Haklı mı?

elifcikkk16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
112
4
33
Bursa
Merhaba

İlkokul yıllarımı birlikte geçirdiğim arkadaşım G.. ile lisedede aynı sınıftaydık arkadaşlığımız güzeldi 9.sınıfta Y... ile tanıştık arkadaşlığımız güzeldi arada sürtüşmeler olsa bile..

11.sınıfa geldiğimizde G...nin tripleri yüzünden tartıştık. Twitterdan attığı tweetler üzerinden. Onun Y... e yazdıklarını ben üzerime alındım, alınmışım. 1 yıldır konuşmuyorduk ve 2 gün önce bana mesaj attı. ' Seni çok özledim o yazdıklarımın hiçbiri sana değildi, beni yanlış anladın hep rüyalarımda görüyorum benim tek üzüldüğüm sensin.' Bende çok özledim ve aramızda affedilmeyecek bi durum kavga vs geçmedi. Sadece Y.. e ettiği hakaretler var. Neyse biz barıştık. Ben Y... e bunu söyledim. Bana söylediği 'sen benim en yakın arkadaşımdın, bunu yapmayacaktın.'

Haklı mı sizce ? Ona yanlış yapmış mı oldum? Şuan benimle konuşmuyor ve beni engellemiş, onlar kötü diye bende mi kötü olmak zorundayım? Sonuçta ben onu daha öncesinden tanıyorum

haklı değil tabiki..
ikisinin arasında ki sorundan sanane..
biri için diğerine küsme sakın..

arkadaşa katılıyorum ikisinin arasındaki soruna seni niye dahil ediyorlar. sen birini seçmek zorunda değilsin ikisiyle pekala konuşabilirsin

Diğer bir arkadaşıma söven bir arkadaşımla samimiyetimi keserdim. Bugün ona yarın sana...

Senin yasadiginin bir benzerini ben yasadim. Biz S... Y... ve ben ilkokulda ve lisede birlikte okuduk. Universiyeyi S.. kazanamadi disardan okudu. Y.. kazandi gitti bende onun yazdigi yeri yazdim sirf o orda diye yanina gittim. O kadar iyi arkadasligimiz vardi. Yurtta onunla ayni odada kalmazsak okumam burda bile dedim. O kadar ki yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi. Sonra Y.. ile S.. kucuk bi sebepten kustu. Ama ben ayni odayi paylasiyrm konusmaya devam ettim ki bnim sorunum yok neden kuseyim. Sonra Y.. ile ben de sudan sebeplerle tartistik, ciddi bi tartisma yasadik hemde. 1-2yil sonra Y.. ile S.. baristi ama ben hala Y.. ile konusmuyorum. Cok kirildim onu affetmem cok zor... Ama ben suan S.. onunla baristi diye kizmadim aldirmadim cunku herkes kendi hayatini yasar. Ki sen G.. yi daha onceden taniyorsun. Dogru yoldasin sakin haksiz miyim diye dusunme. Arkadasliklar kolay kurulmuyor. Bazen arada es vermek gerekiyo. Sonra daha kuvvetli bir bag ile tekrar baslayabiliyorsun. Umarim cok uzatip sikmamisimdir ama sen dert etme oldugun yoldanda sasma...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim, beni rahatlattın

Birak biraz yalniz kalsin kendi gelir sana tipis tipis :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…