• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haklı yere haksız duruma mı düştüm anlamadım

Masaj seti evde kullanım için , sana özel masaj aletlerinden oluşan bir setse ok. olabilir, hani oturuyorsun falan jest olur demiştir.
Ama masaj yapmayı öğreten bir setse şık olmamış tabi. İlle ingilizce alana bunu da veriyoruz dedilerse, kendine ayırabilirdi veya sana açıklayabilirdi.
Ama sen niye bu kadar celallenip hemen şikayet ettin kuzum? Müdüre belirtseydin rahatsızlığını?
Adam g.tü başı oynar bir adam mı?
Sana veya başkalarına taciz olarak adlandırılacak davranışları oldu mu? Ondan mı kıllandın?
Kız azıcık aç şu konuyu, müdürü anlat bize. İş yerindeki ortamı anlat. Ona göre yapalım yorumu!
Bana bir müdüüür anlat ssunal...
aynenn yaaa açç konuyuuuuuuuu

Masaj seti mı:KK57:

Görev tanımınızı bi hatırlatsaydınız keşke

Başka birime geçmeniz daha hayırlı olmuş gibi geldi bana

Belki oturarak yaptiginiz bir is diye nezaketen masajla ilgili de hediyede bulundu? Kendiniz icin? Oyle belirsiz bir konu ki sakiz gibi nereye ceksen oraya geliyor. Bariz bir sekilde kotu birsey goremedim ben.

Yok canım set ama ıcınde egıtım cd si mevcut

Kızlar bana diyor ki eğitimlerin nasıl gidiyor gunde ıkı kere soruyor resmen bende gecistirirdim hep dayanamadım en son egıtım falan yok ne musabey deyip bagırdım, set ama icinde cd mevcut iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum cunku soyle espriler yapıyor kendi capında ; bir akşam sana toplantı var diyeceğim gec cıkartacagım bakacagım masajı ögrenmıs mısın ogrenmemısmısın ??

Kızlar bana diyor ki eğitimlerin nasıl gidiyor gunde ıkı kere soruyor resmen bende gecistirirdim hep dayanamadım en son egıtım falan yok ne musabey deyip bagırdım, set ama icinde cd mevcut iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum cunku soyle espriler yapıyor kendi capında ; bir akşam sana toplantı var diyeceğim gec cıkartacagım bakacagım masajı ögrenmıs mısın ogrenmemısmısın ??
Yuhh...

Cantani alip adamin kafasina gecirmedin mi

Cantani alip adamin kafasina gecirmedin mi
Bagırdım bende en son ne munasebet diye sonrasında patrona sikayet ettim onlarda beni baska firmaya alma kararı vermişler... Bahsettiğim 60 kişinin çalıştıgı kurumsal bir firma ama adam ya...şak herkes sok oldu rezil mi oldum anlamadım da ama cok zoruma gitti o kadar utandım ki

Terbiyesiz midir nedir yahu? Yerinin değiştiği iyi olmuş bence. Onu da orda bıraktırmasaydın derim ama yapabileceğin bir şey yok sanırım. :/

ilk başta bende şikayetçi olurdum arkadaş gibi baktım iş uzuyor birde benim haksız çıkacağım gibi iş mahkemesine kadar vardırabilirdim işi
ben de farklı bişey sandım. :( daha çok intikam kokan şeyler mesela..

p
pis sapık yaaa.. resmen seks kokan hareketler bunlar.

Terbiyesiz midir nedir yahu? Yerinin değiştiği iyi olmuş bence. Onu da orda bıraktırmasaydın derim ama yapabileceğin bir şey yok sanırım. :/

Özel sektör güçlüye birsey olmadı canım yine ezilen ben oldum adam bırde ustune hıc sucu yokmus muamelesi gördü genctir gönlü kayabilir diye yorum yapanlar mı olmadı .. Insanlarda namusta kalmamıs terbiye sadakatte

O nasıl bir gelişim pardon ama masaj ile alakalı mı işiniz.
Masaj salonu yabancı müşterilere hizmet gibi bir bağlantı düşündüm ama öyle ise anlaşılır da değilse oldukça absürt bir durum.

Siz o işi hemen bırakın yok daha neler diyorum çünkü bu resmen taciz.
Yani o kişide bu durumda tescilli bir sapık oluyor gözümde

Şeref yoksunu herifler :KK12:Bu dünyada mutlak adalet yok kuzum! Her zaman böyle durumlarda aynısı olmaz mı zaten ? Suçlu olan üst konumdadır veya rütbelilerin arkadaşıdır . Olayı öğrenenler onun suçlu olduğunu bilseler dahi çıkarları sarsılacağından veya bu işi temizlemek zor olacağından kolay olanı seçerler yani mağduru yakarlar. Olan hep mazluma olur. Uğradığın resmen taciz ve büyük bir haksızlık. Ama sen toparlanmaya çalış, sıkma canını; hani bir söz varya "Uğradığınız haksızlığın hesabını soramadığınızda üzülmeyin! Zira bazı hesapları sorma kuvvet ve kudreti yalnızca Allah'a aittir'' senin de ahın yerde kalmaz elbet ....

Yok c
O nasıl bir gelişim pardon ama masaj ile alakalı mı işiniz.
Masaj salonu yabancı müşterilere hizmet gibi bir bağlantı düşündüm ama öyle ise anlaşılır da değilse oldukça absürt bir durum.
hayır canım , elektronık sektoru

SONUC OLARAKTA KOVULDUM BUGUN KIZLAR , başlığımın cevabını almış oldum gercektende haklıyken haksız duruma düştüm :))

Back
X