Yani burda haksiz degilim degilmi? Elim ayagim titredi.Bi kere hamile bi kadina daha hassas davranilmali. Konu ne olursa olsun onun abisinin ve babasinin sana bagirmasi kabul edilemez.
Abisine tabiki bisey diyemez. Ama babasi aradiginda yanimda degildi .ne tepki verecegimi sasirdim.senin o ezik kocan ağzını açıp babasına abisine ben çağırdım sizleri ama karıma haber vermedim diyemiyor mu
ayrıca kayınbaban ve kaynın sana bağırma hakkını nerden buluyor
ne biçim bir aile yapısı bu eltin ve ailesinin çay içmemesi çok önemli ama senin istediğin hiç önemli değil
Daha gelmediki bi gelse.Esinize kizin asil siz. Olaylarin bu duruma gelmesinin sebebi kendisi. Sizi boyle seylere maruz birakmaya ne hakki var.
Konusmadiniz mi esinizle bu konuyu?
Bide sucum yok ama ben suclaniorum. Bu kadar olmazŞamar oğlanına dönmüşsünüz bu ne ya
Benim koca herseyi ayarlamis benden habersiz anahtari paspasin altina birakmis. Nasil bi tavir sergilemem gerek peki
Önce kocayı düzelt. Böyle saçmalık olur mu? Her şeyi ayarlamışsa bir de mutfağa girip 2 börek açsaymış. Kocana de ki bir daha baban ya da kardeşin bu üslupla konuşursa cevabını veririm. Çeki düzen versinler kendilerine.Benim koca herseyi ayarlamis benden habersiz anahtari paspasin altina birakmis. Nasil bi tavir sergilemem gerek peki
Esim ben kahveye gidicem deyince abiside biz gidicez dedi. Onlar cikti . beni de evde tek kalmayim die annemlere getirdi. Ayrica ev dagilmamis ki .o kadar çok giller giller yazmışsın ki yazının yarısı abimgil, annemgil, babamgillen bitmiş.
bunların arasından anladığım kadarıyla ise sen ve eşin biraz gamsız gibisiniz bence.
anlamadığım, zaten gündüz pikniğe gitmişsiniz, o arada evinize misafir gelmiş akşam olmuş siz yine evde oturmadan biriniz kahveye biriniz annenize . yani o ev dağılmadı mı? temizlemek vs. gerekmiyor mu? siz yokken evinize nasıl giriliyor? bunlar bana biraz tuhaf geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?