Walla hera dibine kadar haklısın..
Ben de benzer şeyler yaşadım..inan ne altınların ne de o kayırdıkları çocukların hayrını görmüyorlar..fırsat bu fırsat kesinlikle taviz verme ama eşinle konuşup daha fazla muhabbet konusu da yapma. Bu arada anneni artık göndersen de eşinle çekirdek ailenizle başbaşa kalsanız artık
Eşin kendi annesi için bak nasıl da alttan alıyor

bi de işine gelmeyince kapı çarpıp gidiyor ha

senin yanında parayı altını alıp görümcene vermek de ayrı bi enayi muamelesi bu arada afedersin. Ufak tefek hediyeler haricinde maddi transfer olayına aşırı karşıyım ben,çünkü bizde de diğer tarafın benzin parası,içkisi,keyfisi..ne falan aktarılıyor..yani şimdi çalışmıyorsun belki unuttun ama sen de çalışırken öğrencilerin,velilerin,idarenin,onun bunun az stresine göğüs germiyosun,kolay kazanılmıyor o para yani..niye sen kendinden kısıp başkalarının keyfine hizmet edesin,neden yani

Ayrıca kv aramak yüzgöz olmak diye yorumlamış bazıları ama kocacığın anneciğini üzmemek için meseleyi dolandırıp kesin çözüme kavuşturmayacaktı bi türlü zaten,sen bi güzel bağlamışsın bence..ohh olsun..iş başa düşmüş sen de gereğini yapmışsın

onlar seni lohusa halinle düşünmeyip bir sürü stres yaşatıyor sen de hiç düşünme walla kocan üzerinden değil direkt yeri geldiğinde içinde bırakma,iade et onlara