• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haklı yere haksız duruma mı düştüm anlamadım

ssunal

Nothing..
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
103
24
33
kızlar ,
özel bir firmada yönetici asistanı olarak çalışıyorum . müdür yardımcımız gelişim açısından ingilizceonline eğitim seti ve MASAJ EĞİTİM seti alıyor ?? bende şikayette bulundum bunun üstüne patronların başka bir grup firmasına geçirilecekmişim . Bir senedir burada çalışıyorum Allah aşkına verdiğim onca emek bir ş......siz yüzünden çöpe atılıyor . ben anlayamadım böyle bir durumda kalmama mı üzüleyim yoksa yeni bir iş yeni ortam yeni insanlarla tekrar alışmaya çalışacağıma mı bilemedim . Canım çok sıkkın o adamın yüzünü dahi göresim yok .

Ay ben tam anlamadim.cnm.

Canım inan anlayamadım.
Adam seti sana mı alıyor? Veya alacaksın diye baskı mı yapıyor?
Çünkü kendine alıyorsa sen niye şikayet ettin o kısmı çözemedim.

Ben de annamadım :KK12:

Masaj eğitimi mi doğru mu anladım,niye masaja ihtiyaç var işyerinde ne gibi bir gelişim sağlayacakmış ?!

Çok özür dilerim sinirle yazdığım içim saçma devrik yazmışım cok cok pardon arkadaslar affola :). Müdürüm bana iyilik olsun güya diye ingilizce eğitim seti ve masaj seti alıyor kendi kişisel gelişimim içinmiş . Bende rahatsızlıgımı sıkayet ettim sonrasında suçlu ben oldum iş yerimi değiltiriyorlar şimdide başka bir firmamıza almak istiyorlar genel müdüre birsey olmasın asistan kim ki o gitsin diye

anlamdıgım için soruyorum müdürün istediği ingilice online neden itiraz ettiniz

İtiraz ettim cunku ıngılızcenın yanında masaj da mevcut almış ona kızdım canım ne munasebet diye bana birde diyor ki bunlar senın gelişimim goz onunde bulundurulup alındı benım hayatta alacagım en son egıtım masajdır yani anlamadım :D

Çok özür dilerim sinirle yazdığım içim saçma devrik yazmışım cok cok pardon arkadaslar affola :). Müdürüm bana iyilik olsun güya diye ingilizce eğitim seti ve masaj seti alıyor kendi kişisel gelişimim içinmiş . Bende rahatsızlıgımı sıkayet ettim sonrasında suçlu ben oldum iş yerimi değiltiriyorlar şimdide başka bir firmamıza almak istiyorlar genel müdüre birsey olmasın asistan kim ki o gitsin diye

neden rahatsız oldunuz ki?

Yani size asildigini, uygunsuz hediye verdigini mi dusundunuz? Bunu mu sikayet ettiniz?
Ben aciklamalari da anlamiyorum. Sorun tam olarak nedir cozemedim. Keske dogru duzgun bir aciklasaniz. Adam ne sekilde verdi bunlari size mesela...

İngilizce seti aldı hadi,ingilizcenizi geliştirin diye ama masaj seti ne alaka oluyor kişisel gelişim için.

Belki oturarak yaptiginiz bir is diye nezaketen masajla ilgili de hediyede bulundu? Kendiniz icin? Oyle belirsiz bir konu ki sakiz gibi nereye ceksen oraya geliyor. Bariz bir sekilde kotu birsey goremedim ben.

Son düzenleme:
Masaj seti evde kullanım için , sana özel masaj aletlerinden oluşan bir setse ok. olabilir, hani oturuyorsun falan jest olur demiştir.
Ama masaj yapmayı öğreten bir setse şık olmamış tabi. İlle ingilizce alana bunu da veriyoruz dedilerse, kendine ayırabilirdi veya sana açıklayabilirdi.
Ama sen niye bu kadar celallenip hemen şikayet ettin kuzum? Müdüre belirtseydin rahatsızlığını?
Adam g.tü başı oynar bir adam mı?
Sana veya başkalarına taciz olarak adlandırılacak davranışları oldu mu? Ondan mı kıllandın?
Kız azıcık aç şu konuyu, müdürü anlat bize. İş yerindeki ortamı anlat. Ona göre yapalım yorumu!
Bana bir müdüüür anlat ssunal...

bu masaj seti ne tam olarak.size masaj eğitimi aldırıp işyerinizde uygulamanızı mı bekliyo.yoksa oturarak iş yaptığınız için size bi jest falan mı yapmış.anlayamadım ben.

Back
X