• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haklımıyım haksızmıyım ne yapmalıyım lütfen bir fikir.....

en güseli mesafeli olmk hemde baştan öyle davranmak baştan soğuk bilsinler benii ..gerekirse kimseyle görüşmek otururum evimde bi başıma

kesinlikle hem o iyi olsun hem o olmuyor.nişanlımın bi ara psikolojisi bozuldu ya ruh gibi geziyordu sonra baktı olmuyor anneside kendi bildiğini okuyor dinlemiyor tercihini benden yana kullandı :1::1::1: ama benim yerine kaynanam çalıştı nişanlımın beni tercih etmesi için

istte nerde oturcaksınız misafirliğe gelirim sana :64:

seni bilmem ama ben olsam inadımdan bi sene daha beklerdim takılarımı yedirmezdim ... inan zaman çabuk geçiyo... o da o zamana kadar bulur öder, ödemezse icra gelir zaten .... takılarında sana kalır evlendikten sonra borç ödicem diye sıkıntıya girmezsin, hayallerle kurduğun evin sana zindan olmasın...

isteyen daha kıymetli oluyo tatlım. yok o olmasada olur, yok bu böyle olsada olur dedikçe bizi saf görüyolar. bunun sonu gelmez, hep kullanılırsınız. harcamadığın bi parayı sen ne diye ödeyesin? çok gücüne gidecek ödemeye başladığında, Allah yardımcın olsun.

hayır bide insan yeni evlendiğinde anca kendi yağıyla kavuruluyo. Hem madem diğer oğluna almış krediyi o niye çalışıp ödemiyo. onlar parayı harcasın sefasını sürsün siz cefasını çekin.... :4: off çok sinirlendim bu günkü konulara valla okudukça sinirlerim zıplıyo... nedir bu yeni evlililerin çilesi. en mutlu günleri yaşayacağımıza imzayı basar basmaz sülalenin borcu sıkıntısı üstümüze yıkılıyo. bu insanlar artık evlat evlendirmeyi yuva kurmak gibi değil altın toplamak gibi görüyolar. :22: dövüşecez valla

Son düzenleme:
kızlar az bi dışarı çıkıp hava aldım yeni geldim:)
sitede bakıma girmişti zaten..
ya su saatten sonra ertlemek çok zor tüm planlar ona göre yapıldı biz dahil tüm sülale..balayını önceden ayarlandı parayı peşin verdik onunda dönüşü yok..ertelersek kaybımız daha fazla olur.
ben kafama koydum öyle bir içten konuşacağımki anlamamsı için hiç bir neden bırakmayacağım kafamda güsel bir konuşma metni ayarladım.

kayinvalidenin kredi karti borclarinin dugun takilarindan odendigini ilk defa duyuyorum.
kendisi odesin calismiyor mu?
borc ne kadarmis ogrenebildiniz mi?
bir de bu kadar borca takilarin yetecegini dusunmuyorum ben, hem dugun masraflari ev esyalari hem de kayinvalidenin kredi karti borcu...
bence kayinvalidenin borcunu kendi dugununuzun takilarindan odetmeyin sacmalik bu...

kayinvalidenin kredi karti borclarinin dugun takilarindan odendigini ilk defa duyuyorum.
kendisi odesin calismiyor mu?
borc ne kadarmis ogrenebildiniz mi?
bir de bu kadar borca takilarin yetecegini dusunmuyorum ben, hem dugun masraflari ev esyalari hem de kayinvalidenin kredi karti borcu...
bence kayinvalidenin borcunu kendi dugununuzun takilarindan odetmeyin sacmalik bu...

