kızlar slm bu yılın 28 agustosunda dugunum var amadaha ortada hıc hıccbısey yok erkek tarafıda saolsun ölece oturupotururlar kımsenın kılını kıpırtdatdıgı yoknısanlımında ıslerı cok yogun ondanda bu durumda beklemıyorum ama sonucda anası babası var ilk evlenecek oglan evın ılk cocugu amakımsede ne bı heyecan var nede bı mutluluk belırtısı hanı sozlerımde yanlısanlasılmayada meyıl de vermesın öle ıstenmeyen bı gelın degılım ama sanırsam aılesının tiniteyı böle olsa gerek ama ben artık cıldırmanoktasına geldım dusundukce mıdemekramplar gıdıyor yav kımse bısey yapmıyor bıseyde demıyor ustelık sankı bızım dugun surada 12 hafta sonra degılde sankı gelecek seneye offff ben napayımya ama bu olay bolede gıderse sızler daha benden cokbomba haberler alabılırsınız surada hazıran sonuna kadar duracam baktımkıkımsede gık yok atacam nısanı falan ne bu ya bugun bı yapılacaklar lıstesı yaptımda anam ne işler var bı gorsenız bız sımdı başlasak anca bıtırırız hanı aılesı bızdenmı beklıyor dıyecemama bı annenın bı babanında yapacak işi olmazmı ya oglan evlendırırken bıde bızım evımız ayrı olacak offf ben nedeyım bana bı akıl kafayı yemek uzereyım dugune 12 haftamız var sız boyleyken yanı bu kadar zamanınız kalmısken sız neler yaptınız sızın nelerınız hazırdı benım daha ortada bı ıgnembıle yok gercı benım ceyızımı hazır harala gürele ceyız alısverısı yapıyorum amao taraf hıcc bana akıl verın hangı seye kac zaman kala yapılır ev tutulacak gelınlık davetıye basılacak mobılya beyaz esya alınacak halısı perdesı say babam say bıtmıyor yav bana bı akıl benmıcok acele edıyorum acaba