haklı mı haksızmıyım ne olur cevap verin

egesokak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
48
2
28
Trabzon
kayınpederim ve kaynım beraber çalışıyorlar yani herşey ortak
kayınpedirim tarlası var yazın 15tl civarı buğday parası alıyor ordan
kaynım eşinden boşanmış ama olan parayı eşine ve çocuklarına gönderiyor
sadece kendi payına düşen değil zorla yalan dolanla kaynatamdan para alıyor
benim eşim ayrı çalıştığı için bize hiçbir şekilde para verilmiyor
kaynanam ise evinin temizlik işlerini ise benim yapmamın uygun olduğunu söylüyor
çok şükür eli ayağı sağlam ve gelirleride de var
bende ilk zamanlar ediyordum ama şimdi etmiyorum çünkü olan parayı sayın eltim ve çocuklarına harcıyorlar
ben bu durumda kendimi enayi gibi hissettiğim için yapmamam kararı aldım
temizlikçiye para vermek gereksizmiş ona göre geln ne güne duruyor diyor
bende tavır alınca kendice tavırlı bana
haksız mıyım sizce?

Temizlik konusunda haklısınız ama para konusunda haksız olduğunuzu düşünüyorum.Kaynınız eşinden boşandı,çocuklardan değil.

Gelin hizmeticisi degil... biri bunu kaynana akseddirde iyi olucak.
Eltine ve cocuklarına verilen parada sizi alakadar etmezki.

Temizlik konusunda haklısınız ama para konusunda haksız olduğunuzu düşünüyorum.Kaynınız eşinden boşandı,çocuklardan değil.
çocuklarına vermesi konusunda şikayetçi değilim hatta para bile istemiyorum
sadece benim burda düştüğüm durumdan şikayetçiyim
hatta dedim anne kusura bakma her ay ayır yarım gün 40 tl ye geliyor kadın evi temizlemeye
bana diyorki çok mu paramız var

Beraber çalışıyorlarsa, parayı kendi aralarında bölüşmeleri normal değil mi? Kayınvalideler zaten gelinlerinden genel de iş beklerler, bunun diğer konuyla alakasını bulamadım.

Eltine verilen para sizin caninixi sikmasin .onlar ortak calisiyor .aralarinda paylasiyorlardir.temizlik konusunda birsey diyemem . Kadin tutulabilir.

O parayı ne siz kazanıyorsunuz ne de eşiniz. Kaynınızla kayınpederiniz beraber çalışıyor, aralarında anlaşmışlar parayı kaynınız alıyor, olay bu kadar basit. Sizin bu paranın lafını yapmanız hoş değil.

Temizlik konusunda haklısınız, madem paraya ihtiyacınız yok temizliğe bi kadın çağırırsınız, hem birileri de para kazanır sayenizde.

Alintida tirnak icine aldigim kisimlara dikkat lutfen.
Siz para istemiyosunuz evet ama o paranin eltinize ve cocuklara gitmesinden rahatsizsiniz. Sizin asil sikayetiniz bu bence. Bosandi ama para gonderiyo demissiniz e herhalde gondericek essek degilse. Bunun amasi yok yani. Sayin eltim ve cocuklarina harcaniyo diyosunuz. O para eltinize ve cocuklarina gonderilmese bi kosede dursa sikayet etmezsiniz bence bu durumdan. Ki kendiniz de diyosunuz ki eltime para gonderildigi icin bu durumda ben kendimi enayi gibi hissediyorum. Eltinize gonderilen parayla eve temizlik icin para ayrilip ayrilmamasi ayri seyler. Sizin hakli oldugunuz tek nokta temizlik konusu.

Bence lafı çevirmeyin olay para:
kaynanam ise evinin temizlik işlerini ise benim yapmamın uygun olduğunu söylüyor
çok şükür eli ayağı sağlam ve gelirleride de var
bende ilk zamanlar ediyordum ama şimdi etmiyorum çünkü olan parayı sayın eltim ve çocuklarına harcıyorlar

Bahsettiginiz olaylarin birbiriyle baglantisi yok.paralari olsun olmasin eltiye gitsin gitmesin temizlik sizin isiniz degil.hani oyle bi bahsediyosunuzki aydan aya bana para versin oyle yapayima baglanacak sonu gibi.baska turlu bu iki konu kesismez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…