borc 4000..aynen öyle cnm bencede yetmez ama bunu onunda idraak etmesi gerekio..olay saçmalık kesinlikle ama bunu ona öyle etkili bir dille anlatmalıyımkii bana diyecek bir lafı kalmamalı

hala aramadı bu satlerde işten cıkıo tık yok kızlar bakalım ne olacak bi an önce konuşup gelişmelri paylaşmak istiorum

bence nisanliniz haksiz ama oda sanirim biraz anlayis istemis..
simdi kayinvalideniz calismiyor emekli maasi varmis ne kadar demek ki durumu yok,birde eve haciz gelecek demis daha büyük ne olabilir ki tabiki kolayla olmuyor ama söyle düsündüm bende kesin cok söylenirdim ama haciz geldigini duyuncada aman gelsin diyemem..
kendimi ayni duruma koyarim Allah korusun kendi kardesimin evine haciz gelse o esyalar gitse yapabilcek durumun varsa yani durum derken o an bir imkanim varsa dursun diyemem onun evinden esyalar giderken ben banane diyemezdim..
bence nisanlinizin kirildigi nokta bu kardesi zor durumdayken yapmasi gereken birseyi iyi ya da kötü yapmis bunda haklilik payiniz olsada bu kadr üstüne gitmeniz sanirim..
sonucta haciz ne yedi ne icti neye borc yaptida geldi bilemeyiz ama kardeslik cok baska duygu..
nisanlinizinda hatasi var önceden konussaydi belki sende evet derdin ama seninde hatan var keyfiye yapilan birsey degil o annede cocuklarinin üzülmesini istemez..
bence olaya bir de bu taraftan bakin size kirilmis onu anlamdiginizi düsünüyor

borc 4000..aynen öyle cnm bencede yetmez ama bunu onunda idraak etmesi gerekio..olay saçmalık kesinlikle ama bunu ona öyle etkili bir dille anlatmalıyımkii bana diyecek bir lafı kalmamalı

evet oturup bunlarin hepsini ona anlatip bir sekilde anlamasini saglamalisin, konusma esnasinda yine kizp sinirlenirse kizarak bir yere varamayacaginizi dogru duzgun oturup konusmaniz gerektigini, aranizda paranin sorun olmadigini ve onu cok sevdigini ama boyle bir seyin dogru olmadigini anlatmalisin canim.
senin yerinde olsam asla kendi takilarimdan odetmezdim.
ne demek ya kredi cekiyorlar odemek icin senin dugunu bekliyorlar.
hem haciz gelecekse sizin dugune kadar gelir zaten banka parasini almak icin 2 ay beklemez(dugun 2 ay sonraydi degil mi canim)?
bence kayinvaliden tarafindan kullanilmaya calisiliyor olabilirsiniz gozunuzu acin.

bu arada kayınvalidem çalışmıyor..emekli maaşı var

bu arada o arayip sormadikca sen de arama cunku hakli olan sensin bu durumda...
bankayla gidip konusunca krediyi borcunu taksite baglatiyorlar!!!!!!!!
konus erkek arkadasinla gitsinler bankayla konussunlar taksite baglamalarini rica etsinler mutlaka yaparlar...
taksitle yavas yavas odenir iste...
senin takilarinla toplu odemeye calismalarina gerek yok...
ay ben bile sinir oldum nasil bir kayinvalide gelininin takilariyla kendi borcunu odetir bunu nasil kabul eder yuh ya...

Son düzenleme:
ZAMANA BIRAK CANIM BİRAZ SEN ARAMA ONU ZATEN KAFASINI TOPLINCA ARAR O SENİ!BİR ÇIKIŞ YOL ELBET BULUNUR SEWİOSAN KATLANACAKSIN!BEN SEWDİĞİM İÇİN OKADAR ÇOK ŞEYE KATLANDIM Kİ ALLAH YARDIM EDİYO UNUTMA!ALLAH SENİN DE YARDIMCIN OLSUN!:nazar:

bide onun tarafından düşünsen bunu? Sonuçta sen kendin söyledin kendi ayaklarının üzerinde durmak zorunda ailesinin desteği yok diye. Bütün erkekler öyledir aslında. Krediyi neden çekmiş acaba onu merak ettim. Akıl veremicem ne yazık ki ama şunu söylemeliyim sana ağzına ne gelirse söylemesi normal onu hoş görmelisin. sonuçta o kadar borç tamda evlilik öncesi. Hemde bir erkek bu kadarını kaldıramaz. Sen haklısın ama yapıcak birşey yok bence sen ara ve buluşup tamamen herşeyi konuşun. Artık gerisi sadece sizin aranızda halledebileceğiniz birşey...

Back
X