Senin yasadiginin bir benzerini ben yasadim. Biz S... Y... ve ben ilkokulda ve lisede birlikte okuduk. Universiyeyi S.. kazanamadi disardan okudu. Y.. kazandi gitti bende onun yazdigi yeri yazdim sirf o orda diye yanina gittim. O kadar iyi arkadasligimiz vardi. Yurtta onunla ayni odada kalmazsak okumam burda bile dedim. O kadar ki yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi. Sonra Y.. ile S.. kucuk bi sebepten kustu. Ama ben ayni odayi paylasiyrm konusmaya devam ettim ki bnim sorunum yok neden kuseyim. Sonra Y.. ile ben de sudan sebeplerle tartistik, ciddi bi tartisma yasadik hemde. 1-2yil sonra Y.. ile S.. baristi ama ben hala Y.. ile konusmuyorum. Cok kirildim onu affetmem cok zor... Ama ben suan S.. onunla baristi diye kizmadim aldirmadim cunku herkes kendi hayatini yasar. Ki sen G.. yi daha onceden taniyorsun. Dogru yoldasin sakin haksiz miyim diye dusunme. Arkadasliklar kolay kurulmuyor. Bazen arada es vermek gerekiyo. Sonra daha kuvvetli bir bag ile tekrar baslayabiliyorsun. Umarim cok uzatip sikmamisimdir ama sen dert etme oldugun yoldanda sasma...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.