Haklı mıyızz

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Selam hanımlar çok yakın arkadaşımız var onlarda evli çocuğu var. Birde yeni evlenen bir arkadaşımız var onlara gidecektik beraber geçen hafta kendileri dediler hatta gidelim diye. Neyse şimdi sosyal medyadan gördük. O yakın arkadaşlarımız birde diğer çok sık görüşmediğimiz arkadaşlarımız beraber onlara gitmişler. Eşimde whatapp grubuna yazmış hani beraber gidecektik ne oldu hemen başkalarıyla gitmişsiniz yazmış, bayan olan arkadaş o nasıl ifade öyle onlarn çağırmış olamaz mı yazmış. Öyle de olsa keşke deselermiş öyle değil mi çünkü gerçekten çok yakın arkadaşız. Neyse bnm esim ayrılms gruptan, sonra diğer karı koca arkadaşlar ayrıldı . Grupta bir ben kaldım. Şimdi yarın akşamda bayan arkadaşla beraber başka bi arkadaşa gideceğiz. Nasıl davranayım ne diyim ( tabi ki kimse kimseyi çağırmak zorunda değil ama aynısını biz yapamayız nereye gitsek. Çağırırız )
Esimde bende cok üzüldük çünkü gerçekten çok seviyoruz onları.

Bayan arkadaşla Bı yere gitmeyin.
Sozlestıgınız yere baskalarıyla gitmişler mevzu gidenler degıl, mevzu sizinle gıtmemelerı.
Cok seviyoruz cok uzulduk diye bıseyde yok, bence görusmeyı kesin
Ben bana saygısızlık yapan kimseyi sevemiyorum ve ısık hızıyla soguyorum

Son düzenleme:
Haksızsınız.
Beraber gidelim denmiş olabilir, davet almışlardır.
Ya da ev sahibi onların geleceğini duyunca, diğer çifti uygun görüp çağırmıştır.
Bu gidenin değil, misafir edenin istediği şekilde olur.
Eşiniz çocukça davranmış, güzel de cevabını almış:)

Her seyi cok mu kafaya takiyorsunuz?
Baskalariyla gitmislerse gitmisler.
Ben kirilacak bir sey gormedim.
Esiniz whatsapp grupta yazacagina araniza mesafe koysaydiniz keske.
Ve ya bir dahaki bir yere gidelim dediyinde aynisini siz yapsaydiniz onlara.

demekki yakın arkadaş değillermiş
arkadaş bile değillermiş
birde beklentileri düşük tut mutlu ol
Bu davranışlarını tartışmayın bile onlara kendilerini önemli hissettirirsiniz

Ya yakın arkadaş dahi olsa, ama biz heryere cagırıyoeuz onlar cagırmıyor moduna girilmemeli. Yarında gidin neşeli tavırlarla takılın. Konusu acılırsa eşim kırıldı dersiniz. Sonuçta siz birşey yazmamışsınız. Uzatmalık Bi olay yok

Kimseyi hayatlarınızin merkezine koymayın çok sevseniz bile. İnsan yani bu şaşar beşer. Bugün iyidir yarın kötü. Bazen çok ince dusuncelidir bazende odunun önde gideni. Çokta kafaya takılacak birsey değil ayrıca ya sizde bundan sonra herkesi ederi kadar sevin ☺️

Yaptıkları size karşı kırıcı bir hareket olmuş. Keşke sebebini söyleselermiş. Ama burada daha önemlisi eşinizin tavrı. Çok çocukca hiç olgun olmayan bir davranış. Belki haklıydınız ama haksız konumuna düşmüşsünüz.

Sizinle belli bir plan yapilmişmiydi şu gün gideriz diye??? Eger "gidelim" diyip havada kalmadiysa ve gercekten yapilmiş plan varsa haber vermelilerdi en azindan ama anladigim kadariyla oyle bir plan yok sadece gidelim denmiş. Şu durumda kalkip insanlara hesap soramazsiniz, oyle olmasi gerekmis demek ki.

Koca koca insanlar ilkokul seviyesinde arkadaslik ilişkileri yurutmeye calisiyorsunuz. Bizimde uzun yillara dayanan arkadaslarimiz var ama yakin arkadasiz diye insanlar her yaptigini hesap vermek zorunda degil hele her gittikleri yere cagirmak hiç zorunda degiller.

Kimseyi her gittigim yere cagirmam, bizi de cagirmasinlar bir zahmet. Biraz büyüyün.

Haklısınız bence cunku yakın arkadas diyorsunuz ..yakın arkadaşım bana bizi cagırdılar ama sizi cagirmadilar diye ima ederek sölese bende cok bozulurdum

Selam hanımlar çok yakın arkadaşımız var onlarda evli çocuğu var. Birde yeni evlenen bir arkadaşımız var onlara gidecektik beraber geçen hafta kendileri dediler hatta gidelim diye. Neyse şimdi sosyal medyadan gördük. O yakın arkadaşlarımız birde diğer çok sık görüşmediğimiz arkadaşlarımız beraber onlara gitmişler. Eşimde whatapp grubuna yazmış hani beraber gidecektik ne oldu hemen başkalarıyla gitmişsiniz yazmış, bayan olan arkadaş o nasıl ifade öyle onlarn çağırmış olamaz mı yazmış. Öyle de olsa keşke deselermiş öyle değil mi çünkü gerçekten çok yakın arkadaşız. Neyse bnm esim ayrılms gruptan, sonra diğer karı koca arkadaşlar ayrıldı . Grupta bir ben kaldım. Şimdi yarın akşamda bayan arkadaşla beraber başka bi arkadaşa gideceğiz. Nasıl davranayım ne diyim ( tabi ki kimse kimseyi çağırmak zorunda değil ama aynısını biz yapamayız nereye gitsek. Çağırırız )
Esimde bende cok üzüldük çünkü gerçekten çok seviyoruz onları.
Gereksiz takilmmisiniz olaya. Hem kendin diyosun kimse kimseyi cagarmak zorunda değil diye sonrada bizi niye cagrmadilsr demissin bu ne yaman celiski

Back
X