demek istediğim eltime veye çocuklara para gönderilirken para sıkıntısı yokAlintida tirnak icine aldigim kisimlara dikkat lutfen.
Siz para istemiyosunuz evet ama o paranin eltinize ve cocuklara gitmesinden rahatsizsiniz. Sizin asil sikayetiniz bu bence. Bosandi ama para gonderiyo demissiniz e herhalde gondericek essek degilse. Bunun amasi yok yani. Sayin eltim ve cocuklarina harcaniyo diyosunuz. O para eltinize ve cocuklarina gonderilmese bi kosede dursa sikayet etmezsiniz bence bu durumdan. Ki kendiniz de diyosunuz ki eltime para gonderildigi icin bu durumda ben kendimi enayi gibi hissediyorum. Eltinize gonderilen parayla eve temizlik icin para ayrilip ayrilmamasi ayri seyler. Sizin hakli oldugunuz tek nokta temizlik konusu.
İkisi aynı şey değil...demek istediğim eltime veye çocuklara para gönderilirken para sıkıntısı yok
ama temizliğe gelince 2 küçük çocuğumla benim gitmem mi uygun
demek istediğim eltime veye çocuklara para gönderilirken para sıkıntısı yok
ama temizliğe gelince 2 küçük çocuğumla benim gitmem mi uygun
aynı şey aynı şey de anlatamamış tam;İkisi aynı şey değil...
eşinizin ailesi size para vermek zorunda değiller ,paralarını istedikleri gibi harcarlar. sizde onların evlerini temizlemeye ve yardım etmeye mecbur değilsiniz .tavır alırlarsa alsınlar.onlar tavır almasın diye sen kendini mi yıpratacaksın.kayınpederim ve kaynım beraber çalışıyorlar yani herşey ortak
kayınpedirim tarlası var yazın 15tl civarı buğday parası alıyor ordan
kaynım eşinden boşanmış ama olan parayı eşine ve çocuklarına gönderiyor
sadece kendi payına düşen değil zorla yalan dolanla kaynatamdan para alıyor
benim eşim ayrı çalıştığı için bize hiçbir şekilde para verilmiyor
kaynanam ise evinin temizlik işlerini ise benim yapmamın uygun olduğunu söylüyor
çok şükür eli ayağı sağlam ve gelirleride de var
bende ilk zamanlar ediyordum ama şimdi etmiyorum çünkü olan parayı sayın eltim ve çocuklarına harcıyorlar
ben bu durumda kendimi enayi gibi hissettiğim için yapmamam kararı aldım
temizlikçiye para vermek gereksizmiş ona göre geln ne güne duruyor diyor
bende tavır alınca kendice tavırlı bana
haksız mıyım sizce?
Ben torunların rızkıyla temizlikçiye verilen parayı aynı tutamıyorum.Konu sahibi kayın v.deye tavrını ortaya koysun,temizliğe gitmesin,devamını kayın v. düşünür..aynı şey aynı şey de anlatamamış tam;
yani diyor ki aslında konu sahibi onlara göndermeye para var da temizlikçiye mi yok?
100 lira az gönderip temizlikçi tutsunlar, böyle söyleyin kayınvalidenize... lafı da dolandırmayın iki çocuğumla ben kendi evime yetişemiyorum sizin eve nasıl geleyim, gelemem diyip kestirip atın.
Ben torunların rızkıyla temizlikçiye verilen parayı aynı tutamıyorum.Konu sahibi kayın v.deye tavrını ortaya koysun,temizliğe gitmesin,devamını kayın v. düşünür..
Ben yapsın demiyorum ki,ama torunlara verilen paraya karışmak da haddi değil bence..valla kayınvalidenin temizlikçiye verecek parası yoksa bu kızdan da beklemeyecek ya da olan parayı yağdırmayacak. ben ilk mesajdan eltiye normalden fazla bir para gönderildiği anlamını çıkardım o yüzden bunu yazdım. ayrıca ona bakarsan bizlerin eve aldığı temizlikçinin ücretini de rızkımızdan kesip vermiyor muyuz?
yani durumun yoksa kendin yaparsın varsa da temizlikçi çağırırsın bedava hizmetçi mi bu kız?
kayınpederim ve kaynım beraber çalışıyorlar yani herşey ortak
kayınpedirim tarlası var yazın 15tl civarı buğday parası alıyor ordan
kaynım eşinden boşanmış ama olan parayı eşine ve çocuklarına gönderiyor
sadece kendi payına düşen değil zorla yalan dolanla kaynatamdan para alıyor
benim eşim ayrı çalıştığı için bize hiçbir şekilde para verilmiyor
kaynanam ise evinin temizlik işlerini ise benim yapmamın uygun olduğunu söylüyor
çok şükür eli ayağı sağlam ve gelirleride de var
bende ilk zamanlar ediyordum ama şimdi etmiyorum çünkü olan parayı sayın eltim ve çocuklarına harcıyorlar
ben bu durumda kendimi enayi gibi hissettiğim için yapmamam kararı aldım
temizlikçiye para vermek gereksizmiş ona göre geln ne güne duruyor diyor
bende tavır alınca kendice tavırlı bana
haksız mıyım sizce?
kaynata kim onu anlamadım ben
kaynata= kayın + ata
kayın: arapçada kayn, ya da kayum : "yerine geçen " demektir...
eşinin kaynı,eşinin yerine geçen anlamındadır...tabii ailesinin gözünde:) yani eşinin kardeşidir.....
ata: baba,büyük
kayın ata : eşin erkek kardeşinin atası...yani babası.... yani eşinin babası.... yani kayın peder
öğretmenliğim tuttu kusura bakma2 ay tatil uzun geldi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?