Benzer birşey yaşadım,balayından döndüğümüzde evde 1 2 eşyanın yerinin değiştiğini fark edip eşime söyledim,annemler bir şey bırakacaklardı haberim var benim dedi,tuhaf geldi ama çok da takılmadım .Aradan 2 ay geçti işten geldim ,eşim kayınvalidem ve kayınvalidemin iki arkadaşı oturuyorlar,eşime madem misafir gelecekti haber verseydin ya dedim. O da ben geldiğimde buradaydılar bende bilmiyordum ki dedi :)))
Dünya hali ne olur ne olmaz diye tedbir amaçlı bıraktıgımız anahtarı kayınvalidem çok yanlış anlamış,o gün misafirleri güzelce ağırlayıp yolcu ettik,sonra eşimden bu sorunu halletmesini rica ettim,halletti sağolsun.Evet bu dünyanın en büyük derdi değil belki ama ben mesafeli bir insanım,müsait olup olmadıgını sormadan kendi anneme bile gitmem,kendi annemde aynını yapmadan bana gelmez.Kayınvalidemi de çok severim,böyle konuların birikip birikip bir gün büyük bir tartışma konusu olarak önüme gelmesindense sorun küçükken konuşup halledilmesini tercih ederim.Sonuş olarak sizi de haksız bulmuyorum,ama yerinizde olsam aranızdaki soğukluğun sebebini sorar,konuyu açmalarını sağlar sonra da fikirlerimi paylasırdım.