- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
İyide neye yaradı bu tavır?
Amaan görsünler canım hesap mı vericez hadi çıkalım veya o zaman uzaklara gidelim çok uzaklaraa diye dalgaya alıp elini tutup çıksaydınız.
Bazen birşeyleri yoluna koymak insanın kendi elinde.
Adam da çıkmayalım dememiş zaten siz uzatmışsınız gidip uyucam vs diyerek.
Haklısınız. Sanki ailesine yakalanmak istemeyen liseliler gibi ne bu tavır allah aşkına. Plan illa evde mi olur.
Yani eşinizin arkadaşlarına o anda bugün baş başa takılalım dememesi can sıkıcı tabi
ama
sonrasında da siz biraz huysuzlanmışsınız gibi :) ama anlayabiliyorum can sıkıcı
gerekli açıklamayı yapmış planımız var demiş arkadaşlarına, sonrasında görünmek istememiş
keşke çıkalım dediğinde kabul etseydiniz
hayırlısı bakalım
Tamamen katiliyorum.İyide neye yaradı bu tavır?
Amaan görsünler canım hesap mı vericez hadi çıkalım veya o zaman uzaklara gidelim çok uzaklaraa diye dalgaya alıp elini tutup çıksaydınız.
Bazen birşeyleri yoluna koymak insanın kendi elinde.
Adam da çıkmayalım dememiş zaten siz uzatmışsınız gidip uyucam vs diyerek.
Boşu boşuna gecenizi mahvetmişsiniz. Sizi evde bırakıp gitmemiş.
Sizle birlikte görülüp arkadaşlarının alınmasından çekinmiş, gereksiz bir çekince bence de orası ayrı.
Ama siz bişey olmaz boşver diye telkin edip çıkabilirdiniz, ya da ikinci kez geldiğinde uzatmasaydınız.
Bazen herşeyi çok büyütmemek gerekiyor.
Haksizsin(iz). Baska planimiz var derken iftar plani degil yani. O yuzden birileri gorurse yalanci cikmaktan korkmus. Dun gorusseydiniz , her zaman birlikte olacak degilsiniz.
Bir de erkek erkege takilsinlar. Sana teklif etmeleri de sacma.
İftardan sonra planımız var demiş. Bu şekilde konuşuldu iftarla alakası yok. Günlerdir bir yerlere davet ediliyoruz. Uzun zamandır ilk defa başbaşa iftar yaptık. 3. kez evimizde iftar yaptık dün ramazan başladığından beri.
Bazı insanlar çookk zor oluyor gercekten sizde o zor ınsanlardan bırısınız sanırım. Hemen herseye tepki gösterıp, herseyı bozan bırı karşıdaki insanı çook yorar. Ben öyle insanlarla sohbet bıle etmek ıstemıyorum.
Sinirlerine hakım olamamakla alakalı degıl bu bende çabuk sınırlenebılıyorum ama sakız gıbı uzatmam. Eşim "bizi görürlerse" dese. Görürse görsünler ben senin arkadaşın değilim eşinim biyeri giderken onları davet etme zorunluluğumuz yok. Başbaşa kalmak istemem anormal bişey değil diye çemkirirdim ama yatağa koşup yatmazdım çıkardım dışarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?