu terapiye gonderilirdi, biri etkili iletisim biri ofke kontrolu ile ilgili sirket ici egitimlere katilmak zorunda kalirdi. Tabii ben yurtdisinda kurumsal bir sirketteyim, Turkiye'de bir devlet dairesi icin bunun utopik oldugunun farkindayim ama oncelikle iki tarafin da kazandirilmaya calisilmasi gerekiyor. Yakip yikmak en kolayi.
türkiye de globalliğe geçiş sürecindeki bir kurumsal firmadayım, bizim için bile ütopik malesef. fakat olması gereken bu anlattığınız.
ve aynen kesinlikle hiçbir olay kolay kolay tek taraflı çıkmaz. çıkıyorsa, olayı yaratan kişi yüksek ihtimal ciddi psikolojik rahatsızlığı olan biridir bence hatta.
newton yüzyıllaaaaar önce her tepki bir etkiden doğar demiş neticede.
bu arada asla "üzerine yürüme" şeklinde tutumları doğru bulmuyorum. kadın-erkek farketmez, insana yakışmaz.