konu su kısaca anlatıyım benım annem sadece evı tasımamda temızlık ıcın gelır oda benım yogun ısrarlarıma dayanamaz 14 aylık bı kızım var kayın valdem elını surmez zaten herneyse bızde bugun ıftardan sonra tekrar temızlıge gıdecektık kı ıftar edelım ole gıdelım dedık neyse kaynanamda yalnız onuda cagıralm gelsın dedık.yemek hazırlıgı yapıyoduk.esım eve gec kaldı ve habersız bende ıster ıstemez tavır aldım..neyse o arada kaynanam ustune alındı ben arabamı surdurecek bırını bulu gıderımkı daha yenı barısmıstık etrafta sureklı benım dedıkodumu yapmasından dolayı mesafelıydım..neyse kaynanama cıkıstım nıye kendınden soz uyduruyosun dedım arkamı doner donmezde annem hemen ısını yapıyoruz bıde suna bak demezmı..ben buna kızmadım annem kaynanamı hıc sevmez kaynanam anneme o.... demıs ınsan...hemen benı satması ole zoruma gıttıkı zaten bahaneye bakıyor dedıkodumu etmek ıcın bende mınnet edeceksen gelme baskalarının annelerı neler yapıyor dedım ve kustu ıkısıde gıdıyoruz dedı bende gule gule dedım orttum kapımı..sımdı ıftar ettıler..sızce benım pskoljımmı bozuk??